Ισημερινός - Ονδούρα (16/6/24, 22:30) | Ανάλυση, προγνωστικά

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

2 - 1 16-06-24

ΟΝΔΟΥΡΑ

Για τον αγώνα ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΟΝΔΟΥΡΑ γράφει ο Match Money Ημερομηνία: 01:35 16/06/24

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

Ισημερινός - Ονδούρα ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 στο 1ο ημίχρονο (1,70)

Όπως αναμενόταν στο φιλικό της Τετάρτης με τη Βολιβία (3-1) ο Φέλιξ Σάντσεθ Μπας έκανε αλλαγές σε σχέση με εκείνο απέναντι στην Αργεντινή την Κυριακή. Βασικά δεν έκανε απλά αλλαγές, έβαλε 11 διαφορετικούς με τον σούπερ σταρ Ενερ Βαλένσια να ξεκινάει στην κορυφή. Η απουσία καθαρόαιμου στράικερ στην 11άδα με την Αργεντινή είχε φέρει γκρίνιες. Το ερώτημα είναι τι 11άδα θα βάλει εδώ, τελευταίο φιλικό και μετά βουρ για Κόπα Αμέρικα πρεμιέρα. Τρίτη διαφορετική ενδεκάδα από τον Φέλιξ Σάντσεθ Μπας σε ισάριθμα φιλικά, η σημερινή αναμένεται να πλησιάζει την ιδανική, είναι μίξη των δύο προηγούμενων. Με Ενερ Βαλένσια κορυφή, με Γεμπόα, Πάες, Σαρμιέντο πίσω του.

Η Ονδούρα κάνει μία νέα προσπάθεια με τον έμπειρο Ρεϊνάλδο Ρουέδα στο τιμόνι, δηλαδή τον τεχνικό που το 2007-10 την είχε πάει ξανά σε ένα Μουντιάλ μετά από 28 χρόνια. Δεν κατάφερε να προκριθεί για το Κόπα Αμέρικα, καθώς τον Μάρτιο ηττήθηκε 3-1 από την Κόστα Ρίκα. Στα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2026 ξεκίνησε με το δεξί κι επιβεβαίωσε την ανωτερότητα κόντρα σε Κούβα (3-1) και Βερμούδες (6-1). Για το φιλικό με τον Ισημερινό δεν θα έχει πλήρη αποστολή, καθώς δεν είναι ημερομηνία FIFA και κάποιοι λεγεωνάριοι έχουν ήδη αποχωρήσει. Ο μοναδικός που παραμένει είναι ο επιθετικός Ρότσες, που πήρε άδεια από την ομάδα του (Λεϊρία).

Αποχώρησαν οι επιθετικοί Λοσάνο (Αλμερία), Πάλμα (Σέλτικ), Τσιρίνος (Ολίμπια), καθώς και οι μέσοι Ροσάλες (Μινεσότα), Αριάγκα (Μινεσότα) και Ρουίς (Ίντερ Μαϊάμι).

Τελευταία πρόβα για τον Ισημερινό ενόψει σέντρας Κόπα Αμέρικα απέναντι στον πάλαι ποτέ ήρωα Ρεινάλδο Ρουέδα με τον οποίο είχε πάει η «Τρι» στο Μουντιάλ του 2014. Η Ονδούρα έκανε το χρέος της στα προκριματικά του Μουντιάλ, λογικά θα έχει αδειάσει. Τα ρεπορτάζ δείχνουν καλή ενδεκάδα στο ξεκίνημα για Ισημερινό μετά θα γίνουν αλλαγές). Πάμε με Ισημερινό να κερδίσει το πρώτο ημίχρονο στο 1,70 (Interwetten).

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Ισημερινός

ΟΛΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Ονδούρα

ΟΛΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ