Προγνωστικά μπάσκετ: Η ώρα του Γιάννη

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Γ. Κάρμας: Η ώρα του Γιάννη

Δημοσιεύτηκε: Γιάννης Κάρμας στις 11:46 06/07/2024

Δεν καταφέραμε να κάνουμε το 3/3 στο Προολυμπιακό τουρνουά που λαμβάνει χώρα στο ΣΕΦ, αφού για ένα πόντο χάθηκε το over στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Αίγυπτο. Η απουσία του Γιάννη, έπαιξε καθοριστικό ρόλο, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να μην πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι σε έναν αρκετά υποδεέστερο αντίπαλο.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά μπάσκετ του Match Money.

Όλη η δράση του προολυμπιακού τουρνουά παίζει στη Stοiximan με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Προγνωστικά μπάσκετ: Και τώρα οι δύο τους

Για πολλούς η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Σλοβενία θα ήταν ο μεγάλος τελικός, στην προσπάθεια πρόκρισης στο Ολυμπιακό τουρνουά της Γαλλίας. Η ήττα όμως της παρέας του Ντόντσιτς από την Κροατία την έφερε στην δεύτερη θέση. Κι έτσι το συναπάντημα με την γαλανόλευκη ήρθε λίγο πιο νωρίς. Ούτως ή άλλως, κάποια στιγμή θα κοντράρονταν. Η Ελλάδα κέρδισε πάρα πολύ εύκολα και την Δομινικανή Δημοκρατία και την Αίγυπτο. Μάλιστα, όπως τονίσαμε, στο δεύτερο παιχνίδι ξεκουράστηκε ο “Greek Freak”. Η διαφορά ωστόσο ήταν χαοτική. Στον αντίποδα, ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε triple double και στα δύο παιχνίδια, απέναντι σε Κροατία και Ν. Ζηλανδία. Ωστόσο, μόνο στο δεύτερο να είναι αρκετά πιο ουσιαστικός, επιθετικός και επιδραστικός. Κακά τα ψέματα, η απόδοση του σούπερ σταρ των Μάβερικς κρίνει όλη την πορεία της Σλοβενίας, η οποία είναι ικανή για το καλύτερο ή και το χειρότερο.

https://youtu.be/yJaShGGpf3w?si=VKWzDFDeuuFohJUx

Για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Ελλάδα και Σλοβενία, δεν θα πάμε σε σημείο, αλλά σε ειδικό στοίχημα παίχτη. Προφανώς, η επιλογή μας θα είναι ο… ξεκούραστος πλέον Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak ήταν εντυπωσιακός και στο τέσσερα και στο πέντε απέναντι στην Δομινικανή Δημοκρατία, δεν σπατάλησε κατοχές και τιμώρησε όλες τις αδυναμίες των αντιπάλων του (32 πόντοι, 10/10 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 9/13 βολές σε μόλις 18:10). Με την απουσία του αδερφού του Κώστα, οι επιλογές στους ψηλούς λιγοστεύουν για τον Βασίλη Σπανούλη και αναμένουμε να δούμε τον Έλληνα σούπερ σταρ αρκετή ώρα στο παρκέ. Η Σλοβενία δεν έχει παίκτη να τον κοιτάξει στα μάτια. Θα πάμε με το over στους 30,5 πόντους σε απόδοση 1.87.

Προγνωστικά στοιχήματος

17:30 Ελλάδα – Σλοβενία: Γ. Αντετοκούνμπο over 30,5 (1.87), Stoiximan

Γίνε μέλος της οικογένειας του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS