Προγνωστικά Μπαλάφας: Δυάδα στο 4,30+ από το Τσάμπιονς Λιγκ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Λ. Μπαλάφας: Δυάδα στο 4,30+ από το Τσάμπιονς Λιγκ

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 11:32 24/10/2023

Ο Λάμπρος Μπαλάφας διαβάζει το κουπόνι της Τρίτης και παίζει μια δυάδα του 4,30+ από το Τσάμπιονς Λιγκ.
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr και εδώ όλα τα προγνωστικά του Λάμπρου Μπαλάφα.

 

Πάρε μέρος στον ΣΟΥΠΕΡ διαγωνισμό στο Instagram και κέρδισε μια εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη☘!

 

Προγνωστικά Μπαλάφας: Ψάχνει… σωσίβιο η Ουνιόν, αρπάζει την ευκαιρία η Νάπολι

Δεν πατάει καθόλου καλά η Ουνιόν, αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ είναι φανερή η έλλειψη εμπειρίας. Μάλιστα συμπλήρωσε 8 σερί ήττες σε Γερμανία και Ευρώπη. Αυτή η εξέλιξη έχει κάνει εύθραυστη την ψυχολογία της ομάδας, φάνηκε και στο άνετο 0-3 από την Στουτγάρδη το Σάββατο, η πίεση έχει μεταφερθεί και στον κόουτς Φίσερ, αμφισβητείται για πρώτη φορά ο άνθρωπος που έβαλε την ομάδα στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Μέχρι στιγμής στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ανταγωνιστική, αλλά στο τέλος έχασε και από Ρεάλ και από Μπράγκα.

Η Νάπολι παρά την απουσία του Οσιμέν είναι αποτελεσματική επιθετικά. Σκοράρει εύκολα, ενώ πάει με καλή ψυχολογία στο Βερολίνο. Δεν ξέρω αν είναι προσωρινό, αλλά και ο Γκαρσιά δείχνει πιο ήρεμος στην άκρη του πάγκου. Υπάρχει διαφορά ποιότητας στις δύο ομάδες, οι Ιταλοί έχουν λύσεις και προσωπικότητες, η δική τους απόδοση θα κρίνει την αναμέτρηση, η οποία δικαίως… γέρνει δεξιά. Το διπλό έχει πάρει παιχνίδι πληρώνει 1.92

 

PS Battles Οκτώβριος 2023, προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Μένει “ζωντανή” η Μπενφίκα

Πιεσμένη η Μπενφίκα, μετράει δύο ήττες, περιμένει την Σοσιεδάδ στο πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής, ματς της χρονιάς. Ο Σμιντ προσπαθεί να μείνει ήρεμος, να μην μεταφέρει πίεση στους παίκτες. Αλλά άπαντες γνωρίζουν τη σημαντικότητα του σημερινού ματς. Οι Βάσκοι από την άλλη, αν πάρουν τη νίκη φτάνουν κοντά στην πρόκριση. Έτσι κι αλλιώς σε αυτό το επίπεδο οι ευκαιρίες δεν είναι τόσο… εύκολες. Είναι σημαντικές οι απουσίες των δύο ακραίων μπακ, Οντριοθόλα και Τίρνεϊ μένουν εκτός. Επίσης θα λείψει και ο φορ Αντρέ Σίλβα, ουσιαστικά θα παίξει με ψευτοεννιάρι στην κορυφή τον Οϊαρθάμπαλ. Στην Μπενφίκα είναι Αμφίβολος ο Ντι Μαρία, αλλά ο Νέρες έχει την ταχύτητα για να δημιουργήσει κινδύνους. Το ματς έχει πολύ… πρέπει, η Μπενφίκα θα κάνει τα πάντα για να το πάρει, ενώ η έδρα της είναι πάντα καυτή. Θα πάρω τον άσο στο 2.25.

Προγνωστικά Μπαλάφας

22:00 Ουνιόν Βερολίνου – Νάπολι: 2 (1.92), Pamestoixima

22:00 Μπενφίκα – Σοσιεδάδ: 1 (2.25), Pamestoixima

 

Γίνε μέλος της οικογένειας του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS