Ιταλία - Αλβανία (15/6/24, 22:00) | Ανάλυση, προγνωστικά
SPECIAL BET

ΙΤΑΛΙΑ

2 - 1 15-06-24

ΑΛΒΑΝΙΑ

Για τον αγώνα ΙΤΑΛΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ γράφει ο Γιάννης Γιαννούλας Ημερομηνία: 20:07 14/06/24
Μπουκ
1
0.00
X
0.00
2
0.00
UNDER 2,5
0.00
OVER 2,5
0.00
GOAL
0.00
NO GOAL
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

«Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» (66.099 θ.), Ντόρτμουντ. Γύρω στους 50.000 Αλβανούς οπαδούς βρίσκονται στην πόλη, άγνωστο πόσοι έχουν εισιτήρια για το ματς.
Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ (Γερμανία).

Ιταλία - Αλβανία ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ιταλία ΑΝΑΛΥΣΗ

Είναι η κάτοχος του τροπαίου και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στα γήπεδα της Γερμανίας. Σε μια συνθήκη διαφορετική από το 2021 βέβαια και με την ομάδα μάλλον αποδυναμωμένη και χωρίς ισχυρές προσωπικότητες, ενώ και ο όμιλος με Ισπανία, Κροατία και Αλβανία μπορεί να θεωρηθεί αρκετά ζόρικος.

Οι «ατζούρι» πέρασαν στην τελική φάση με αρκετές δυσκολίες και έχοντας αλλάξει προπονητή μεσούσης της προκριματικής φάσης, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι προσπαθεί να εμφυσήσει μια διαφορετική φιλοσοφία. Από την ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο το 2021 μόλις εννιά παίκτες βρίσκονται και σε αυτήν την αποστολή, με τον Σπαλέτι να αναζητά νέους πρωταγωνιστές.

Οι παίκτες που «επιβιώνουν» από το 2021 είναι οι γκολκίπερ Ντοναρούμα, Μερέτ, ο μπακ Ντι Λορέντζο, ο στόπερ Μπαστόνι, οι χαφ Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Κριστάντε και οι επιθετικοί Ρασπαντόρι, Κιέζα.

Η Ιταλία πάει στην πρεμιέρα με σκεπτικισμό και η εικόνα στη σύντομη προετοιμασία δεν ήταν η καλύτερη. Ίσως και προγραμματισμένα βέβαια δεν ανέβηκαν οι ρυθμοί, στα δύο φιλικά η Ιταλία δεν έδειξε στην καλύτερη κατάσταση. Ελάχιστη δημιουργία και αργό τέμπο, στο 0-0 με την Τουρκία στην Μπολόνια και το 1-0 επί της Βοσνίας στο Έμπολι, στο δεύτερο ματς μάλιστα κινδύνευσε αρκετά και παρότι κράτησε το μηδέν δεν έδειξε σιγουριά στα μετόπισθεν. Και παράλληλα δεν είχε τρόπο να «ακουμπήσει» την μπάλα στους φορ της, που ήταν πλήρως αποκομμένοι.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι παραδέχεται τα προβλήματα και μετά το φιλικό με τη Βοσνία τόνισε: «Έχουμε καλές ιδέες στο παιχνίδι μας αλλά και φόβο στο να τις υλοποιήσουμε, πρέπει να το αποβάλουμε αυτό. Οι αντίπαλοί μας στο Euro είναι πολύ δυνατοί και πρέπει άμεσα να αποκτήσουμε μια καλύτερη εικόνα». Η αποστολή είναι από τη Δευτέρα σε γερμανικό έδαφος και στην ανοιχτή προπόνηση της Τρίτης στο Ίζερλον 5.000 οπαδοί έδωσαν το παρών.

Ιταλία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πρεμιέρα λοιπόν για την Ιταλία με συγκρατημένη αισιοδοξία, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ξέρει πως δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο υποτίμησης του αντιπάλου. Ο Ιταλός ομοσπονδιακός παράλληλα εξέδωσε και μια λίστα από κανόνες καλής συμπεριφοράς από τους παίκτες, προκειμένου η ομάδα να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στους αγώνες.

Ενόψει Αλβανίας ο Σπαλέτι τόνισε πως «θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα συμπαγή, με ενθουσιασμό και με πολλούς οπαδούς στο πλευρό της. Θα είναι ένα δύσκολο, απαιτητικό παιχνίδι, δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την αντίπαλο».

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα προβλήματα είναι στη μεσαία γραμμή, με τον Σπαλέτι να αναζητά τις λύσεις. Ο αναντικατάστατος χαφ Μπαρέλα δεν έπαιξε σε κανένα από τα φιλικά προετοιμασίας, ωστόσο επανήλθε στις προπονήσεις την Πέμπτη και διεκδικεί φανέλα βασικού. Από εκεί και πέρα τέθηκε εκτός ο εναλλακτικός χαφ Φατζιόλι ενώ ο σκόρερ στο φιλικό με την Βοσνία Φρατέζι, ξεπέρασε πρόβλημα τραυματισμού και προλαβαίνει την πρεμιέρα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζο, Μαντσίνι, Μπαστόνι, Ντιμάρκο – Ζορζίνιο, Μπαρέλα – Κιέζα, Φρατέζι, Πελεγκρίνι – Σκαμάκα.

Ο Σπαλέτι δείχνει να το ξανασκέφτηκε, η Αλβανία παίζει με έναν μόνο σέντερ φορ οπότε πάει να εγκαταλείψει την λογική της τριάδας στην άμυνα. Η έκπληξη αφορά στη χρησιμοποίηση του Μαντσίνι στο κέντρο άμυνας, αντί του Μπουοντζόρνο ενώ στον άξονα αν κριθεί ανέτοιμος ο Μπαρέλα, θα ξεκινήσει ο Κριστάντε. Φρατέζι, Πελεγκρίνι και Κιέζα στα νώτα του Σκαμάκα στην επίθεση.

Βεβαίως υπάρχει και το ενδεχόμενο παραμονής στο 3-4-2-1, το οποίο γίνεται τέτοιο με τον Ντι Λορέντζο να γίνεται τρίτος στόπερ (ή ο Νταρμιάν), τον Πελεγκρίνι στον άξονα και τους Φρατέζι και Κιέζα μεσοεπιθετικά, πίσω από τον Σκαμάκα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Άλεξ Μερέτ (Νάπολι), Γκουλιέλμο Βικάριο (Τότεναμ).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ματέο Νταρμιάν (Ίντερ), Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο (Νάπολι), Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ίντερ), Φεντερίκο Ντιμάρκο (Ίντερ), Τζιανλούκα Μαντσίνι (Ρόμα), Αλεσάντρο Μπουοντζόρνο (Τορίνο), Φεντερίκο Γκάτι (Γιουβέντους), Αντρέα Καμπιάζο (Γιουβέντους), Ραούλ Μπελανόβα (Τορίνο), Ρικάρντο Καλαφιόρι (Μπολόνια).

ΜΕΣΟΙ: Νικολό Μπαρέλα (Ίντερ), Ζορζίνιο Λουίζ (Άρσεναλ), Μπράιαν Κριστάντε (Ρόμα), Λορέντζο Πελεγκρίνι (Ρόμα), Ντάβιντε Φρατέζι (Ίντερ), Νικολό Φατζιόλι (Γιουβέντους), Μάικλ Φολορούνσο (Βερόνα).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Φεντερίκο Κιέζα (Γιουβέντους), Στέφαν Ελ Σααράουι (Ρόμα), Τζιάκομο Ρασπαντόρι (Νάπολι), Τζιανλούκα Σκαμάκα (Αταλάντα), Ματέο Ρετέγκι (Τζένοα), Ματία Τζακάνι (Λάτσιο).

Ιταλία BETTING TIPS

Πρώτος σκόρερ της Ιταλίας σε ματς διοργανώσεων (όχι φιλικά) στην τριετία 2022-2024 , είναι ο χαφ Φρατέζι με 4 γκολ, που σκόραρε και στο τελευταίο φιλικό με την Βοσνία το νικητήριο.

4/5 τελευταία επίσημα Under 2,5.

4-4-1 το ρεκόρ της σε πρεμιέρες Euro (με ομίλους), μοναδική ήττα το 3-0 από την Ολλανδία το 2008.

Αλβανία ΑΝΑΛΥΣΗ

Είχε μια απίστευτη πορεία στα προκριματικά, η οποία ήταν ακόμη πιο εκπληκτική, δεδομένου ότι είχε προηγηθεί μία άσχημη χρονιά, με μία νίκη σε 11 αγώνες μέσα στο 2022. Τα πράγματα άλλαξαν με τον ερχομό του Σιλβίνιο τον Ιανουάριο του 2023. Με τον Βραζιλιάνο στον πάγκο έκανε την υπέρβαση, τερματίζοντας πρώτη στον όμιλο, μπροστά από Τσεχία και Πολωνία. Πήρε έτσι το εισιτήριο για την τελική φάση του EURO, για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Η πρώτη ήταν το 2016, όταν έμεινε εκτός επόμενης φάσης στη διαφορά τερμάτων. Τερμάτισε 3η στον όμιλο, πίσω από Γαλλία και Ελβετία, από τις οποίες ηττήθηκε, αφήνοντας τελευταία τη Ρουμανία, μετά τη νίκη της με 1-0 στο φινάλε.

Η κλήρωση βέβαια ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, όσον αφορά τον όμιλο της τελικής φάσης, καθώς θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου Ιταλία, την 3 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία, αλλά και την φιναλίστ του πρόσφατου Nations League Κροατία.

Μετά το 3-0 επί του Λίχτενσταϊν, κέρδισε με 3-1 το Αζερμπαϊτζάν στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, πριν την έναρξη του EURO. Σκόραρε με Μπαϊράμι (12΄), Μανάι (81΄) και Λάτσι (88΄), δέχθηκε τη μείωση στο 90΄. Σαφώς και δεν είναι δείγμα από το τι θ’ αντιμετωπίσει στα γήπεδα της Γερμανίας, καθώς συμμετέχει σε όμιλο με μεγαθήρια.

Το Σάββατο η αποστολή πέταξε για το Ντίσελντορφ, εκεί όπου έτυχε θερμής υποδοχής, φτάνοντας στο αθλητικό κέντρο Κάιζεραου της περιοχής του Κάμεν. Ήταν μάλιστα η πρώτη ομάδα που πάτησε γερμανικό έδαφος.

Ο άλλοτε διεθνής Αλβανός φορ και πρώην τεχνικός διευθυντής της Λάτσιο, Ίγκλι Τάρε, προειδοποίησε τους Ιταλούς: «Στο Ντόρτμουντ θα δείτε το 70% του γηπέδου να φοράει φανέλα Αλβανίας. Η Ιταλία έχει το μόνο πλεονέκτημα ότι είναι πιο έμπειρη. Όσον αφορά την ποιότητα των παικτών, η Αλβανία μπορεί να παίξει ισάξια, αν διαχειριστεί σωστά τον συναισθηματικό παράγοντα. Γνωρίζει τα δυνατά σημεία της Ιταλίας, που είναι κυρίως τα άκρα της».

Τα λόγια του Τάρε επιβεβαιώνονται από το ρεπορτάζ, καθώς οι Αλβανοί φίλαθλοι ετοιμάζουν επιδρομή στο Ντόρτμουντ. Περίπου 50.000 αναμένονται να ταξιδέψουν στην πόλη και να βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου, κάνοντας κανονική κατάληψη, μιας και η χωρητικότητά του για τους αγώνες του EURO μειώθηκε στις 62.000. Επομένως, μιλάμε για το 80% των κερκίδων του «Βεστφάλεν».

Αλβανία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Σιλβίνιο έχει περάσει από ιταλικούς πάγκους, ως βοηθός του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Ίντερ και γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία τους. Επίσης, δέκα  παίκτες της Αλβανίας, αγωνίζονται στην Ιταλία. Αυτά τα δύο θεωρεί ο ιταλικός Τύπος, ως πλεονεκτήματα των «αετών».

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, μιλώντας πριν το ματς της πρεμιέρας, σχολίασε: «Είχαμε έναν σκληρό ανταγωνισμό στα προκριματικά, είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι με την Αλβανία στο EURO 2024. Είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο θα είναι, αλλά θα πάμε να αγωνιστούμε, να παλέψουμε για κάθε βαθμό. Έχω έτοιμο το σχήμα για το ματς με την Ιταλία. Είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά κι εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας».

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Μπερίσα – Χίσαϊ, Ισμάιλι, Τζιμσίτι, Μιτάι – Ασλάνι, Μπαϊράμι, Ραμαντάνι – Ασάνι, Μπρόγια, Σεφέρι.

Στον Σιλβίνιο αρέσει το 4-3-3 και ξέρει ότι χρειάζεται όλη την ομάδα του σε άριστη κατάσταση για να το εφαρμόσει. Ουσιαστικά είναι 4-2-3-1, αφού παίζει με δύο αμυντικά χαφ κι έχει πιο μπροστά τον Μπαϊράμι σε επιτελικό ρόλο. Στα άκρα της επίθεσης οι γρήγοροι Ασάνι και Σεφέρι, ενώ στην κορυφή, προτιμά τον πιο ευέλικτο Μπρόγια, παρότι ο Μανάι έκανε φοβερή χρονιά με τη Σίβασπορ. Αξιοσημείωτο πως κανείς από τους δύο δεν έπαιξε στα προκριματικά, αφού το επιθετικό βάρος σήκωσαν εκεί οι Τσικαλέσι και Ουζούνι. Έχει δίλημμα για το τέρμα, όπως δήλωσε, ανάμεσα σε Μπερίσα και Στρακόσια.

Αλβανία BETTING TIPS

Τέσσερις φορές έχει αναμετρηθεί η Αλβανία με την Ιταλία σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια, μετρώντας ισάριθμες ήττες.

N/G τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

Under 2,5 τα 6/8 παιχνίδια της στα προκριματικά.

Ιταλία - Αλβανία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5 (1,78)

Η Ιταλία δεν ελκύει στο χαμηλό 1,40 και φυσικά δεν υπάρχει αξία, στα φιλικά με Τουρκία και Βοσνία είχε το πόδι στο φρένο, ελάχιστη δημιουργία και αρκετά σφιγμένη, εύκολα την μπλόκαραν οι αντίπαλοι. Εκτίμηση είναι πως και στην πρεμιέρα θα ακολουθήσει αυτό το χαμηλό τέμπο. Η Αλβανία θα βγάλει τον ενθουσιασμό της συμμετοχής στη μεγάλη διοργάνωση, θα έχει και πολύ κόσμο στις εξέδρες και υποστήριξη, η στόχευσή της θα είναι προσεκτική και μπορεί να οδηγήσει το σκοράρισμα χαμηλά. Και συν τοις άλλοις οι Αλβανοί δεν έχουν φόβο και κόμπλεξ καθώς 10 παίκτες της αποστολής αγωνίζονται στην Ιταλία.

Στο 1,78 το Under 2,5 στη Stoiximan.

Over 9,5 κόρνερ (2,02)
Τα τελευταία έξι επίσημα των Ιταλών είχαν τουλάχιστον 9 κόρνερ και θα πάμε σε ένα μοτίβο με τους «ατζούρι» να έχουν την μπάλα και να πιέζουν και τους Αλβανούς να περιμένουν πίσω. Ανεβάζουμε το line των κόρνερ στο Over 9,5, σε απόδοση 2,00.

Τζιμσίτι κάρτα (3,80)
Από τους πλέον δυναμικούς αμυντικούς ο Μπεράτ Τζιμσίτι, ο αρχηγός της Αλβανίας δεν λυπάται τα μαρκαρίσματα για να αναχαιτίσει τους αντιπάλους. Είδε οκτώ κάρτες στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις με την Αταλάντα. Στο 4,00 να πάρει μία στην πρεμιέρα του Euro.

Κανένα γκολ ως το 30’ (1,88)
Σφιχτή στην προετοιμασία η Ιταλία και ούτως ή άλλως δεν έχει το εύκολο γκολ, προσεκτικά και με αρκετούς παίκτες πίσω από την μπάλα η Αλβανία, θα ψάξει το χαμηλό τέμπο. Στο 1,88 να μην μπει γκολ στην πρώτη μισή ώρα.

Οver 0,5 δοκάρια (2,15)
Καθαρός τζόγος το συγκεκριμένο ειδικό, η Ιταλία είχε από ένα δοκάρι στα φιλικά με Βοσνία και Τουρκία στην προετοιμασία. Το Over 0,5 δοκάρια πληρώνει 2,15.

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Ιταλία

ΟΛΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ NATIONS LEAGUE GROUP A EURO
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Αλβανία

ΟΛΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ NATIONS LEAGUE GROUP B EURO
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ 2014 1 - 0 2015 - 2016 - 2017 - 2018 - 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023 -
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ 2000/2001 - 2001 - 2004/2005 - 2005 - 2008/2009 - 2012/2013 - 2016/2017 2 - 0

ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ/ΚΑΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ/ΚΑΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

EURO - EURO Grp. B

ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΜΑ
ΟΜΑΔΑ ΑΓ Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ
1 Ισπανία 3 9 3 0 0 5 - 0 2 0 0 4 - 0 1 0 0 1 - 0 NNN
2 Ιταλία 3 4 1 1 1 3 - 3 1 0 0 2 - 1 0 1 1 1 - 2 NHI
3 Κροατία 3 2 0 2 1 3 - 6 0 2 0 3 - 3 0 0 1 0 - 3 HII
4 Αλβανία 3 1 0 1 2 3 - 5 0 0 1 0 - 1 0 1 1 3 - 4 HIH

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. A

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Γερμανία 0 2 1 0 2 0 1 2 0 0 0 0 1 2 1 2 1 2 1
Ελβετία 0 2 1 0 2 1 0 1 0 0 1 1 0 2 1 2 1 3 0
Ουγγαρία 1 1 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 2 1 2 1 1 2
Σκωτία 1 1 1 0 0 2 1 0 2 0 0 0 1 2 1 2 1 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. B

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ισπανία 2 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 2 1 3 0 0 3
Ιταλία 1 2 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 0 2 1 3 0 2 1
Κροατία 0 2 1 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 1 2 2 1 2 1
Αλβανία 1 1 1 0 1 0 2 0 0 1 1 0 1 1 2 2 1 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. D

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αυστρία 1 0 2 0 1 1 1 0 0 1 1 1 0 1 2 1 2 2 1
Γαλλία 2 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Ολλανδία 1 1 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 1 2 2 1 2 1
Πολωνία 0 2 1 0 0 3 0 0 2 0 0 1 0 1 2 2 1 3 0

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. E

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ρουμανία 0 3 0 0 1 1 1 1 0 0 0 1 1 2 1 3 0 1 2
Βέλγιο 2 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Σλοβακία 1 2 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 2 1 3 0 2 1
Ουκρανία 1 2 0 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 1 2 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. C

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αγγλία 2 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Δανία 1 2 0 0 1 2 0 0 2 0 1 0 0 3 0 3 0 2 1
Σλοβενία 1 2 0 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 3 0 3 0 2 1
Σερβία 2 1 0 0 0 2 1 0 0 1 0 2 0 3 0 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. F

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Πορτογαλία 0 3 0 0 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 2 3 0 1 2
Τουρκία 0 2 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 3 2 1 2 1
Γεωργία 0 2 1 0 2 1 0 2 0 0 0 1 0 2 1 2 1 2 1
Τσεχία 0 3 0 0 0 2 1 0 1 0 0 1 1 1 2 3 0 3 0