Αγγλία - Σλοβενία (25/6/24, 22:00) | Ανάλυση, προγνωστικά
SPECIAL BET

ΑΓΓΛΙΑ

0 - 0 25-06-24

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Για τον αγώνα ΑΓΓΛΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ γράφει ο Γιώργος Φραδελάκης Ημερομηνία: 22:30 24/06/24
Μπουκ
1
0.00
X
0.00
2
0.00
UNDER 2,5
0.00
OVER 2,5
0.00
GOAL
0.00
NO GOAL
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

«Ράινενεργκι Στάντιον (50.993 θ.), Κολωνία.
Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπέν (Γαλλία).
Η Αγγλία με νίκη προκρίνεται ως πρώτη. Με ισοπαλία προκρίνεται ως πρώτη εάν δεν νικήσει η Δανία. Με ήττα περνά ως δεύτερη σε περίπτωση πάλι που δεν νικήσει η Δανία, αλλά με 4 βαθμούς κατά πάσα πιθανότητα θα εξασφαλίσει την πρόκριση μέσα στις καλύτερες τρίτες.
Η Σλοβενία θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί είτε ως πρώτη, είτε ως δεύτερη (ανάλογα και με το αποτέλεσμα της Δανίας). Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεκδικήσει εισιτήριο για τους 16 μέσω των καλύτερων τρίτων.

Αγγλία - Σλοβενία ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Αγγλία ΑΝΑΛΥΣΗ

Με τη Σερβία ήταν κατώτερη των όποιων προσδοκιών αλλά δεν της κόστισε και πήρε όλο το μερτικό των πόντων, κόντρα στη Δανία το έργο που είδαμε δεν άλλαξε σενάριο κι αυτή τη φορά χάθηκαν οι πρώτοι βαθμοί του τουρνουά με το σωστό 1-1. Ένα κάπως ελπιδοφόρο ξεκίνημα έφερε και το προβάδισμα του 18’, γκολ που αντί να τη σπρώξει, έφερε ολικό σβήσιμο στους διακόπτες της. Καθηλωμένη στο μισό της και ανήμπορη να βρει στίγμα, μοιραία και δίκαια ήρθε το 1-1 με τρομερή γκολάρα στο 34’, με προσπάθεια κράτησε το αποτέλεσμα ως την ανάπαυλα.

Κάποια έκλαμψη πάλι στο ξεκίνημα του β’ με δοκάρι, μαζεμένες επιθετικές αλλαγές που όμως δεν έφεραν το παραμικρό, στο τέλος κοίταξε να μην γίνει μεγαλύτερη ζημιά.

Αγγλία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν ήταν οι δυο χαμένοι πόντοι που προβλημάτισαν τόσο, όσο η εμφάνιση και πάλι. Ομάδα χωρίς αποθέματα ενέργειας, που ξανά μόλις σκόραρε μαζεύτηκε στο καβούκι της, αμυντική λειτουργία με σημάδια πανικού και εύκολου λάθους, ένας Αλεξάντερ Άρνολντ που σε δεύτερο σαν αμυντικό χαφ απλά δεν, ενώ και ο Κέιν παρά το γκολ του (σκοράρει σε 4ο μεγάλο τουρνουά) δεν έχει πια τα πνευμόνια για να παίζει σε αυτό το ρόλο εμμονικά τον χρησιμοποιεί ο Σάουθγκεϊτ. Και για Αγγλία μιλάμε, ακόμη και όταν κερδίζει τα σεντόνια κριτικής από τα μίντια στη χώρα της είναι ατέλειωτα, οπότε ήταν αναμενόμενο μετά τη Δανία να υπάρξει έντονη κριτική, ακόμη και από πρώην διεθνείς, μαζί και προβληματισμός για το που πάει το πράγμα.

«Προφανώς δεν ήταν αυτό που στοχεύαμε και ελπίζαμε, η κυκλοφορία μας ήταν προβληματική και όταν συμβαίνει αυτό τότε θα υπάρξουν στιγμές που θα υποφέρεις. Είναι φανερό πως δεν μπορούμε να πρεσάρουμε με ένταση, μας περιορίζουν τα επίπεδα της φυσικής κατάστασης που δεν βρίσκονται στα ιδανικότερα στάνταρ τους. Πρέπει και είναι γνώρισμα μας η πίεση ψηλά, μέχρι στιγμής μας κοστίζει αυτή η αδυναμία και χρειάζεται να βρούμε απαντήσεις σε αυτό.

Προσπαθούμε να πετύχουμε κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ, να κερδίσουμε ένα τουρνουά, δεν θα είναι απλό ή χωρίς αναταράξεις, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για τις λακκούβες στο δρόμο» η οπτική του τεχνικού της.

Μένει να δούμε το κατά πόσο ο Σάουθγκεϊτ θα πάει με φρέσκα πρόσωπα στο τρίτο και τελευταίο μας, δεν συνηθίζει να ξεφεύγει από τα τετριμμένα αλλά δεν θα το αποκλείαμε κιόλας.

Με ενοχλήσεις ο Τρίπιερ που εκ των πραγμάτων παίζει αριστερά, αν δεν μπορέσει και με δεδομένο το ότι και σε αυτό το τρίτο του ομίλου δεν θα βρεθεί στην αποστολή ο τραυματίας Σο (η κλήση του μετά το σοβαρό τραυματισμό του τον Φλεβάρη, αποδείχτηκε τεράστιο ρίσκο), αν δεν μπορέσει τότε θα δούμε ένα εκ των Γκόμες, Κονσά.

ΤΑΚΤΙΚΗ (4-2-3-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέ, Τρίπιερ – Ράις, Μέινου - Σακά, Μπέλιγχαμ, Γκόρντον - Κέιν.
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές κυρίως μεσοεπιθετικά, όπου έχουν λείψει ιδέες και ενέργεια. Στην άμυνα αν δεν ρισκαριστεί ο Τρίπιερ, υποψήφιοι οι Γκόμες, Κονσά. Στον άξονα το πιθανότερο είναι να μείνει πάγκο ο ως και υποτονικός στα δύο πρώτα Άρνολντ, οπότε οι Μέινου και Γκάλαχερ αποτελούν επιλογές, εκτός αν γυρίσει σαν καθαρός εσωτερικός χαφ ο Μπέλιγχαμ, δύσκολο πάντως να τον… κάψει έτσι ο Σάουθγκεϊτ. Μπροστά το ζουμί. Πάλμερ, Γκόρντον αλλά και Έζε πιέζουν για φανέλα βασικού, στην αρκετά τραβηγμένη περίπτωση του να μην ξεκινήσει ο Κέιν, τότε θα δούμε τον Γουάτκινς που μπήκε αλλαγή με τη Δανία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Τζόρνταν Πίκφορντ (Έβερτον), Ντιν Χέντερσον (Κρίσταλ Πάλας), Άαρον Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Τζόε Γκόμες (Λίβερπουλ), Λιούις Ντανκ (Μπράιτον), Έζρι Κονσά (Άστον Βίλα), Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μαρκ Γκουέ (Κρίσταλ Πάλας), Κίεραν Τρίπιερ (Νιούκαστλ).
ΜΕΣΟΙ: Ντίκλαν Ράις (Άρσεναλ), Κόνορ Γκάλαχερ (Τσέλσι), Τζουντ Μπέλιγχαμ (Ρεάλ), Κόουλ Πάλμερ (Τσέλσι), Κόμπι Μέινου (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Άνταμ Γουάρτον (Κρίσταλ Πάλας), Έμπε Έζε (Κρίσταλ Πάλας), Τ. Αλεξάντερ-Αρνολντ (Λίβερπουλ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Φιλ Φόντεν (Μάν. Σίτι), Άιβαν Τόνι (Μπρέντφορντ), Άντονι Γκόρντον (Νιούκαστλ), Τζάροντ Μπόουεν (Γουέστ Χαμ), Ολι Γουάτκινς (Νιούκαστλ), Χάρι Κέιν (Μπάγερν), Μπουκαγιό Σακά (Άρσεναλ).

Αγγλία BETTING TIPS

5-1-0 με 10-4 γκολ, σε 6 αγώνες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης κόντρα στην Ισλανδία.
11η παρουσία σε τελική φάση Euro και 9η στα 10 τελευταία τουρνουά.
Πιο επιτυχημένη παρουσία στο προηγούμενο Euro, 1η στον όμιλο, έφτασε ως τον τελικό όπου και έχασε στα πέναλτι.
4ο μεγάλο τουρνουά του Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της εθνικής, άλλα τρία με συμμετοχή σαν παίκτης.
Αν εξαιρεθούν παιχνίδια που πήγαν στη διαδικασία των πέναλτι, η Αγγλία τρέχει ρεκόρ 11-8-1 στα Euros.
13 γκολ από τον Κέιν στα τέσσερα πρόσφατα μεγάλα τουρνουά (Μουντιάλ 2018,2022 και Euro 2020), τα περισσότερα που έχει σκοράρει Ευρωπαίος παίκτης.
11 γκολ ενεργητικό από στημένες φάσεις στα τρία πρόσφατα μεγάλα τουρνουά (Μουντιάλ 2018,2022 και Euro 2020).
Κόντρα στη Δανία ήταν το πρώτο γκολ που δέχτηκε σε φάση ομίλων από το Euro του 2016.

Σλοβενία ΑΝΑΛΥΣΗ

Κρίμα για τους αξιοθαύμαστους Σλοβένους, που έχασαν μέσα από τα χέρια τους την παρθενική νίκη τους σε τελική φάση Euro. Στο 95', ακριβώς στην εκπνοή ισοφαρίστηκε η ομάδα του Ματίαζ Κεκ από τη Σερβία, με το τελικό 1-1 πάντως να κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο. Μπήκε καλύτερα η Σλοβενία, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις, είχε και δοκάρι με τον Έλσνικ στο α' μέρος. Ταυτόχρονα όμως είχε και τον Όμπλακ σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε. Εν τέλει βρήκε πρώτη το γκολ με τον Κάρνιτσικ στο 69' αλλά όσο περνούσε η ώρα η πίεση των αντιπάλων αυξανόταν και μετά από ένα στημένο στη λήξη των καθυστερήσεων, δέχτηκε την ισοφάριση.

Δεύτερος βαθμός σε ισάριθμους αγώνες, σε έναν όμιλο όπου μπήκε ως το απόλυτο αουτσάιντερ, αλλά βγάζει τεράστια μαχητικότητα, παίζει με σωστό πλάνο, επουδενί φοβισμένα κι έχει πάρει απολύτως δίκαια τα αποτελέσματα με Σέρβους και Δανούς.
Διατήρησε έτσι ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης, με την αποστολή της βέβαια εξαιρετικά δύσκολη, αφού θα πρέπει πια να μείνει όρθια και κόντρα στους πανίσχυρους -αλλά προβληματικούς- Άγγλους. Ακόμα και η ισοπαλία βέβαια ενδεχομένως να αρκούσε, όλα όμως θα εξαρτηθούν κι από το άλλο παιχνίδι, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχει απόλυτη ισοβαθμία με τη Δανία, και στη διαφορά των τερμάτων.

Σλοβενία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ό,τι κι αν συμβεί βέβαια στο φινάλε, η αποστολή της είναι ήδη επιτυχημένη. Κοίταξε στα μάτια και κόντραρε στα ίσια δύο ποιοτικότερους αντιπάλους, θα μπορούσε με λίγη τύχη περισσότερη να έχει πάρει και πιο πολλά πράγματα.

«Πάνω απ' όλα έχουμε αποδείξει ότι αξίζουμε να είμαστε στο Euro. Το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει πολύ σκληρό. Είμαι σίγουρος πως αυτή η ομάδα θα πάρει αυτό που αξίζει. Θα μας επιστρέψει κάτι η τύχη. Κάναμε ένα γενναίο ματς που θα μείνει στην ιστορία του σλοβένικου αθλητισμού. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά πολύ περήφανοι», ανέφερε ο Κεκ και πρόσθεσε με νόημα πως:
«Η Αγγλία είναι το φαβορί, ξεκάθαρα. Αλλά και οι Δανοί και οι Σέρβοι ήταν φαβορί εναντίον μας...».

Αξιοσημείωτο ότι και τα δύο γκολ που έβαλε ως τώρα, τα πέτυχαν οι δύο ακραίοι μπακ της, αφού ο Γιάνζα ήταν εκείνος που είχε σκοράρει στην πρεμιέρα. Στο μεταξύ ο Κεκ έχει κάποιους πονοκεφάλους για το ματς της Τρίτης, καθώς 3-4 βασικότατοι παίκτες δίνονταν αμφίβολοι. Πρώτος και καλύτερος ο κορυφαίος φορ Σέσκο, ο οποίος πάντως αναμενόταν να είναι έτοιμος. Επιπλέον ο αρχηγός κι εκ των κορυφαίων γκολκίπερ του τουρνουά, Γιαν Όμπλακ, με τους δύο χαφ, τον "δικό" μας Τσέριν και τον Έλσνικ. Λογικά άπαντες θα προλάβουν.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Όμπλακ - Κάρνιτσικ, Ντρκούσιτς, Μπιγιόλ, Γιάνζα - Στογιάνοβιτς, Τσέριν, Έλσνικ, Μλάκαρ - Σπόραρ, Σέσκο.
Χωρίς εκπλήξεις οι επιλογές του Ματίαζ Κεκ μέχρι στιγμής, εμμένοντας στο αγαπημένο του 4-4-2 τόσο με τη Δανία, όσο και με τη Σερβία. Μάλιστα χρησιμοποίησε και την ίδια ακριβώς ενδεκάδα ο Σλοβένος ομοσπονδιακός, έχοντας το δίδυμο των Σέσκο και Σπόραρ στην κορυφή. Κάτι ανάλογο αναμένεται να πράξει και κόντρα στην Αγγλία, παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι πολύ υψηλότερου επιπέδου. Το αμυντικό πλάνο εξάλλου έχει βγει απόλυτα, με τους Ντρκούσιτς και Μπιγιόλ να προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γιαν Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ιγκόρ Βέκιτς (Βέιλε), Βιντ Μπέλετς (ΑΠΟΕΛ).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Πέταρ Στογιάνοβιτς (Σαμπντόρια), Γιάκα Μπιγιόλ (Ουντινέζε), Γιούρε Μπάλκοβετς (Αλάνιασπορ), Μίχα Μπλάζιτς (Λεχ Ποζνάν), Ζαν Κάρνιτσνικ (Τσέλιε), Νταβίντ Μπρεκάλο (Ορλάντο Σίτι), Έρικ Γιάνζα (Γκόρνικ Ζάμπρζε), Βάνια Ντρκούσιτς (Σότσι).
ΜΕΣΟΙ: Γιάσμιν Κούρτιτς (Σούντιρολ), Μπέντζαμιν Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός), Σάντι Λόβριτς (Ουντινέζε), Άνταμ Τσέριν (Παναθηναϊκός), Γιον Γκόρεντς Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Τίμι Μαξ Έλσνικ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Τόμι Χόρβατ (Στουρμ Γκρατς), Άντριαν Ζελίκοβιτς (Σπαρτάκ Τρνάβα), Νίνο Ζουγκέλι (Μπόντο Γκλιμτ), Γιόσιπ Ίλιτσιτς (Μάριμπορ).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Αντράζ Σπόραρ (Παναθηναϊκός), Μπέντζαμιν Σέσκο (Λειψία), Γιαν Μλάκαρ (Πίζα), Ζαν Τσέλαρ (Λουγκάνο), Ζαν Βιπότνικ (Μπορντό).

Σλοβενία BETTING TIPS

Μόλις δεύτερη συμμετοχή σε τελική φάση Euro. Δεν έκανε σεφτέ στην προηγούμενη το 2000, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Μόλις μία ήττα στα στα 14 τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης (8-5-1), εκείνη από τη Δανία στα προκριματικά με σκορ 2-1.

Στα 2-3 γκολ έληξαν τα 7/9 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις.

Έχει βρει δίχτυα σε 14 διαδοχικά ματς, επίσημα και φιλικά.

Πρώτος σκόρερ στα προκριματικά ο Σέσκο, με 5 γκολ σε 9 εμφανίσεις.

Αγγλία - Σλοβενία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 (+1,5 ΑΗ) 1,75
Είναι ξεκάθαρα τα ζητήματα που κουβαλάει αυτή τη στιγμή η Αγγλία. Δεκτή η όποια ποιότητα της μπροστά, όμως ως τώρα δεν έχει αποτυπωθεί μέσα στο γήπεδο, της έχει λείψει η ενέργεια, η συγκρότηση και κυρίως η διάρκεια. Είναι μεγάλο το βάρος για το διακύβευμα και σε αυτό το τουρνουά, τουλάχιστον στο ψυχολογικό κομμάτι του και μιλάμε για μια εθνική που διαχρονικά πορεύεται κάτω από ένα πέπλο κριτικής που αγγίζει τα όρια της μίρλας. Σύμφωνοι, οι Σλοβένοι μπορεί να μην έχουν το ίδιο ταβάνι, όμως είναι ένα δουλεμένο γκρουπ που θέλει να παίζει ανοιχτά, πρέπει να ψάξει για αποτέλεσμα και απέναντι σε μια ομάδα που ανασταλτικά φάνηκε να βγάζει ζητήματα όταν πιέζεται, θεωρούμε ότι θα βρουν τις στιγμές τους. Στο 1,75 το διπλό σε ασιατικό +1.5 στην Betsson.

2-3 γκολ (1,95)
Πολύ σκληρή ομάδα η Σλοβενία, το έδειξε και στα δύο πρώτα παιχνίδια της. Δεν αφήνει πολούς χώρους στους αντιπάλους και πηγαίνει σε χαμηλά σκορ, κάτι που βλέπουμε ανεξαρτήτως της τωρινής διοργάνωσης. Τρία σερί ματς στο 1-1 έχει αισίως, πέντε σερί στα 2-3 γκολ αλλά και 7/9 τελευταία της, επίσημα και φιλικά. Στο 1,95 προσφέρονται. 

Γκόρντον Over 0,5 εντός εστίας
Όλα δείχνουν πως πλησιάζει η ώρα για να δούμε βασικό τον 23χρονο εξτρέμ της Νιούκαστλ. Με εξαιρετική σεζόν πίσω του, 11 γκολ και 10 ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ, ένα παίκτης που όσο εύκολα παίζει στη γραμμή με εξαιρετική ταχύτητα, άλλο τόσο εύκολα πατάει περιοχή και γίνεται φαρμάκι. Μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους, στο 1,80 το Over 0,5 εντός εστίας.

Ράις Over 1,5 τάκλιν
Μέχρι στιγμής είναι εκείνος που προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στη μεσαία γραμμή των Άγγλων στο ανασταλτικό κομμάτι. 3/3 τάκλιν κόντρα στους Δανούς, έχει περιορίσει στο έπακρο τις όποιες δημιουργικές του ικανότητες προκειμένου να γίνει η σκούπα μπροστά από την άμυνα της ομάδας του. Στο 2,00 το κάνει πάνω από ένα τάκλιν.

Under 8,5 κόρνερ (1,85)
Τρία κόρνερ όλα κι όλα έχει κερδίσει στα δύο παιχνίδια της η Αγγλία, δύο με τους Δανούθς, ένα με τους Σέρβους. Ομάδα που επίσης βγάζει (δίνει και παίρνει) λίγα κόρνερ η Σλοβενία. Λογικά δεν θα ξεπεραστεί το line των 8,5. Στο 1,85 μοιάζει “Ok”. 

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Αγγλία

ΟΛΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ NATIONS LEAGUE GROUP B EURO
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Σλοβενία

ΟΛΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ NATIONS LEAGUE GROUP B EURO
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ 2000/2001 - 2001 - 2004/2005 - 2005 - 2008/2009 - 2012/2013 - 2016/2017 1 - 0

ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ/ΚΑΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ/ΚΑΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

EURO - EURO Grp. C

ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΜΑ
ΟΜΑΔΑ ΑΓ Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ
1 Αγγλία 3 5 1 2 0 2 - 1 0 1 0 0 - 0 1 1 0 2 - 1 NII
2 Δανία 3 3 0 3 0 2 - 2 0 2 0 1 - 1 0 1 0 1 - 1 III
3 Σλοβενία 3 3 0 3 0 2 - 2 0 2 0 2 - 2 0 1 0 0 - 0 III
4 Σερβία 3 2 0 2 1 1 - 2 0 0 1 0 - 1 0 2 0 1 - 1 HII

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. A

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Γερμανία 0 2 1 0 2 0 1 2 0 0 0 0 1 2 1 2 1 2 1
Ελβετία 0 2 1 0 2 1 0 1 0 0 1 1 0 2 1 2 1 3 0
Ουγγαρία 1 1 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 2 1 2 1 1 2
Σκωτία 1 1 1 0 0 2 1 0 2 0 0 0 1 2 1 2 1 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. B

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ισπανία 2 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 2 1 3 0 0 3
Ιταλία 1 2 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 0 2 1 3 0 2 1
Κροατία 0 2 1 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 1 2 2 1 2 1
Αλβανία 1 1 1 0 1 0 2 0 0 1 1 0 1 1 2 2 1 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. D

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αυστρία 1 0 2 0 1 1 1 0 0 1 1 1 0 1 2 1 2 2 1
Γαλλία 2 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Ολλανδία 1 1 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 1 2 2 1 2 1
Πολωνία 0 2 1 0 0 3 0 0 2 0 0 1 0 1 2 2 1 3 0

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. E

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ρουμανία 0 3 0 0 1 1 1 1 0 0 0 1 1 2 1 3 0 1 2
Βέλγιο 2 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Σλοβακία 1 2 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 2 1 3 0 2 1
Ουκρανία 1 2 0 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 1 2 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. C

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αγγλία 2 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Δανία 1 2 0 0 1 2 0 0 2 0 1 0 0 3 0 3 0 2 1
Σλοβενία 1 2 0 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 3 0 3 0 2 1
Σερβία 2 1 0 0 0 2 1 0 0 1 0 2 0 3 0 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. F

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Πορτογαλία 0 3 0 0 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 2 3 0 1 2
Τουρκία 0 2 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 3 2 1 2 1
Γεωργία 0 2 1 0 2 1 0 2 0 0 0 1 0 2 1 2 1 2 1
Τσεχία 0 3 0 0 0 2 1 0 1 0 0 1 1 1 2 3 0 3 0