Μπατιράκι στοίχημα: Διπλά με τσαμπουκά - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Μπατιράκι: Πυροτεχνήματα στο 5,00 και το 3,95

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 10:13 18/07/2023

Αφήνουμε γρήγορα πίσω μας ένα Σουκού με αφόρητη ζέστη και λιγοστή έμπνευση, ελπίζοντας πως το βοριαδάκι που άρχισε επιτέλους να φυσάει θα επαναφέρει τη ψυχολογία μας. Βλέπεις παίκτη μου, η Ιντερ Μαιάμι περιμένει τον Μέσι μπας και σταυρώσει νίκη και η απόπειρα του Μπατίρακα να την πετύχει πριν τον ερχομό του Αργεντίνου έπεσε στο κενό (Σεντ Λιούις 3-0). Από Χιλή μεριά, η Ο’ Χίγκινγκ έπεσε τελικά εύκολο θύμα της Κόλο στο τεράγωνο (2-0).
Μπατιράκι στοίχημα, δες τα συγκεντρωμένα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Μπατιράκι στοίχημα: Διπλά ή τίποτα

Με το αεράκι λοιπόν να κρατά μακριά τον καύσωνα τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, ο Μπατίρακας έτρεξε να σου προλάβει 2 επιλογές από τα προκριματικά του Τσουλού. Που είναι και ό,τι πιο πιασάρικο κυκλοφορεί στο μεσοβδόμαδο κουπόνι.

Την πρώτη επιλογή θα έπρεπε να την είχες ήδη μαντέψει. Ξέρεις άλλωστε πόσο αγύριστο είναι το ρημάδι το κεφάλι του Μπατίρακα. Την -μετά Πάπζουν εποχή- Ράκοφ, ο Μπατίρακας την κόντραρε στον α’ αγώνα, αλλά έπεσε βλέπεις πάνω στην αστοχία των επιθετικών της Φλόρας του Ταλίν. Δύο χαμένα τετ-α-τετ των Εσθονών στο α’ ημίχρονο που θα είχαν αλλάξει τα δεδομένα και θα είχαν φέρει το διπλό του 15,00 στο πιάτο. Δεν πειράζει… Έχει και ρεβάνς σκέφτηκε ο μάγκας, έτοιμος από καιρό σε παιχνίδι διπλά ή τίποτα… Στο 5,00 ο άσος.

Stoiximan prosfora Iouliou Aygoystoy

Μπατιράκι προγνωστικά: Μια κουκίδα σε άνοδο

Η δεύτερη επιλογή είναι από το υπό συνεχή επιτήρηση Λουξεμβούργο. Οχι, αλίμονο, δημοσιονομικά καλά τα πάει, κατά πάσα πιθανότητα δεν χρωστάει και πουθενά. Οι πιο μελετημένοι όμως θα ξέρουν πως η χώρα-κουκίδα στο κέντρο της Ευρώπης είναι εδώ και καιρό στα ραντάρ του Μπατίρακα. Κολλημένο στον τοίχο του Μπατίρακα το πιο πρόσφατο διπλό του Λουξεμβούργου μέσα στη Βοσνία. Αξέχαστες και οι ευρωπαϊκές μπόμπες των τελευταίων χρόνων της Ντούντελανζ.

Άξια συνεχιστής της ποδοσφαιρικής ανάπτυξης στη χώρα η περσινή πρωταθλήτρια Εσπεράνζ. Η οποία πέρυσι πήρε τίτλο με 1 ήττα σε 30 αγώνες, μοιράζοντας μάλιστα 100 γκολ στα αντίπαλα δίχτυα. Στην πρεμιέρα της σε προκριματικά Τσουλού κόντεψε να φύγει με διπλό (του 15,00) από την Μπρατισλάβα, παίζοντας σαν τη γάτα με το ποντίκι τη Σλόβαν στο β’ ημίχρονο, όπου είχε αριθμητικό πλεονέκτημα.

Πάμε τώρα στην έδρα μας να ολοκληρώσουμε την έκπληξη. Και φυσικά ο Μπατίρακας, ακολουθώντας το ρεύμα της ανάπτυξης, έχει τσιμπήσει το 3,95 του άσου.

Μπατιράκι στοίχημα

Τρίτη

20:00 Φλόρα Ταλίν – Ράκοφ: 1 (5,00) Stoiximan

Τετάρτη

21:00 Εσπεράνζ – Σλόβαν Μπρ.: 1 (3,95) Stoiximan

Ακολούθησε το Match Money στο Twitter για να μην χάσεις… στοίχημα!