Προγνωστικά Euro 2024 - Μπαλάφας: Με τον ρόλο του αουτσάιντερ - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Euro 2024, στοίχημα Euro, προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος

Λ. Μπαλάφας: Με τον ρόλο του αουτσάιντερ

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 09:58 06/07/2024

Ο Λάμπρος Μπαλάφας διαβάζει τους δύο προημιτελικούς του Euro 2024 και κάνει παιχνίδι στο Αγγλία – Ελβετία.
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr, εδώ όλα τα προγνωστικά του Λάμπρου Μπαλάφα και εδώ όλα τα προγνωστικά Euro 2024. 

 

Ευρωπαϊκό 2024! Μακροχρόνιο Κάθε Μέρα με Ενισχυμένη Απόδοση μόνο στο Pamestoixima.gr!

 

Προγνωστικά Μπαλάφας: Η πίεση των Άγγλων δίνει νέα ευκαιρία στην Ελβετία

Η Αγγλία είναι η ομάδα που έχει προκαλέσει τα περισσότερα σχόλια στο Euro 2024. Από την πρώτη στιγμή κουβάλησε τον χαρακτηρισμό του φαβορί, αλλά η απόδοσή της ουδέποτε δικαιολόγησε τα όσα είχαν ειπωθεί. Δικαίως, θα προσθέσω, καθώς οι δυνατότητες αυτού του ρόστερ είναι τεράστιες. Οι ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεσή του ο Σάουθγκεϊτ είναι πανάκριβοι, με ρόλο πρωταγωνιστή στους συλλόγους τους. Προφανώς δεν μπορεί ξαφνικά να έχουν πάθει όλοι καθίζηση.

Τα λιοντάρια είδαν τον αποκλεισμό να περνάει… ξυστά. Ο Μπέλιγχαμ λύτρωσε ένα ολόκληρο έθνος με το ασύλληπτο γκολ κόντρα στη Σλοβακία, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Στην παράταση όλα έγιναν πιο εύκολα, αλλά η δοκιμασία και η κακή εμφάνιση του 90λέπτου προκάλεσε νέα πίεση και κριτική.

Προγνωστικά Euro 2024: Με τριάδα στα στόπερ

Το θέμα είναι πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, η Αγγλία είναι στα προημιτελικά, ενώ έχει την ευκαιρία να συνεχίσει το… ταξίδι στα γήπεδα της Γερμανίας. Ο Σάουθγκεϊτ ίσως αλλάξει το σύστημα και παίξει με τριάδα στην άμυνα. Σ’ αυτό συνηγορεί και η απουσία του τιμωρημένου Γκουέχι. Σε αυτή την περίπτωση ο Γουόκερ θα πάει στα στόπερ να συμπληρώσει τους Κόνσα και Στόουνς.

 

Pamestoixima outrights euro 2024, προγνωστικά Euro, προγνωστικά Μπαλάφας

 

Η Ελβετία κατάπιε την Ιταλία στους 16. Ολοκληρωμένη εμφάνιση, επέβαλε τους κανόνες της από νωρίς, δίκαια έστειλε στο… σπίτι της, την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο Γιακίν είχε αμφισβητηθεί πριν το τουρνουά, αλλά η απάντησή του ήταν αποστομωτική. Η Ελβετία δεν έχει κανένα πρόβλημα να κατεβαίνει στα ματς ως αουτσάιντερ. Μάλλον την βολεύει όλο αυτό, καθώς οι παίκτες παίζουν χωρίς να σκέφτονται πολλά, παρά μόνο το αγωνιστικό πλάνο. Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο πλάγιος μπακ, Βίντμερ, θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, ενώ δεν περιμένουμε άλλες διαφοροποιήσεις.

Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την αντίδραση της Αγγλίας. Μπορεί να περάσουν, έχουμε αναλύσει τόσες φορές τις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Αλλά εδώ καλούμαστε να κρίνουμε με βάση τα δεδομένα του τουρνουά. Η Ελβετία δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος, θα ψάξει φάσεις, θεωρώ πως έχει τύχη για να κάνει μία ακόμη έκπληξη και να στείλει το ματς τουλάχιστον στην παράταση. Δίνω πολλές πιθανότητες στην ισοπαλία και θα την επιλέξω.

Προγνωστικά Μπαλάφας – προγνωστικά Euro 2024

19:00 Αγγλία – Ελβετία: Χ (3,05), Pamestoixima

 

Ακολούθησε το Match Money στο Instagram και πάρε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS