Από το Άνφιλντ στο Ελ Πάσο - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Από το Άνφιλντ στο Ελ Πάσο

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 13:23 14/04/2021

Χαμός θα γίνει λέει σήμερα στο Άνφιλντ και όλος ο πλανήτης ασχολείται με το αν θα μπορέσει η αρμάδα (λέμε τώρα) του Κλοπ, να τουμπάρει την πρόκριση κόντρα στον σεληνιασμένο Μπενζεμά, τον Βινίσιους και τους άλλους Ζιντανιστές. Γράψε λάθος, ξέχνα τις χλιδές και τα σεντόνια των σφουγγοκωλάριων της FIFA και της UEFA – το πραγματικό “match of the day”, το ορθόδοξο θα λάβει χώρα σε λίγες ώρες, ντάλα μεσημέρι στο Ελ Πάσο και υπό τις κάμερες και τα καλτ σχόλια της ΕΡΤ.

Φαβορί στα χαρτιά (και για τους μπουκ) η Καλλιθέα, η ομάδα που στις 25 Φεβρουαρίου προσέλαβε προπονητή για να τον απολύσει μετά από δύο αγώνες, όχι γιατί έχασε, αλλά γιατί εντωμεταξύ συμφώνησε με τον Γιάννη Τάτση που ήταν και ο αρχικός διακαής πόθος της διοίκησης (ξέρω, ξέρω, το έχετε πάθει με γκόμενα).

Τελοσπάντων, ματσάρα αναμένεται απόψε στο χαλί του Ελ Πάσο (όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, διαθέτει τον καλύτερα διατηρημένο αυτή τη στιγμή χλοοτάπητα στην Ελλάδα), καθώς η φιλόδοξη Ρόδος, έρχεται μεν από 4 συναπτά “Χ” (τα τρία μάλιστα 0-0), έχει όμως πολύ ποιοτικό ρόστερ και της ταιριάζει καλύτερα το εκτός έδρας που κάνει παιχνίδι ο αντίπαλος (δικαιούταν πχ να κερδίσει κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη που έχασε τεράστιες ευκαιρίες).

May be an image of one or more people, people playing sports and people standing

Μπορεί λοιπόν να μην έχει το εύκολο γκολ η Ρόδος, ωστόσο διαθέτει καλές μονάδες στο ρόστερ της και δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ αυτή η ανομβρία. Η Καλλιθέα από την πλευρά της βρήκε δίχτυα στα 3/4 τελευταία της, μπορούσε και το απόλυτο στο τελευταίο παιχνίδι της. Αξίζει το αμφίσκορο στο 2,50.

Η μπόμπα της ημέρας πάντως, το πιθανότερο είναι να σκάσει στο δημοτικό γήπεδο του Αιγάλεω, καθώς το Αιγάλεω κυριολεκτικά δεν βλέπεται, ενώ η Επισκοπή έχει σταθεί εξαιρετικά σε όλα τα ματς της, με άμυνα… ατσάλι και μόλις μία ήττα -μάλλον άδικη- στην Καλαμάτα. Οπωσδήποτε όμως η μέχρι στιγμής εικόνα και των δύο δεν δικαιολογεί τόσο μεγάλο φαβοριτισμό για το Αιγάλεω. Το διπλό στο 6,30 και η διπλή ευκαιρία (Χ2) στο 2,35.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS