Ντόρτμουντ - Ρεάλ (1/6/24, 22:00) | Ανάλυση, προγνωστικά
SPECIAL BET

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

0 - 2 01-06-24

ΡΕΑΛ

Για τον αγώνα ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΡΕΑΛ γράφει ο Γιώργος Τεριακής Ημερομηνία: 18:10 31/05/24
Μπουκ
1
0.00
X
0.00
2
0.00
UNDER 2,5
0.00
OVER 2,5
0.00
GOAL
0.00
NO GOAL
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

«Γουέμπλεϊ» (86.000 θ.), Λονδίνο. Από 25.000 εισιτήρια πήραν οι δύο φιναλίστ. Τα υπόλοιπα θα καλύψουν τις ανάγκες της ΟΥΕΦΑ.
Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία).
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ: Μονός νοκ άουτ τελικός για τον τίτλο του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Ντόρτμουντ - Ρεάλ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ντόρτμουντ ΑΝΑΛΥΣΗ

Εντυπωσιακή και ανέλπιστη η πορεία της, φτάνει για πρώτη φορά σε τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2013. Και τότε ήταν στο Γουέμπλεϊ, αλλά είχε χάσει από την Μπάγερν, ελπίζει φέτος ο επίλογος να είναι διαφορετικός. Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για ένα υπερβατικό ταξίδι, το οποίο έσωσε την τραγική της σεζόν εντός συνόρων, όπου έμεινε εκτός τετράδας στην Μπουντεσλίγκα μετά από εννιά χρόνια.

Θα διεκδικήσει στο Λονδίνο τον δεύτερο τίτλο της σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ και πρώτο μετά το 1997. Φυσικά κατεβαίνει ως το απόλυτο αουτσάιντερ, κάτι που παραδέχθηκε και ο Έντιν Τέρζιτς.

Η αλήθεια είναι πως χρειάστηκε και αρκετή δόση τύχης για να τα καταφέρει. Στα ημιτελικά με την Παρί κράτησε την παρέα του Εμπαπέ για πάνω από 180 λεπτά χωρίς γκολ, αλλά οι Παριζιάνοι είχαν τέσσερα δοκάρια στη ρεβάνς του Παρκ ντε Πρενς και άλλα δύο στο πρώτο παιχνίδι στη Βεστφαλία.

Όλες οι λεπτομέρειες πήγαν με το μέρος της και στα προημιτελικά με την Ατλέτικο, η οποία στον επαναληπτικό της Γερμανίας είχε δύο χαμένα τετ α τετ. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να πιστωθεί στην Ντόρτμουντ το γεγονός ότι έπαιξε σε όλα τα ευρωπαϊκά νοκ άουτ με τρομερή ένταση και μέγιστη συγκέντρωση. Γενικά, παρουσίασε σπουδαία αποθέματα ενέργειας, πάθος και ήταν εξαιρετικά συμπαγής.

Τα τελευταία δύο παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, η ήττα με 3-0 στο Μάιντς και η εντός έδρας νίκη με 4-0 επί της Ντάρμσταντ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Κόντρα στα κρίνα βέβαια, ο Τέρζιτς χρησιμοποίησε τους βασικούς του για να τους κρατήσει όσο μπορεί ζεστούς εν όψει Ρεάλ. Το πρωτάθλημα πάντως τελείωσε στις 18 Μαΐου, άρα είχε δύο κενές εβδομάδες μέχρι τον τελικό.

Ιδιαίτερη στιγμή ασφαλώς για τον εμβληματικό κάπτεν, Ρόις, θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τα κιτρινόμαυρα και ονειρεύεται να κλείσει τον δωδεκαετή κύκλο του στην Ντόρτμουντ στην κορυφή της Ευρώπης. Δεν αποκλείεται το ματς με τη Ρεάλ να είναι το τελευταίο και του Χούμελς με τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Η έτερη σημαία του κλαμπ θα αποφασίσει μετά τον τελικό. Αμφότεροι ήταν βασικοί το 2013 στον χαμένο τελικό με την Μπάγερν.

Ντόρτμουντ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Είναι σχεδόν σουρεαλιστικό αυτό που πετύχαμε. Νομίζω όμως πως αν δούμε τη μεγάλη εικόνα φτάσαμε άξια ως εδώ. Ξέρω ότι δεν είμαστε το φαβορί και ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι όμως ένα ματς και έχουμε αποδείξει φέτος ότι τα πάντα είναι πιθανά», τόνισε ο Εντιν Τέρζιτς.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, παραμένει εκτός μόνο ο εφεδρικός πια μπακ Μπενσεμπαϊνί.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κόμπελ – Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν – Τσαν, Ζάμπιτσερ – Σάντσο, Μπραντ, Αντεγιέμι – Φίλκρουγκ.

Δύσκολα θα πειράξει ο Τέρζιτς την επιτυχημένη συνταγή, που έφερε την Ντόρτμουντ μέχρι το Γουέμπλεϊ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα όπως στις δύο νίκες επί της Παρί. Αυτό σημαίνει ότι ο Ρόις λογικά θα περάσει ως αλλαγή στο ματς κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Μάλεν, ο οποίος πετούσε μέχρι τον Μάρτιο, αλλά το τελευταίο δίμηνο έμεινε πίσω λόγω τραυματισμού. Αξιόλογες εναλλακτικές επίσης ο εξτρέμ Μπάινο-Γκίτενς και ο χαφ Ενμέτσα, δύο παίκτες με σημαντική προοπτική.

Ντόρτμουντ BETTING TIPS

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 3-5-6 το ρεκόρ της κόντρα στη Ρεάλ ανεξαρτήτως έδρας.

12-12-14 το ρεκόρ της κόντρα σε ισπανικές ομάδες, ανεξαρτήτως έδρας.

Η Ντόρτμουντ θα παίξει σε τελικό σε διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ για όγδοη φορά. Στις προηγούμενες επτά κατέκτησε το τρόπαιο τρεις φορές.

Σε νοκ-άουτ σειρές η Ντόρτμουντ έχει ρεκόρ 7-3 κόντρα σε ισπανικές ομάδες.

2-2 το ρεκόρ της σε διαδικασία πέναλτι στην Ευρώπη.

8/10 Over 2,5 στα τελευταία ματς με τη Ρεάλ.

14/17 Under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τους οκτώ προηγούμενους τελικούς (Τσάμπιονς Λιγκ/Κύπελλο Πρωταθλητριών) που παίχθηκαν στο Γουέμπλεϊ μόνο ένας πήγε στην παράταση.

Τη φετινή σεζόν έχει 17 διαφορετικούς σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά μόνο τρεις παίκτες με διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Ρεάλ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ξεπέρασε και το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου, έστω και με δραματικό τρόπο και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Έχοντας πάρει 2-2 στο Μόναχο, είδε τους Βαυαρούς να προηγούνται στο 68΄, όμως με ήρωα τον Χοσέλου, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στο 81΄ και σκόραρε δις (88΄, 90+1΄) πέτυχε την ανατροπή. Χρειάστηκε βέβαια κι ένα σφύριγμα του Μαρτσίνιακ στο τέλος, ώστε να μη μετρήσει γκολ της Μπάγερν, που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Θα είναι ο 18ος τελικός της, δύο χρόνια μετά τον προηγούμενο, έχοντας 14/17 κατακτήσεις. Είναι φυσικά η πολυνίκης του θεσμού. Μετράει 8 διαδοχικές νίκες σε τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, έχασε για τελευταία φορά από τη Λίβερπουλ το 1981 στο Παρίσι με 1-0. Πολυνίκης και ο προπονητής της, Κάρλο Αντσελότι, με 4 κατακτήσεις.

Μπροστά της η τέταρτη γερμανική ομάδα για φέτος. Στον δρόμο για τον τελικό συνάντησε άλλες τρεις, πετυχαίνοντας δύο νίκες απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου στον όμιλο, ενώ είχε από μία νίκη και μία ισοπαλία απέναντι σε Λειψία και Μπάγερν στα νοκ-άουτ.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ολοκλήρωσε το περασμένο Σάββατο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, παραχωρώντας λευκή ισοπαλία στην Μπέτις, σε ματς που ναι μεν έπαιξε με βασικούς, αλλά με το πόδι τραβηγμένο από το γκάζι, κρατώντας προφανώς δυνάμεις. Κατά σύμπτωση, προ διετίας, έφερε πάλι 0-0 με την Μπέτις στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος πριν τον τελικό με τη Λίβερπουλ, έχοντας ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα. Γενικότερα, μετά την πρόκριση επί της Μπάγερν στις 8 Μαΐου, δεν είχε ιδιαίτερο ζόρι εντός συνόρων, καθώς είχε κατακτήσει ήδη τον τίτλο και μαθηματικά.

Ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε για τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της πως: «Είχαμε πολλά προβλήματα, αλλά κανείς δεν μίλησε για τις απουσίες όλο αυτό το διάστημα. Κι αυτό γιατί υπάρχει φοβερή ικανότητα και χαρακτήρας σ’ αυτήν την ομάδα».

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, πρόσθεσε: «Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και με αυτοπεποίθηση. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση για να παίξουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, αλλά με πολύ σεβασμό για τον αντίπαλο, ο οποίος έχει κερδίσει την παρουσία του στον τελικό. Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτόν τον τύπο αγώνα είναι να βάλεις ξεκάθαρες ιδέες στα κεφάλια των παικτών. Όσο πιο ξεκάθαρο είναι, τόσο λιγότερα νεύρα θα έχει η ομάδα. Έρχονται συναισθήματα και ο καθένας τα χειρίζεται ανάλογα με τον χαρακτήρα του. Θα έχουμε συναισθήματα, ανησυχία, φόβο. Αλλά ο φόβος είναι ένα σημαντικό κομμάτι για να κάνεις καλά πράγματα. Το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι εμμονή. Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι πολύ σημαντικό. Η σεζόν αυτής της ομάδας ήταν πολύ επιτυχημένη ό,τι κι αν συμβεί αύριο στον τελικό».

Ρεάλ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χάνει τον τελικό ο τραυματίας Τσουαμενί, όπως και ο μακροχρόνια απών Άλαμπα. Με γρίπη από τη Δευτέρα ο Λούνιν, ήταν να μην ταξιδέψει με την αποστολή την Πέμπτη, τελικά ο Αντσελότι τους πήρε όλους, ακόμη και τους τραυματίες. Ο Ουκρανός γκολκίπερ χάνει πιθανότατα τον τελικό, με τον Κουρτουά να ξεκινά.

Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Τόνι Κρόος με τη φανέλα της Ρεάλ. Ιδιαίτερο για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρσι.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-1-2): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Μεντί – Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Κρόος – Μπέλιγχαμ – Ροντρίγκο, Βινίσιους.

Κλειδωμένη δείχνει η ενδεκάδα από τον Κάρλο Αντσελότι, με το ερωτηματικό να προκύπτει για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, λόγω της γρίπης του Λούνιν. Ο Ουκρανός προοριζόταν για βασικός, όμως πλέον οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Τιμπό Κουρτουά. Οι Καρβαχάλ και Μεντί στα άκρα της άμυνας, οι Ρούντιγκερ και Νάτσο στα στόπερ, αφού ο Μιλιτάο έδειξε πως δεν έχει επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο και για αυτό μένει στον πάγκο. Το κενό του Τσουαμενί στα χαφ θα καλύψει ο Καμαβινγκά, έχοντας δίπλα του στα χαφ τους Κρόος και Βαλβέρδε. Πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο ο Μπέλιγχαμ, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι δύο Βραζιλιάνοι, Ροντρίγκο και Βινίσιους

Ρεάλ BETTING TIPS

Νίκησε στους 8 τελευταίους τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ που συμμετείχε, τελευταία ήττα της από τη Λίβερπουλ με 1-0 το 1981 στο Παρίσι.

Συνολικά μετράει 14/17 κατακτήσεις σε τελικούς στη διοργάνωση.

Μετράει 5 σερί G/G στη διοργάνωση, τα 3/5 βγήκαν και Over 2,5.

Αήττητη στα 6 ματς φέτος κόντρα σε γερμανικές ομάδες, μετρώντας 4-2-0.

Αήττητη και στα 12 φετινά της παιχνίδια στη διοργάνωση (8-4-0).

Over 2,5 τα 9/14 παιχνίδια κόντρα στην Ντόρτμουντ, έχοντας απολογισμό 6-5-3.

Over 2,5 τα 6/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

Over 2,5 οι 10/17 τελικοί της στη διοργάνωση.

Τρεις νίκες και δύο ήττες μετράει τις 5 φορές που έπαιξε σε διαδικασία πέναλτι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ντόρτμουντ - Ρεάλ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 (1,61)

Άλλος ένας τελικός για τη Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια, η οποία έχει μετατρέψει σε συνήθεια που έγινε λατρεία τις νίκες και τις κατακτήσεις. Μόνο η Ατλέτικο τη ζόρισε δύο φορές και την έστειλε στην παράταση. Κατά τ’ άλλα έχει σηκώσει το τρόπαιο τις 8 τελευταίες φορές που βρέθηκε σε τελικό και πηγαίνει στο Λονδίνο για το 9/9. Η Ντόρτμουντ έκανε υπέρβαση, φτάνοντας ως εδώ και ψάχνει άλλη μία, ίσως τη δυσκολότερη όλων. Δεν νομίζουμε πως μπορεί ν’ αντισταθεί στη «βασίλισσα», όση προσπάθεια και φιλότιμο κι αν παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο. Σαφώς και οι μπουκ έχρισαν ξεκάθαρο φαβορί τη Ρεάλ, δεν θα διαφωνήσουμε, ακόμη και το 1,61 της Bet365 δείχνει σωστό κι ας πρόκειται για τελικό.

Μπέλιγχαμ anytime (2,75)
Ψάχνοντας σκόρερ για τον τελικό, καταλήγουμε στον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Είναι ίσως ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής της φετινής Ρεάλ, καθώς στην πρώτη του χρονιά στη Μαδρίτη, την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τα 19 γκολ που πέτυχε. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει 4, ένα λιγότερο από τους δύο Βραζιλιάνους και τον Χοσέλου. Το να σκοράρει απέναντι στην πρώην του ομάδα σε έναν τελικό μοιάζει με ένα ωραίο σενάριο στην παρθενική του σεζόν με τους «μερένχες». Στο 2,75 το anytime του.

Εμρέ Τζαν να δεχθεί κάρτα (2,87)
Θα κυνηγήσουμε και κάρτες παικτών, που προσφέρονται σε σχετικά καλές τιμές. Από πλευράς Ντόρτμουντ, αυτός που είναι πάντα ζωηρός και φλερτάρει μονίμως με κάρτα είναι ο Εμρέ Τζαν. Ο Τούρκος, πολιτογραφημένος Γερμανός, χαφ δίνει πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή, θα έχει πολλή δουλειά και τώρα. Είναι εξάλλου αυτός με τις περισσότερες κάρτες στη σεζόν για την ομάδα του, έχοντας 10 σε όλες τις διοργανώσεις. Στο 2,87 το ενδεχόμενο να δεχθεί κάρτα.

Καμαβινγκά να δεχθεί κάρτα (4,50)
Όσον φορά τη Ρεάλ, αυτός που είναι πρώτος στη λίστα με τις κάρτες, είναι ο Καμαβινγκά με 13 σε όλες τις διοργανώσεις φέτος κι έπονται οι Βινίσιους με 10 και ο Καρβαχάλ με 8. Θα επιλέξουμε τον Γάλλο χαφ, καθώς θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Τσουαμενί στη μεσαία γραμμή και θα πρέπει να είναι πανταχού παρών. Επίσης, η απόδοση είναι ελκυστική, καθώς πληρώνει 4,50 να δεχθεί κάρτα.

Ντόρτμουντ

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Ρεάλ

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ Π.Κ. ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΕΥΡΩΠΗΣ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 2014/2015 - 2015/2016 - 2016/2017 2 - 2 2017/2018 1 - 3 2018/2019 - 2019/2020 - 2020/2021 - 2021/2022 - 2022/2023 - 2023/2024 0 - 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - Champions League

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Μπάγερν 0 0 0 1 1 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 0 1 1 0
Σέλτικ 0 0 1 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 0 1 1 0
Λεβερκούζεν 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1 0 1 0 1
Ντόρτμουντ 0 1 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 1 1 0 0 1
Άστον Βίλα 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1 1 0 0 1
Σπάρτα Πράγας 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1
Λίβερπουλ 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1 0 1 1 0
Ρεάλ 0 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 1 1 0
Γιουβέντους 0 0 1 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 0 1 1 0
Σπόρτινγκ 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1
Μπενφίκα 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1 1 0 1 0
Μονακό 0 1 0 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 0 1 0
Ατλέτικο 0 1 0 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 0 1 0
Μπρεστ 0 1 0 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 0 1 0
Παρί Σ.Ζ. 1 0 0 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1
Άρσεναλ 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 1 0 1 0 0 1
Μπολόνια 1 0 0 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1
Σαχτάρ 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 1 0 1 0 0 1
Αταλάντα 1 0 0 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1
Μάντσεστερ Σίτι 1 0 0 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1
Ίντερ 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 1 0 1 0 0 1
Στουρμ Γκρατς 0 1 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 1 1 0 1 0
Μπαρτσελόνα 0 1 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 1 1 0 1 0
Λειψία 0 1 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 1 1 0 1 0
Ερυθρός Αστέρας 0 1 0 0 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 0
Χιρόνα 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 1 0 1 0 0 1
Στουτγάρδη 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 1 0 1 1 0
Αϊντχόφεν 0 0 1 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 1 0 1 1 0
Μίλαν 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 1 0 1 1 0
Λιλ 0 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 0 1 0 0 1
Κλαμπ Μπριζ 0 1 0 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 0 0 1
Σάλτσμπουργκ 0 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 1 1 0 0 1
Γιουνγκ Μπόις 0 1 0 0 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 1 1 0 0 1
Σλόβαν Μπρ. 0 0 1 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 1 0 1 1 0
Φέγενορντ 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 1 0 1 0 1
Ντ. Ζάγκρεμπ 0 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 1 0 1 1 0