Προγνωστικά Μπαλάφας: Ανεξήγητος φαβοριτισμός για Νορβηγία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Ανεξήγητος φαβοριτισμός για Νορβηγία

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 12:19 05/06/2024

Ο Λάμπρος Μπαλάφας σκανάρει το κουπόνι της Τετάρτης και κάνει παιχνίδι με ένα combo του 4,00+ και ένα ειδικό. 
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr και εδώ όλα τα προγνωστικά του Λάμπρου Μπαλάφα.

 

SUPER COMBO προσφορά με 460 🍒🍒🍒 και 40 💰💰💰! 

 

Προγνωστικά Μπαλάφας: Κακό σπυρί το Κόσοβο

Οι φιλικές αναμετρήσεις συνεχίζουν να μας συντροφεύουν. Στο Όσλο η Νορβηγία υποδέχεται το Κόσοβο, επιδιώκοντας να κάνει μια νέα αρχή. Ωστόσο τα δεδομένα δεν είναι ευνοϊκά. Υπάρχει έντονος προβληματισμός, σε μια σειρά 5 αγώνων η ομάδα του Σολμπάκεν έχει σημειώσει μόλις 1 νίκη και αυτή επί των νησιών Φερόε.

Ειδικότερα, μιλάμε για ένα σύνολο που έχει στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, Χάαλαντ (27 γκολ) και έναν εκ των κορυφαίων δημιουργών, επίσης στην Αγγλία, τον Έντεγκααρντ (10 ασίστ). Παρόλα αυτά δεν έχει την επιθετική δυναμική που να εξασφαλίζει μια ουσιαστική πίεση στους αντιπάλους και μια ευρυθμία. Προφανώς το θέμα είναι συνολικό και εκεί θα πρέπει να αλλάξουν πράγματα, προκειμένου αυτή η ομάδα να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις.

Το σημερινό φιλικό με το Κόσοβο είναι μια ακόμη δοκιμασία κόντρα σε ένα σκληρό σύνολο. Ο Φράνκο Φόντα θα καθίσει στον πάγκο για 3η φορά και θέλει να δει ξανά την ίδια αγωνιστικότητα από τους ποδοσφαιριστές του, έχουν απολογισμό 3-1-2 στα 6 τελευταία ματς. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα, Μουρίκι στη Μαγιόρκα, Ραχμάνι στη Νάπολι, Ζεγκρόβα στη Λιλ. Αυτοί είναι τα σημεία αναφοράς.

Μπορεί να μιλάμε για φιλικό, αλλά οι συνθήκες πίεσης στη Νορβηγία καθιστούν τη νίκη… ανάγκη. Από την άλλη πλευρά όμως, οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν αυτό που ξέρουν και το κάνουν καλά. Ο άσος με τα δεδομένα που αναλύσαμε δεν έχει την παραμικρή αξία. Αντίθετα το Χ2 & over 1,5 παίζει στο 4,05!

Super Combo Novibet Μάιος 2024, Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Τσάρλι

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανώτερο το Βέλγιο, αλλά δεν θα πιεστεί 

Το Βέλγιο συνεχίζει να παράγει παίκτες υψηλού επιπέδου, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει καταφέρει ως ομάδα να πείσει και κυρίως να κάνει μια μεγάλη επιτυχία. Θα πάει στη Γερμανία με όνειρα, ο Τεντέσκο είναι αυτός που υπόσχεται το βήμα παραπάνω. Το σημερινό τεστ με το Μαυροβούνιο, έχει υψηλό δείκτη δυσκολίας και θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, μιας και στον όμιλο στο Euro θα αντιμετωπίσει Ρουμανία, Ουκρανία και Σλοβακία, ομάδες που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Ο Προσινέτσκι από πλευράς φιλοξενούμενων, θα προσπαθήσει να χαμηλώσει το ρυθμό, μόνο έτσι θα έχει ελπίδες, το Βέλγιο δύσκολα θα παίξει στο… κόκκινο, επιλέγω 2-3 γκολ στο 2,10.

Προγνωστικά Μπαλάφας

20:00 Νορβηγία – Κόσοβο: Χ2 & over 1,5 (4,05),  Novibet

21:30 Βέλγιο – Μαυροβούνιο: 2-3 γκολ (2,10),  Novibet

 

Γίνε μέλος της οικογένειας του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS