Τουρκία - Γεωργία (18/6/24, 19:00) | Γειτονική μονομαχία στο Ντόρτμουντ
SPECIAL BET

ΤΟΥΡΚΙΑ

3 - 1 18-06-24

ΓΕΩΡΓΙΑ

Για τον αγώνα ΤΟΥΡΚΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ γράφει ο Βαγγέλης Κύρκος Ημερομηνία: 03:53 18/06/24
Μπουκ
1
0.00
X
0.00
2
0.00
UNDER 2,5
0.00
OVER 2,5
0.00
GOAL
0.00
NO GOAL
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

Γήπεδο: «BVB Στάντιον» (62.000 θ.), Ντόρτμουντ
Διαιτητής: Φακούντο Ραούλ Τέγιο Φιγκερόα (Αργεντινή)

Τουρκία - Γεωργία ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τουρκία ΑΝΑΛΥΣΗ

Εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο EURO 2024 με την πρωτιά στα προκριματικά, σε έναν όμιλο όπου το μεγάλο φαβορί ήταν η Κροατία, από την οποία ηττήθηκε τη 2η αγωνιστική, αλλά έκτοτε δεν ξαναέχασε (5-2-1 το ρεκόρ της). Όλα τα λεφτά ήταν η νίκη στο Όσιγιεκ τρεις «στροφές» πριν το τέλος των δικών της υποχρεώσεων στο γκρουπ. Θα παίξει για έκτη φορά σε τελική φάση της διοργάνωσης και τρίτη διαδοχική. Πηγαίνει με αρκετές φιλοδοξίες, θα είναι αποτυχία εάν δεν περάσει στα νοκ-άουτ. Στην ιστορία της στον θεσμό έχει να επιδείξει ως καλύτερη πορεία αυτή του 2008 στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας, όταν αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τη Γερμανία.

Τα πήγε πολύ καλά στα επίσημα παιχνίδια, αλλά όχι στα φιλικά, στα οποία στα τελευταία 6 έχει μόλις 1 νίκη (με τη διοργανώτρια), 1 ισοπαλία (με την Ιταλία) και 4 ήττες, μεταξύ των οποίων με Ουγγαρία, Αυστρία και Πολωνία, ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό EURO.

Ερωτηματικό μεγάλο τι θα κάνει ο Βιντσέντσο Μοντέλα, που έχει γενέθλια την ημέρα που η ομάδα του θα ξεκινήσει την προσπάθειά της στο EURO. Ο «αεροπλανίνο» είναι περίπου 15 χρόνια στους πάγκους, αλλά δεν έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό στην καριέρα του. Έκανε πολύ καλή πορεία στην Ντεμιρσπόρ τη σεζόν 2022-23, που του έδωσε το χρίσμα για να αντικαταστήσει τον Στέφαν Κουντς στα μισά των προκριματικών. Μάλιστα, η αλλαγή στον πάγκο έγινε μετά από φιλικό με την Ιαπωνία, από την οποία έχασε 4-2. Κοινό στοιχείο με τη διοργανώτρια Γερμανία, που μετά από παιχνίδι με τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου προχώρησε σε αντικατάσταση προπονητή.

Ξεχειλίζει από ταλέντο, αλλά δεν έχει σημείο αναφοράς στην επίθεση, όπως στο παρελθόν -όχι τόσο μακρινό- με τους Χακάν Σουκούρ και Μπουράκι Γλιμάζ. Μετά τον τραυματισμό του Ουνάλ της Μπόρνμουθ, φαινόταν να πηγαίνει χωρίς κλασικό σέντερ φορ, τελικά επικράτησε η λογική και κλήθηκε στο… παρά ένα ο Γιλντιρίμ της Ρεν, αν και μοιάζει απίθανο να πάρει φανέλα βασικού, καθώς ο Ιταλός τεχνικός προσανατολίζεται να παίζει με κάποιον περιφερειακό στην κορυφή, από τους πολλούς που διαθέτει στο ρόστερ της.

Μεγάλο της «όπλο» είναι ο Χακάν Τσαλχάνογλου, ο οποίος αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο τεχνίτες ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν σε αυτό το EURO, έχοντας ως μεγάλο ατού τις εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ, τις πάσες-διαβήτη και την ικανότητα να καθοδηγεί τους συμπαίκτες του στο γήπεδο.

Στο Ντόρτμουντ θα είναι σαν να παίζει εντός έδρας, καθώς θα έχει και τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών της, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι Τούρκοι μετανάστες στη Γερμανία.

Τουρκία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Γκιουνόκ - Αϊχάν, Ντεμιράλ, Μπαρντακτσί, Καντιόγλου - Γιουκσέκ, Τσαλχάνογλου - Γιλντίζ, Γιαζιτσί, Ακτούρκογλου - Γιλμάζ.

Ο Μοντέλα έχει το περιθώριο να βάλει με άνεση σχεδόν οποιονδήποτε, όπου θέλει, καθώς το ρόστερ του είναι γεμάτο από «εργαλεία» που ανταποκρίνονται σε πολλές θέσεις. Ακόμη και στους τερματοφύλακες, η όποια επιλογή δεν θα προξενήσει έκπληξη. Στο 4-2-3-1 ο μοναδικός που δεν βγαίνει, είναι ο Τσαλχάνογλου, που προορίζεται για πλέι μέικερ βαθιάς γραμμής, με κάποιον σκληροτράχηλο αμυντικό μέσο δίπλα του, ίσως τον Γιουκσέκ, ενδεχομένως και τον Οζκάν. Θέση «παίζεται» ανάμεσα και Γιαζιτσί με Γκιουλέρ στο «δέκα», ενώ στα πλάγια έχουν προβάδισμα οι Ακτούρκογλου και Γιλντίζ λόγω προβλήματος του Καχβετσί.

Αποστολή

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μερτ Γκιουνόκ (Μπεσίκτας), Αλτάι Μπαγιντίρ (Μάντσεστερ Γιουν. ), Ουγκουρτσάν Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ζεκί Τσελίκ (Ρόμα), Μερίχ Ντεμιράλ (Αλ Αχλί), Σαμέτ Ακαϊντίν (Παναθηναϊκός), Αχμεττσάν Καπλάν (Άγιαξ), Αμπντουλκερίμ Μπαρντακτσί (Γαλατασαράι), Μερτ Μουλντούρ (Φενερμπαχτσέ), Φέρντι Καντιόγλου (Φενερμπαχτσέ).

ΜΕΣΟΙ: Οκάι Γιοκουσλού (Γουέστ Μπρομ), Ορκούν Κοκτσού (Μπενφίκα),
Αρντά Γκιουλέρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Χακάν Τσαλχάνογλου (Ίντερ), Γιουσούφ Γιαζιτσί (Λιλ), Σαλίχ Οζκάν (Ντόρτμουντ), Ισμαΐλ Γιουκσέκ (Φενερμπαχτσέ), Ιρφάν Τσαν Καχβετσί (Φενερμπαχτσέ), Κααν Αϊχάν (Γαλατασαράι).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κερέμ Ακτούρκογλου (Γαλατασαράι), Τσενκ Τοσούν (Μπεσίκτας), Κενάν Γιλντίζ (Γιουβέντους), Μπαρίς Αλπέρ Γιλμάζ (Γαλατασαράι), Σεμίχ Κιλιτσσόι (Μπεσίκτας), Γιουνούς Ακγκιούν (Λέστερ), Μπερτούγκ Γιλντιρίμ (Ρεν).

Τουρκία BETTING TIPS

Δεν έχει κερδίσει στα τελευταία της 5 παιχνίδια, στα οποία μετρά 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Στους 8 πιο πρόσφατους επίσημους αγώνες της (όλοι για τα προκριματικά του EURO), μετρά 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα.

Στα τελευταία 6 φιλικά έχει μόλις 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες,

Κανείς παίκτης της δεν έχει πετύχει πάνω από 2 γκολ σε επίσημα ματς από το 2022 και έπειτα.

Γεωργία ΑΝΑΛΥΣΗ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της θα λάβει μέρος σε τελική φάση Euro, κάτι που κατάφερε μέσω του Nations League και των ισοπεδωτικών της αποτελεσμάτων στον όμιλό της στην κατηγορία C (ρεκόρ 5-1-0). Μεσολάβησε μια μέτρια εικόνα στα προκριματικά του Euro (4η, ρεκόρ 2-2-4 σε όμιλο με Ισπανία, Σκωτία και Νορβηγία), η... καβάτζα όμως των πλέι οφ του Nations League ήταν εκείνη που της έδωσε εν τέλει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας, ξεπερνώντας διαδοχικά τα εμπόδια του Λουξεμβούργου (2-0) και της Ελλάδας (0-0 σκορ κ.δ., 4-2 στα πέναλτι). Μέσω της ίδιας διοργάνωσης έφτασε μάλιστα μια ανάσα και από το προηγούμενο Euro, την πάτησε όμως στον τελικό από τη Βόρεια Μακεδονία (1-0).

Τεράστιος ο ενθουσιασμός για την πρόκριση αυτή, με τον Βίλι Σανιόλ να βρίσκεται στο «τιμόνι» από το 2021 και να μανατζάρει την κορυφαία ίσως φουρνιά στην ιστορία της χώρας. «Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους για εκείνον και τον σέβομαι απόλυτα. Είναι αλήθεια πως είναι Γάλλος, είναι όμως και ένας εθνικός ήρωας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο χαφ Κβεκβεσκίρι, φανερώνοντας το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Μονάχα ένα φιλικό έδωσε πριν την πρεμιέρα του Euro, θετικό το αποτύπωμα μετά το εκτός έδρας 3-1 επί του Μαυροβουνίου, με σκόρερ τους Κιτεϊσβίλι, Μικαουτάτζε και Ζιβζιβάτζε. Πύρρειος βέβαια η νίκη, με τον βασικότατο χαφ Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς, παίχτης της χρονιάς στην Αυστρία) να τραυματίζεται και από τότε να προπονείται ατομικά. Εν τέλει και όπως αναμενόταν, δεν θα προλάβει το ματς με την Τουρκία και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμος σε εκείνο με την Τσεχία.

Μεγάλο αστέρι της ομάδας φυσικά ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια, ο οποίος για τα δικά του δεδομένα πραγματοποίησε μέτρια χρονιά στη Νάπολι. Πρόκειται πάντως για ένα ρόστερ με αρκετές ποιοτικές μονάδες, ειδικότερα μεσοεπιθετικά, όπως ο φορμαρισμένος φορ Μικαουτάτζε και ο πολυθεσίτης μεσοεπιθετικός Τσακβετάτζε.

Γεωργία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στα πιτς όπως αναφέρθηκε ήδη ο βασικός χαφ Κιτεϊσβίλι. Παρόντες κανονικά ο στόπερ Κβιρκβέλια και ο μεσοεπιθετικός Τσακβετάτζε, που ξεπέρασαν τα δικά τους μικροπροβλήματα. Εκτός αποστολής έμειναν ο στόπερ Σαζόνοφ (Τορίνο) και ο μπακ Αζαρόβι (Σαχτάρ) μετά από απόφαση του Σανιόλ, για την οποία υπήρξε ήπια κριτική στη χώρα. Τελευταία στιγμή έθεσε εαυτόν εκτός ο έμπειρος χαφ Κανκάβα (Σλόβαν Μπρατισλάβας).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Μαμαρντασβίλι – Κβιρκβέλια, Κάσια, Ντβάλι - Κακαμπάτζε, Κοτσορασβίλι, Κβεκβεσκίρι, Τσακβετάτζε, Σενγκέλια - Μικαουτάτζε, Κβαρατσκέλια.

«Ακροβατεί» ανάμεσα στο 3-5-2 και το 3-4-3 ο Σανιόλ κατά τη διάρκεια της θητείας του, στο φιλικό με το Μαυροβούνιο επέλεξε το πρώτο, δείχνοντας πιθανότατα την προτίμησή του σε αυτό. Σίγουρη η 3άδα της άμυνας, η απουσία του Κιτεϊσβίλι από τον άξονα, φέρνει πιθανότατα εκεί τον έμπειρο Κβεκβεσκίρι, εκτός εάν ο Σανιόλ επιλέξει να ρισκάρει με τον πιο επιθετικογενή Νταβιτασβίλι. Αουτσάιντερ για τη θέση αυτή ο Αλτουνασβίλι. Μικαουτάτζε και Κβαρατσκέλια οι δύο της επίθεσης, μένει εκτός ο Ζιβζιβάτζε.

Αποστολή

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γκιόργκι Λόρια (Ντιναμό Τιφλίδας), Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια), Λούκα Γκουγκεσασβίλι (Καραμπάγκ).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Γκούραμ Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Όταρ Κακαμπάτζε (Κρακόβια), Σόλομον Κβιρκβέλια (Αλ-Οκχούντ), Λάσα Ντβάλι (ΑΠΟΕΛ), Τζεμάλ Ταμπίτζε (Παναιτωλικός), Λούκα Λοτσοσβίλι (Κρεμονέζε), Γκιόργκι Γκοτσολεϊσβίλι (Σαχτάρ), Γκιόργκι Γκβελεσιάνι (Περσέπολις).

ΜΕΣΟΙ: Νίκα Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Όταρ Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Σάμπα Λομπζανίτζε (Ατλάντα), Ζούρικο Νταβιτασβίλι (Μπορντό), Γκιόργκι Τσακβετάτζε (Γουότφορντ), Λέβαν Σενγκέλια (Παναιτωλικός), Γκιόργκι Τσιταϊσβίλι (Ντινάμο Μπατούμι), Άνζορ Μεκβαμπισβίλι (Ουν. Κραϊόβα), Γκιόργκι Κοτσορασβίλι (Λεβάντε), Σάντρο Αλτουνασβίλι (Βολφσμπέργκερ), Γκάμπριελ Σίγκουα (Βασιλεία).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Γκιόργκι Κβιλιτάια (ΑΠΟΕΛ), Κβίτσα Κβαρατσκέλια (Νάπολι), Μπούντου Ζιβζιβάτζε (Καρλσρούη), Ζορζ Μικαουτάτζε (Μετς).

Γεωργία BETTING TIPS

Στο 1-1-3 το ρεκόρ της κόντρα στην Τουρκία, ανεξαιρέτως έδρας και διοργάνωσης.

Μετρά 7 Over 2,5 στα τελευταία 9 ματς (επίσημα-φιλικά), 6 από αυτά επιβεβαίωσαν και το Over 3,5. Μοναδικά Under 2,5 στο διάστημα αυτό, τα δύο ματς των πλέι οφ του Nations League.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας σε επίσημα ματς από το 2022 και ύστερα ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια με 9 γκολ.

Όταν σκοράρει πρώτη σε επίσημα ματς από το 2022 και ύστερα, έχει ρεκόρ 8-1-0.

Τουρκία - Γεωργία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (1,70)

Η Γεωργία είναι μαχητική εκ φύσεως. Μια καλή, συνεκτική ομάδα, που διαθέτει και κάποιους εξαιρετικούς παίκτες όπως ο Κβαρατσχέλια, ο Κιτεϊσβίλι (ο οποίος δύσκολα θα παίξει), ο Τσακβετάτζε, ο Μικαουτάτζε και αυτός ο απίθανος τερματοφύλακας Μαμαρντασβίλι. Ωστόσο, η Τουρκία ξεχειλίζει από ποιότητα και ταλέντο, ενώ έχει πολλές περισσότερες λύσεις να φέρει από τον πάγκο εάν κάτι δεν πάει καλά. Επίσης, στο έμψυχο δυναμικό της βρίσκονται και κάποιες σημαντικές προσωπικότητες όπως ο Τσαλχάνογλου, ο Αϊχάν, ο Ακτούρκογλου, ο Καχβετσί (έστω κι αν δεν θα αγωνιστεί) και ο Γιαζιτσί. Αυτός είναι ο λόγος, σε συνδυασμό με τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας του Μοντέλα, που ο άσος στη μονομαχία των δύο γειτονικών χωρών έχει το προβάδισμα, οριακά επιλέξιμος στο 1,70 της Stoiximan.

ΕΙΔΙΚΑ

Σουτ στον στόχο 1+ Τσαλχάνογλου (2,37)
To παιχνίδι των Τούρκων περνά όλο από τα πόδια του Τσαλχάνογλου, ο οποίος με την ικανότητα που έχει (και) στο μακρινό σουτ, δεν διστάζει να δοκιμάζει τα πόδια του. Είναι δεδομένο ότι θα επιχειρήσει να απειλήσει με κάποια προσπάθεια από απόσταση τον Μαμαρντασβίλι, ενώ είναι αυτός που αναλαμβάνει όλες τις στημένες μπάλες για την ομάδα του, όπως πέναλτι και φάουλ, στα οποία είναι σπεσιαλίστας. Το να βρει τουλάχιστον ένα σουτ στον στόχο μοιάζει πολύ πιθανό και προσφέρεται σε καλή απόδοση στο 2,37 της Stoiximan.

Κίτρινες Γεωργία Over 2,5 (2,15)
Η Γεωργία μοιάζει δεδομένο ότι θα περιοριστεί σε ρόλο παθητικό και κυρίως θα παίξει αμυντικά. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κάνει και φάουλ, κάποια τα οποία θα περάσουν το όριο του «απλού». Βάσει αυτού, το να πάρει τουλάχιστον τρεις κίτρινες στο παιχνίδι συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες και ας δίνεται αουτσάιντερ στο 2,15 της Stoiximan.

Under 3,5 κόρνερ Γεωργία (1,65)
Δεδομένος ο ρόλος του αουτσάιντερ για τη Γεωργία στο ζευγάρι κι αυτό θα περιορίσει λογικά τις ευκαιρίες της στην αντίπαλη εστία. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια ομάδα που σπάνια κερδίζει πολλά κόρνερ, ακόμα και όταν μπαίνει ως φαβορί στο γήπεδο. Ενδεικτικά, στα τελευταία 10 επίσημα παιχνίδια της, μονάχα μια φορά ξεπέρασε τα 3 κόρνερ και αυτή… οριακά (εκτέλεσε τέσσερα). Επιλέγουμε το Under 3,5 κόρνερ των Γεωργιανών στο 1,65 της Stoiximan.

Μαμαρντασβίλι 5+ αποκρούσεις (2,40)
Από εξαιρετική σεζόν προέρχεται ο θηριώδης γκολκίπερ της Βαλένθια και το όνομά του βρίσκεται πια στο μπλοκάκι κορυφαίων κλαμπ της ηπείρου. Έχει γίνει ήδη αναφορά πολλάκις στον αναμενόμενο φαβοριτισμό της Τουρκίας και αυτό σημαίνει πως θα έχει αρκετή δουλειά λογικά ο 24χρονος γκολκίπερ. Το να κάνει τουλάχιστον 5 αποκρούσεις στο ματς δεν θα ήταν απίθανο και το βρίσκουμε στο 2,40 της Stoiximan.

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Τουρκία

ΟΛΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ NATIONS LEAGUE GROUP B EURO
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Γεωργία

ΟΛΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ NATIONS LEAGUE GROUP B EURO
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

EURO - EURO Grp. F

ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΜΑ
ΟΜΑΔΑ ΑΓ Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ
1 Πορτογαλία 3 6 2 0 1 5 - 3 1 0 0 2 - 1 1 0 1 3 - 2 NNH
2 Τουρκία 3 6 2 0 1 5 - 5 1 0 1 3 - 4 1 0 0 2 - 1 NHN
3 Γεωργία 3 4 1 1 1 4 - 4 1 1 0 3 - 1 0 0 1 1 - 3 HIN
4 Τσεχία 3 1 0 1 2 3 - 5 0 0 1 1 - 2 0 1 1 2 - 3 HIH

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. A

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Γερμανία 0 2 1 0 2 0 1 2 0 0 0 0 1 2 1 2 1 2 1
Ελβετία 0 2 1 0 2 1 0 1 0 0 1 1 0 2 1 2 1 3 0
Ουγγαρία 1 1 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 2 1 2 1 1 2
Σκωτία 1 1 1 0 0 2 1 0 2 0 0 0 1 2 1 2 1 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. B

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ισπανία 2 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 2 1 3 0 0 3
Ιταλία 1 2 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 0 2 1 3 0 2 1
Κροατία 0 2 1 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 1 2 2 1 2 1
Αλβανία 1 1 1 0 1 0 2 0 0 1 1 0 1 1 2 2 1 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. D

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αυστρία 1 0 2 0 1 1 1 0 0 1 1 1 0 1 2 1 2 2 1
Γαλλία 2 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Ολλανδία 1 1 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 1 2 2 1 2 1
Πολωνία 0 2 1 0 0 3 0 0 2 0 0 1 0 1 2 2 1 3 0

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. E

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ρουμανία 0 3 0 0 1 1 1 1 0 0 0 1 1 2 1 3 0 1 2
Βέλγιο 2 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Σλοβακία 1 2 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 2 1 3 0 2 1
Ουκρανία 1 2 0 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 1 2 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. C

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αγγλία 2 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Δανία 1 2 0 0 1 2 0 0 2 0 1 0 0 3 0 3 0 2 1
Σλοβενία 1 2 0 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 3 0 3 0 2 1
Σερβία 2 1 0 0 0 2 1 0 0 1 0 2 0 3 0 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. F

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Πορτογαλία 0 3 0 0 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 2 3 0 1 2
Τουρκία 0 2 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 3 2 1 2 1
Γεωργία 0 2 1 0 2 1 0 2 0 0 0 1 0 2 1 2 1 2 1
Τσεχία 0 3 0 0 0 2 1 0 1 0 0 1 1 1 2 3 0 3 0