Προγνωστικά Ιταλίας: Διπλό ελπίδας, γκολ παραμονής

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Ιταλίας, Προγνωστικά στοιχήματος

Ιταλία: Διπλό ελπίδας, γκολ παραμονής

Δημοσιεύτηκε: Γιάννης Γιαννούλας στις 10:08 26/05/2024

Φινάλε στη Serie A, στην Αταλάντα είναι ακόμα στα πανηγύρια μετά την κατάκτηση του Europa League, για το λόγο αυτό η Τορίνο θέλει να το εκμεταλλευτεί για να ελπίζει στην έξοδο στο Κόνφερενς Λιγκ. Επιπρόσθετα, έχει γκολ η μάχη παραμονής, ο τελικός Φροζινόνε-Ουντινέζε στο «Στίρπε». Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Ιταλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

COMBO 440! Super προσφορά με 400 🍒 και 40 💰

Προγνωστικά Ιταλίας: Κερδίζει κι ελπίζει η Τορίνο

Για το κους-κους του Αταλάντα – Τορίνο τα είπαμε εκτενώς στην εφημερίδα. Αδιαμφισβήτητα, το αποτέλεσμα του Τζένοα-Μπολόνια και η ήττα της δεύτερης ζορίζουν την κατάσταση για τη Ρόμα, μιας και για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει η Αταλάντα να μην κερδίσει ούτε την Τορίνο ούτε τη Φιορεντίνα στο εξ αναβολής ματς της 2ας Ιουνίου. Επομένως θα ποντάρω στο κίνητρο της Τορίνο, να πάρει τη νίκη και να ελπίζει στη… Φιορεντίνα. Να πάρει την Τετάρτη το Κόνφερενς Λιγκ εις βάρος του Ολυμπιακού, προκειμένου να βγει στο επόμενο Κόνφερενς η Τόρο.

Στην Αταλάντα ακόμα πανηγυρίζουν την ιστορική κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, με το πεντακάθαρο 3-0 επί της Λεβερκούζεν, στο Δουβλίνο. Το παιχνίδι με την Τόρο θα είναι εορταστικό και σε αυτήν την χαλαρότητα μπορεί να επωφεληθεί η φιλοξενούμενη. Το διπλό στο 2,10 παραμένει σε οριακά αποδεκτή απόδοση.

Combo 400, προσφορές Novibet, Μάιος 2024

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Αίμα κι άμμος στον τελικό παραμονής

Βέβαια, το πιο «καυτό» ματς της ημέρας είναι αναμφίβολα το Φροζινόνε – Ουντινέζε. Στους 35 η Φροζινόνε, στους 34 η Ουντινέζε. Έτσι αν την ίδια ώρα η Έμπολι αξιοποιήσει το κίνητρο κόντρα στη Ρόμα, η 3η ομάδα που θα πέσει θα προκύψει από την αναμέτρηση του «Στίρπε». Για την ακρίβεια, η Φροζινόνε έχει δύο αποτελέσματα διαθέσιμα, η Ουντινέζε θέλει μόνο τη νίκη αλλά δεν πιστεύω πως θα υπάρξει σκοπιμότητα.

Και αυτό γιατί, σε αντίθεση με την Έμπολι, η Φροζινόνε είναι ομάδα που δεν σπεκουλάρει. Με άλλα λόγια, δεν πάει στη διαχείριση και την προσεκτική λογική για να πάρει αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσει να βρει το προβάδισμα, για να αναγκάσει την Ουντινέζε να ρισκάρει και να της κάνει περαιτέρω ζημιά. Ένας τελικός παραμονής που θα πάει πάνω-κάτω, ξεκινά από το 1-1, στο 1,75 το G/G.

COMBO 440! Super προσφορά με 400 🍒 και 40 💰

Προγνωστικά Ιταλίας

Κυριακή

19:00 Αταλάντα – Τορίνο 2 (2,10), Novibet
21:45 Φροζινόνε – Ουντινέζε G/G (1,75), Novibet