Προγνωστικά Euro 2024 - Τσάρλι: Συνθήκες για γκολ - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Euro, στοίχημα Euro, προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά στοιχήματος

Τσάρλι: Συνθήκες για γκολ

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλι στις 00:10 23/06/2024

 Τσάρλι μελετά την τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου στο Euro 2024 και κάνει παιχνίδι με ένα διπλό και ένα αμφίσκορο.
Δες εδώ τα προγνωστικά Τσάρλι, εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr. 

 

H καλύτερη Euro Offer στη Novibet!

 

Προγνωστικά Τσάρλι: Σκωτία – Ουγγαρία

Τελικός τρίτης θέσης. Οι Σκωτσέζοι με νίκη μάλλον εξασφαλίζουν την πρόκριση, για τους Ούγγρους είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Η ομάδα του Μάρκο Ρόσι δεν έχει βαθμό και μετρά τέρματα 2-5. Δύσκολα θα καταφέρει να βρεθεί στις 4 καλύτερες τρίτες. Είναι και αρνητικό, που όταν θα παίξουν οι υπόλοιποι όμιλοι οι ομάδες που θα διεκδικούν την τρίτη θέση στον όμιλο τους θα ξέρουν το που ακριβώς είναι η Ουγγαρία σε περίπτωση που μετρά 3 βαθμούς.

Για τους Σκωτσέζους δεν μοιάζει να ισχύουν όλα αυτά. Καθώς με 4 βαθμούς σε τουρνουά 6 ομίλων που περνάνε οι 4 καλύτεροι τρίτοι, κατά 99% θα πάρουν την πρόκριση.

Κατώτεροι του αναμενομένου οι Ούγγροι, αλλά πιστεύω πως μπορούν να αξιοποιήσουν την τσαπατσουλιά που βγάζουν στην άμυνα οι Σκωτσέζοι και να κλείσουν με νίκη το τουρνουά και να περιμένουν τι θα συμβεί στη συνέχεια. Η νίκη των Ούγγρων στο 2,65.

 

Euro offer Novibet, προγνωστικά Euro 2024, προγνωστικά Τσάρλι

 

Προγνωστικά Euro 2024: Ελβετία – Γερμανία

Τελικός πρώτης θέσης. Οι Ελβετοί πήραν την πρόκριση και ψάχνουν νίκη επί της Γερμανίας για να πάρουν και την πρώτη θέση. Επίσης, οι παίκτες του Νάγκελζμαν και με ισοπαλία παίρνουν την πρωτιά.

Οι Γερμανοί έκαναν κάτι που δεν συνηθίζουν, κράτησαν το μηδέν με τους Ούγγρους. Είχαν και τύχη, καθώς βοήθησε το VAR να ακυρωθεί γκολ του Σαλάι. Οι Ελβετοί έχουν μεγαλύτερο επιθετικό ταλέντο και από τους Σκωτσέζους και από τους Ούγγρους. Επίσης δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Καθάρισαν την πρόκριση και γνωρίζουν πως αν κερδίσουν μπορεί να πάρουν το μονοπάτι της Γερμανίας. Θα παίξουν επιθετικά και ό,τι γίνει. Οι συνθήκες του αγώνα οδηγούν στο G/G στο 1,75.

Προγνωστικά Τσάρλι – Προγνωστικά Euro 2024

Κυριακή

22:00 Σκωτία – Ουγγαρία: 2 (2,65), Novibet

22:00 Ελβετία – Γερμανία: G/G (1,75), Novibet

 

Ακολούθησε το Match Money στο Instagram και πάρε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS