Στοίχημα Euro 2024: Τα στοιχήματα για τον νικητή του Euro - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Euro 2024, στοίχημα Euro 2024, αποδόσεις Euro 2024

Euro 2024: Τα στοιχήματα για τον νικητή του Euro

Δημοσιεύτηκε: Δημήτρης Καναβαράκης στις 08:50 16/05/2024

Δεν χρειάζεται να έχει κανείς στενή σχέση με το αντικείμενο για να γνωρίζει ότι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είναι μία από τις πιο προβεβλημένες αθλητικές διοργανώσεις παγκοσμίως. Κάθε τέσσερα χρόνια εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο στήνονται μπροστά στις τηλεοράσεις τους, ενώ χιλιάδες άλλοι ετοιμάζονται να ζήσουν την εμπειρία από κοντά, γεμίζοντας τα γήπεδα που διεξάγονται οι αγώνες. To Euro 2024 είναι το τρίτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ιστορίας το οποίο πλαισιώνουν 24 ομάδες. Και βέβαια το στοιχηματικό ενδιαφέρον για τη διοργάνωση είναι πολύ μεγάλο, αφού η απήχηση είναι πολυσύνθετη. Μία από τις παραμέτρους αυτής της απήχησης είναι το στοίχημα Euro 2024. Και το βαρύ πυροβολικό στα προγνωστικά Euro 2024 δεν είναι άλλο από τα μακροχρόνια στοιχήματα.

Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά Euro.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα στοιχήματα που αφορούν τη νικήτρια ομάδα του Euro. Τις αποδόσεις κατάκτησης δηλαδή, σε συνδυασμό με μια πρώτη αξιολόγηση. Αξίζει το παιχνίδι σε κάποιο από τα φαβορί; Ή το ρίσκο σε μια μεγάλη απόδοση είναι πιο συνετή επιλογή;

Προγνωστικά Euro 2024, στοίχημα Euro 2024, αποδόσεις Euro 2024

Προγνωστικά Euro 2024: Μεγάλη ποιότητα, μικρή απόδοση

Στα μακροχρόνια Euro 2024 πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου δεν είναι πια η Γαλλία, αλλά η Αγγλία. Μάλιστα, η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ παίζει μόλις στο 4,00-4,25 στις αποδόσεις Euro 2024. Προφανώς, δεν υπάρχει κάποια ένσταση για το επίπεδο ποιότητας των «λιονταριών». Ειδικότερα, οι Μπέλινγχαμ, Σάκα, Φοντέν, Κέιν έχουν πραγματοποιήσει καταπληκτική σεζόν με Ρεάλ, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν αντίστοιχα. Εντυπωσιακοί είναι και οι Γουάτκινς (Άστον Βίλα), Πάλμερ (Τσέλσι).

Συμπερασματικά, από τη μέση και μπροστά η Αγγλία διαθέτει πιθανώς το κορυφαίο ρόστερ στην Ευρώπη. Ωστόσο, αφενός μεν στην άμυνα ο δείκτης ποιότητας δεν είναι εξίσου υψηλός, αφετέρου η απόδοση είναι πολύ μικρή για μια ομάδα που κοντεύει 60 χρόνια χωρίς τίτλο και αισθάνεται περισσότερο από ποτέ την πίεση να αποτινάξει από πάνω της την ταμπέλα της loser. Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο Euro ο τελικός έγινε στο «Γουέμπλεϊ» και η Αγγλία προηγήθηκε κόντρα στην Ιταλία, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Προγνωστικά Euro 2024, στοίχημα Euro 2024, αποδόσεις Euro 2024

Στοίχημα Euro 2024: Η φτασμένη και η φιλόδοξη

Σε ρόλο δεύτερου φαβορί εντοπίζουμε τη Γαλλία, σε απόδοση 5,00. Σπουδαία ομάδα αναμφίβολα η φιναλίστ του τελευταίου Μουντιάλ και παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2018. Δεν είναι μόνο ο Εμπαμπέ, αλλά μια πλειάδα εξαιρετικών παικτών. Γκριεζμάν, Ζιρού, Ντεμπελέ, Κόλο Μουανί, Τουράμ, Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Φοφανά, τα αδέλφια Ερναντές, Κουντέ, Παβάρ. Ισχύει όμως ότι και στην περίπτωση της Αγγλίας. To 5,00 δεν μας καλύπτει. Είναι μικρό. Στο προηγούμενο Euro η Γαλλία νίκησε μόνο τη Γερμανία και αποκλείστηκε στους «16». Συγκεκριμένα, έφερε 1-1 με την Ουγγαρία, 2-2 με την Πορτογαλία και 3-3 με την Ελβετία στο νοκ-άουτ.

Πιο πίσω είναι η Γερμανία, στο 6,00-6,50. Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν πρώτο φαβορί λόγω έδρας, όμως η φουρνιά αυτή δεν είναι και η πιο ποιοτική στην ιστορία των «πάντσερ». Δεν είναι όμως και αμελητέα. Με τον νέο σταρ Βιρτς, τους Μουσιάλα, Χάρβερτς, Σανέ και την παλιά φρουρά των Κρόος, Γκουντογάν, Τσαν, είναι μάλλον άτοπο να μιλάμε για έλλειψη ταλέντου. Σίγουρα δεν υπάρχει το βάθος που είχε σε άλλες διοργανώσεις η «Νάσιοναλμανσαφτ». Υπάρχει όμως η έδρα και όταν μιλάμε για την πιο επιτυχημένη εθνική ομάδα, αυτό στο τέλος μπορεί να φανεί αρκετό. Σίγουρα η τιμή μας «ψήνει» περισσότερο απ’ ότι αυτές των Αγγλία, Γαλλία, αλλά και πάλι το 6,50 είναι οριακά μη αποδεκτό.     

Προγνωστικά Euro 2024, στοίχημα Euro 2024, αποδόσεις Euro 2024

Προγνωστικά Euro 2024: Το 9,00 της Πορτογαλίας και το fan bet της Ουκρανίας

Πορτογαλία και Ισπανία είναι μαζί στο 9,00. Οι δύο ιβηρικές ομάδες είναι γεμάτες ταλέντο, με τη διαφορά ότι η Πορτογαλία διαθέτει και εμπειρία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στην τελευταία μεγάλη διοργάνωση της καριέρας του, θα παίξει τα ρέστα του για να αποχωρήσει με το στέμμα του πρωταθλητή Ευρώπης. Ωστόσο, η Πορτογαλία έχει την πολυτέλεια να μην στηριχθεί ούτε στο ελάχιστο στον Ρονάλντο. Η τριάδα Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες και Ράφαελ Λεάο είναι ικανή για μεγάλα πράγματα και βέβαια δεν είναι μόνο αυτοί.

Από εκεί και πέρα έχουμε την Ιταλία στο 15,00 και τις Ολλανδία, Βέλγιο από 17,00 μέχρι 20,00. Η Κροατία και η Δανία είναι μαζί στο 40,00 και αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι οι Κροάτες μπορεί να δώσουν ένα πολύ καλό… cash out, όπως το συνηθίζουν. Πιο κάτω οι αποδόσεις ξεφεύγουν, η Τουρκία παίζει από 50,00 έως 60,00 και οι Γεωργία, Αλβανία, Σλοβακία φτάνουν έως το 500,00.

Για πιθανή έκπληξη, η ομάδα που έχει κεντρίσει την προσοχή μας είναι η Ουκρανία. Η εξορία της ομάδας λόγω του πολέμου την έχει σφυρηλατήσει και η συσπείρωση είναι εμφανής. Πέραν αυτού βέβαια υπάρχει και μπόλικο ταλέντο στο ρόστερ. Η Ουκρανία έχασε την απευθείας πρόκριση στο Euro στην ισοβαθμία με την Ιταλία, αλλά τα κατάφερε μέσω του Nations League. Ο όμιλος, με Βέλγιο, Σλοβακία, Ρουμανία είναι εξαιρετικά ευνοϊκός και στο 125,00 το fan bet υπέρ της ομάδας του Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι απολύτως θεμιτό.

Ακολούθησε το Match Money στο Instagram και πάρε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS