Προγνωστικά Euro - Τσάρλι: Τα μακροχρόνια 3ου και 4ου ομίλου - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Euro, στοίχημα Euro, προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά στοιχήματος

Τα μακροχρόνια 3ου και 4ου ομίλου

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλι στις 00:10 12/06/2024

Ο Τσάρλι ξεκινά τη μελέτη του Euro 2024 και βγάζει τα πρώτα μακροχρόνια στοιχήματα των ομίλων. Συνέχεια με τον 3ο και τον 4ο όμιλο.
Δες εδώ τα προγνωστικά Τσάρλι, εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr. 

 

Κάθε μέρα και ένα δώρο* για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

 

Προγνωστικά Τσάρλι: Από 2,15 ως 22,00

Οι Άγγλοι θα κουράσουν για ακόμα μία διοργάνωση με το «It’s coming home». Ποδοσφαιρικά έχουν όσα χρειάζονται για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Μία ομάδα με τον ίδιο προπονητή που έχει πλησιάσει την επιτυχία στις τελευταίες διοργανώσεις, αλλά της ξέφυγε στις λεπτομέρειες. Στα πέναλτι έχασε το Euro από την Ιταλία το 2021, ενώ στο Μουντιάλ δεν ήταν κατώτερη στον προημιτελικό με τη Γαλλία, όμως αποκλείστηκε. Ο Σάουθγκεϊτ πρέπει να νιώθει τυχερός, καθώς κομβικοί ποδοσφαιριστές του έκαναν σπουδαία χρονιά. Ο Ράις μπορεί να γίνει ηγέτης στη θέση 6, ερώτημα είναι ο Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 8 και τι θα κάνει με το αμυντικό δίδυμο των στόπερ.

Σε κάθε περίπτωση καλύτερη επιθετική 4άδα για το 4-2-3-1 από τους Μπέλιγχαμ, Σάκα, Φόντεν, Κέιν δεν μπορεί να βρεθεί στη διοργάνωση. Επίσης, υπάρχουν σπουδαίες λύσεις να έρθουν από τον πάγκο. Δεν ξέρω αν αυτή την φορά θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος οι Άγγλοι, δεν πιστεύω όμως πως θα χάσουν την πρώτη θέση στον όμιλο. Κάτι που προφανώς και παίζει σε χαμηλές τιμές, κάτω απο το 1,40.

Οι Δανοί έκαναν ένα προβληματικό Μουντιάλ. Ο Κάσπερ Χιούλμαντ για να μην χάσει τη θέση του μοιάζει υποχρεωμένος να φτάσει στους 16 τη Δανία. Μπαίνουν στην τελική φάση πάντως με δύο νίκες στα φιλικά και με ισάριθμες καλές εμφανίσει. Θεωρώ πως η Δανία είναι πιο μεστή ομάδα από τους Σέρβους, οι οποίοι με τον τρόπο που παίζουν το 3-4-3 αφήνουν πολλά κενά στην άμυνα και τρώνε εύκολα το γκολ. Επίσης, δεν πιστεύω πως θα είναι πρόβλημα για τους Δανούς οι Σλοβένοι. Το να είναι το δίδυμο πρόκρισης Αγγλία και Δανία παίζει στο 2,15.

Με τον τρόπο που παίζουν οι Άγγλοι, με τον Κέιν να κινείται περιφερειακά, να βγαίνει εκτός περιοχής για να ακουμπά η μπάλα πάνω του και να τη σπάει στα άκρα, είναι πολύ πιθανό ο πρώτος σκόρερ του ομίλου να είναι ένας από τους δύο ακραίους επιθετικούς της Αγγλίας. Είτε ο Φόντεν που παίζει σε απόδοση 14,00, είτε ο Σάκα στο 22,00.

 

Euro Calendar Novibet, προγνωστικά Euro, Προγνωστικά Τσάρλι

 

Προγνωστικά Euro: Απελευθερωμένος ο Εμπαπέ

Ο 4ος όμιλος έχει μεγάλο φαβορί τους Γάλλους. Ο Ντεσάμπ κρατά τη θέση του μέσα από επιτυχίες. Έχει καταφέρει να φτάσει τη Γαλλία τρεις φορές στις τελευταίες τέσσερις διοργανώσεις στον τελικό. Δύο σε Μουντιάλ, αλλά και στο Euro του 2016. Μοναδική αποτυχία ήταν το Euro του 2021, όταν και έχασε στους 16 απο τους Ελβετούς. Σε αντίθεση με το πρόσφατο Μουντιάλ οι Γάλλοι πηγαίνουν χωρίς προβλήματα στο Euro 2024. Ο Ντεσάμπ δοκιμάζει τριάδα στην άμυνα για ασφάλεια και έχει πολλές λύσεις για το δίδυμο στον άξονα. Ασφαλώς και ο στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα σκληρό αμυντικά σύνολο, που μέσα από κλεψίματα θα φτιάξει φάσεις στον χώρο.

Το παιχνίδι του Ντεσάμπ ταιριάζει γάντι στα προσόντα του Εμπαπέ, που δηλώνει απελευθερωμένος μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ. Ασφαλώς και έχει αξία στο να βγει πρώτος σκόρερ ο Εμπαπέ στον τέταρτο όμιλο, σε απόδοση 2,05.

Προγνωστικά Τσάρλι – προγνωστικά Euro

Μακροχρόνια 3ος όμιλος

Αγγλία – Δανία δίδυμο πρόκρισης:  2,15, Novibet

Σακά πρώτος σκόρερ Ομίλου: 22,00, Novibet

Φόντεν πρώτος σκόρερ Ομίλου: 14,00, Novibet

Μακροχρόνια 4ος όμιλος

Γαλλία πρώτη θέση: 1,65, Novibet

Εμπαπέ πρώτος σκόρερ Ομίλου 2,05, Novibet

 

Ακολούθησε το Match Money στο Instagram και πάρε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS