Προγνωστικά Euro 2024 - Τσάρλι: Η χειρότερη των προημιτελικών - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Euro, στοίχημα Euro, προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά στοιχήματος

Τσάρλι: Η χειρότερη των προημιτελικών

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλι στις 00:10 06/07/2024

Ο Τσάρλι μελετά τα προημιτελικά στο Euro 2024 και βγάζει παιχνίδι τα Ελβετία – Αγγλία και Ολλανδία – Τουρκία.
Δες εδώ τα προγνωστικά Τσάρλι, εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr και εδώ όλα τα προγνωστικά Euro 2024. 

 

H καλύτερη Euro Offer* από τη Novibet και τη Wolt

 

Προγνωστικά Τσάρλι: Ελβετία – Αγγλία

Οι Άγγλοι πέρασαν στα προημιτελικά γλιτώνοντας μία δίκαιη ταπείνωση στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με τη Σλοβακία. Ο Μπέλιγχαμ πέτυχε ένα γκολ βγαλμένο από κόμικς και κράτησε στη διοργάνωση τους απογοητευτικούς Άγγλους. Μιλάμε για ένα σύνολο, που δεν έχει τίποτα που να δείχνει δουλεμένο. Καμία κίνηση από τους μπακ, στατικό παιχνίδι στην κατοχή μπάλας, ενώ δεν υπάρχει ξεκάθαρος ρόλος για τους Φόντεν, Σάκα.

Οι Ελβετοί ήδη έκαναν το πρώτο καλό στη διοργάνωση. Μας απάλλαξαν από τους ατάλαντους Ιταλούς. Ήρθε η ώρα μπας και προσφέρουν ακόμη ένα δώρο. Η ομάδα του Γιακίν έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για αουτσάιντερ, σκοράρει πολύ εύκολα. Το να έχεις το εύκολο γκολ απέναντι στους αργούς στην ανάπτυξη και χωρίς φαντασία Άγγλους στο δικό μου το μυαλό σε μετατρέπει φαβορί και όχι αουτσάιντερ. Οι μπουκ στο Euro 2024 κάνουν κάτι που δεν συνηθίζουν σε συλλογικό επίπεδο. Παίζουν με το όνομα και όχι με την εικόνα. Έτσι δίνουν ξεκάθαρο φαβορί τους Άγγλους και σε μας την ευκαιρία να πάρουμε μαζί μας και την παράταση. Το Χ2 της Ελβετίας στο 1,65.

 

Novibet Wolt προσφορά Euro 2024, προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά Euro 2024, προγνωστικά στοιχήματος

 

Προγνωστικά Euro 2024: Ολλανδία – Τουρκία

Συγχωρέστε με αλλά δεν μπορώ να αντέξω την παρουσία της Τουρκίας στα προημιτελικά. Προφανώς και δεν έχει να κάνει με πατριωτικούς λόγους, αλλά με βάση την εικόνα που δείχνουν στη διοργάνωση. Δεν πιστεύω πως αξίζουν το ότι έφτασαν τόσο μακριά. Μία πορεία που έχει βασιστεί σε απίθανες συγκυρίες και σε λάθη των αντιπάλων, όπως η αποβολή του Μπάρακ στο 20ό λεπτό του παιχνιδιού με την Τσεχία, αλλά και το ακραίο λάθος στο πρώτο λεπτό με την Αυστρία που τους έδωσε προβάδισμα να υπερασπιστούν από το ξεκίνημα. Επιπλέον, την τιμωρία του Ακαϊντιν που έφερε βασικό με την Αυστρία τον Ντεμιράλ, ο οποίος έβαλε 2 γκολ και είχε 24 αμυντικές ενέργειες στο παιχνίδι με την Αυστρία. Την απίθανη απόκρουση το τρίτου στην ιεραρχία Τούρκου τερματοφύλακα στη σκαστή κεφαλιά του Μπαουμγκάρτεν στην τελευταία φάση του αγώνα.

Για μένα η Τουρκία είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα που έχει φτάσει σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης και προφανώς δεν πιστεύω πως μπορεί να κοντράρει την Ολλανδία που είδαμε με τη Ρουμανία. Οι διορθωτικές κινήσεις του Κούμαν έπιασαν τόπο και οι Ολλανδοί έκαναν πλάκα στους Ρουμάνους. Ταυτόχρονα έδειξαν ικανοί να αξιοποιήσουν το εύκολο ταμπλό που έχουν και να φτάσουν ακόμη και μέχρι τον τελικό. Η νίκη στο 90 λεπτό των Ολλανδών στο 1,65+.

Προγνωστικά Τσάρλι – Προγνωστικά Euro 2024

Σάββατο

19:00 Αγγλία – Ελβετία: Χ2 (1,65), Novibet

22:00 Ολλανδία – Τουρκία: 1 (1,66), Novibet

 

Ακολούθησε το Match Money στο Instagram και πάρε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS