Προγνωστικά Κόπα Αμέρικα: Χτυπάει άσχημα το 9,00+

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά στοιχήματος, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, Προγνωστικά Κόπα Αμέρικα, Στοίχημα

Κόπα Αμέρικα: Χτυπάει άσχημα το 9,00+

Δημοσιεύτηκε: Άκης Αχλατλής στις 09:32 25/06/2024

Η δεύτερη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα στη σέντρα απόψε με δύο αναμετρήσεις. Πρώτα παίζει το Περού – Καναδάς και λίγο αργότερα το Χιλή – Αργεντινή. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι το Χιλή – Αργεντινή που είναι και το πιο λαμπερό από τα δύο. Δες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Προγνωστικά Κόπα Αμέρικα: Όποτε χάνει το κάνει οριακά

Καταρχάς δεν μου αρέσει το σετ όπως το βλέπω με την Αργεντινή φαβορί σε αποδόσεις 1,40-1,45. Καλύτερη ομάδα και τα σχετικά αλλά πολύ χαμηλές τιμές για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ειδικά για τους Χιλιανούς των οποίων τον άσο βλέπουμε να σκαρφαλώνει στο 9,00+. Καλύτερα για μας. Ας πάει και 10,00. Ακόμη καλύτερα θα είναι.

Ιστορικά η Αργεντινή δεν ταιριάζει στη Χιλή (6-27-59) αλλά και πάλι οι αποδόσεις στον άσο είναι εντελώς τσιμπημένες προς τα πάνω. Υπενθυμίζω ότι το 2021 έφεραν 1-1 μεταξύ τους με τον άσο της Χιλής τότε στη σφαίρα του 5,50.

Αναφέρω και στο ρεπορτάζ ότι στα έντεκα πιο πρόσφατα μεταξύ τους το ρεκόρ υπέρ της Αργεντινής είναι 6-5-0 όμως το ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι καμία από αυτές τις έξι νίκες δεν ήρθε με δύο γκολ διαφορά. Πρέπει να ταξιδέψουμε στο μακρινό 2011 ώστε να βρούμε μία μεγάλη νίκη της Αργεντινής επί της Χιλής (με 4-1 εκείνη τη χρονιά).

Η εικόνα των δύο ομάδων στην πρώτη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα δεν μου δείχνει ότι η ομάδα του Σκαλόνι θα περάσει πάνω από αυτήν του Ρικάρντο Γκαρέκα. Να κερδίσει; Προφανώς και μπορεί όμως δεν βλέπω να συμβαίνει εύκολα. Θα το παλέψουν οι Χιλιανοί. ‘Εχουν τον αέρα του Ρικάρντο Γκαρέκα στα πανιά τους και γνωρίζουν πως με μία ισοπαλία, ακόμη και αν υπάρχει νικητής νωρίτερα στο Περού – Καναδάς, θα παλέψουν για την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική.

Οπότε, επιλογή μου είναι ο ασιατικός άσος 1 +1 ΑΗ σε απόδοση 2,18 στη Stoiximan από προγνωστικά στοιχήματος και προγνωστικά Κόπα Αμέρικα. Μία ήττα μετρά η Χιλή σε αυτή τη νέα εποχή με τον Ρικάρντο Γκαρέκα στον πάγκο, το δύσκολο 3-2 από τη Γαλλία. Αν χάσει με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα αλλά αν αντέξουν και πάρουν μίνιμουμ ισοπαλία οι παίκτες του Γκαρέκα θα είμαστε μια χαρά.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Τα τάκλιν του Νούνιες

Ακολούθως με ενδιαφέρει και ένα ειδικό στοίχημα που αφορά στατιστικά παίκτη. Με τους Χιλιανούς θα ασχοληθώ και πιο συγκεκριμένα το κέντρο τους. Ειδικότερα με τον Μαρσελίνο Νούνιες. Από την μέρα που ανέλαβε τα ηνία ο Ρικάρντο Γκαρέκα, ο Μαρσελίνο Νούνιες στατιστικά έγραφε από δύο τάκλιν. Όλο αυτό σε φιλικές αναμετρήσεις.

Στο πρώτο σημαντικό επίσημο με το Περού και πήγε αμέσως στα έξι τάκλιν. Τόσο αυτός, όσο και ο παρτενέρ του στην μεσαία γραμμή, ο Έρικ Πουλγάρ θα έχουν πολλή δουλειά με τους σκληρούς μέσους της Αργεντινής για να πάρουν τον έλεγχο. Ο Ρικάρντο Γκαρέκα ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θέλει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει κάποιος να δώσει μάχη στον χώρο του κέντρου.

Νομίζω ότι μπορεί να ξεπεράσει τα δύο τάκλιν ο πρώην άσος της Ουν. Κατόλικα. Επιλογή μου είναι το Over 2,5 τάκλιν σε απόδοση 2,00 στη Stoiximan από προγνωστικά στοιχήματος και προγνωστικά Κόπα Αμέρικα.

Προγνωστικά

04:00 Χιλή – Αργεντινή 1 +1 ΑΗ (2,18), Stoiximan

04:00 Χιλή – Αργεντινή Συνολικά τάκλιν | Μαρσελίνο Νούνιες (Χιλή) | Over 2,5 (2,00), Stoiximan