Ολλανδία: Στοίχημα πάνω στις αρχικές αποδόσεις - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Ολλανδία: Στοίχημα πάνω στις αρχικές αποδόσεις

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Πετρής στις 13:16 10/09/2018

Εντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η 5η αγωνιστική της Eredivisie που ακολουθεί το Σαββατοκύριακο. Ειδικά σε τρία παιχνίδια, τα Χέρενφεν – Χέρακλες, Αλκμααρ – Φέγενορντ και Ζβόλε – Φιτέσε, οι πρώτες αποδόσεις, με τις οποίες άνοιξε η αγορά, μας επιτρέπουν να ξεκινήσουμε από νωρίς την κουβέντα.

Επιθετικά χαρίσματα η Χέρακλες

Μαζεύτηκε ήδη το Χέρενφεν – Χέρακλες, τα αρχικά 5,00 στο διπλό δεν υπάρχουν πια και η νίκη της Χέρακλες παίζει στο 4,40 – 4,60. Τιμές πολύ πιο λογικές σε σχέση με τις προαναφερθείσες, η αίσθησή μου είναι ότι μπορεί να υποχωρήσει λίγο ακόμα και να φτάσει στο 4,00. Αν μη τι άλλο οι μπουκ αυτό που φαίνεται ότι σέβονται και μετράνε είναι το όνομα της Χέρενφεν, καθώς αγωνιστικά δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο και είναι σαφέστατα πιο αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι, με μόλις μια νίκη και αυτή στην πρεμιέρα στην έδρα της Ζβόλε.

Η Χέρακλες μπορεί να έχει ένα εφιαλτικό 5-0 από τη Βίλεμ, αλλά μιλάμε για την ομάδα που στην πρεμιέρα πήρε 1-1 από τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο με 3-2 την Αλκμααρ. Είναι ομάδα με μεγάλα επιθετικά χαρίσματα, ενισχύθηκε περαιτέρω στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου (ήρθε ο επιθετικός χαφ Ντος Σάντος και ο αμυντικός χαφ Ντροστ από την Γκρόνινγκεν, που είναι έτοιμοι για ντεμπούτο) και οι τιμές στο 2 DNB αξίζουν, βρίσκεται στο 3,42 στην Betshop.

Κόμπλεξ απέναντι στις μεγάλες η Αλκμααρ

Δεν νομίζω ότι θα παραμείνει στα επίπεδα του 2,35-2,40 το διπλό της Φέγενορντ, που πηγαίνει στην έδρα της Αλκμααρ. Μια Φέγενορντ που επιτέλους βρήκε τον καλό της εαυτό μετά το εφιαλτικό ξεκίνημα (αποκλεισμός από την Τρέντσιν και ήττα στην πρεμιέρα), έχει τρεις σερί νίκες και σκοράρει κατά ριπάς.

Απέναντί της μια Αλκμααρ στην οποία φαίνεται με ξεκάθαρο τρόπο πόσο λείπουν οι περσινοί ηγέτες (Αλιρέζα, Βέχορστ), ενώ είναι απίστευτο το κόμπλεξ που βγάζει απέναντι στα μεγαθήρια. Εχουμε και λέμε: με την Αϊντχόφεν μετράει εννέα σερί ήττες, με τον Αγιαξ 5 ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία έξι, ενώ με τη Φέγενορντ στα τελευταία 13, έχει 9 ήττες, 3 ισοπαλίες και μια μόλις ήττα! Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρσι έχασε και τα έξι ματς που έδωσε ενάντια σε Αϊντχόφεν, Αγιαξ και Φέγενορντ.  Το διπλό βρίσκεται στο 2,40 στον Stoiximan.

Φτιάχνει το πρόγραμμα της Φιτέσε

Η Ζβόλε πέρασε δύσκολο ξεκίνημα, έκανε τρεις σερί ήττες, αλλά μπόρεσε να ανασάνει χάρη στο 1-0 επί της Γκρόνινγκεν εκτός έδρας την αγωνιστική πριν τη διακοπή των εθνικών. Σίγουρα βελτίωσε κάποια πράγματα, σίγουρα προσπαθεί να βρει το δρόμο της, αλλά ακόμα χρειάζεται αρκετή δουλειά και δεν διαθέτει την ατομική ποιότητα και την εμπειρία της περσινής σεζόν, αφού δεν διαθέτει παίκτες όπως ο Μόχταρ και ο Σαϊμάκ.

Βρίσκει μια Φιτέσε που θέλει να δώσει απαντήσεις και στην οποία υπάρχει κλίμα αντεπίθεσης, καθώς προέρχεται από το διασυρμό ενάντια στον Αγιαξ. Γενικά, η Φιτέσε έβγαλε ζόρικο πρόγραμμα (Χέρενφεν, Αλκμααρ εκτός, αμφότερα ισόπαλα) και θέλει μια νίκη που θα φτιάξει την ψυχολογία και όχι μόνο. Μπορεί να μιλήσει εδώ η ποιότητα της Φιτέσε και είναι αποδεκτό το διπλό στο 2,30 στον Stoiximan.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS