Προγνωστικά Euro 2024 - Μπατιράκι: Bet στο 4,10 και 3,50 - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά στοιχήματος, Μπατιράκι, προγνωστικά Euro 2024

Μπατιράκι: Τελευταία bet των προημιτελικών στο 4,10 και 3,50

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 10:59 06/07/2024

Παραμύθι χωρίς αίσιο τέλος η διαδρομή του Κριστιάνο στο EURO 2024, με την παρουσία του να προκαλεί τον οίκτο του Μπατίρακα που πέταξε τα λιγοστά φράγκα του στις τύχες της Πορτογαλίας. Το 0-0 απέναντι στη Γαλλία ήταν τόσο μίζερο, όσο δείχνει το γεγονός πως πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ήταν ο Ουσμάν, ο Ντεμπελές…
Μπατιράκι στοίχημα, δες τα συγκεντρωμένα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

EURO προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ από την Betshop. Μην τη χάσεις!


Μπατιράκι στοίχημα: Οι νέες εμπνεύσεις του Γκάρεθ

Για τα Αγγλάκια και τον φίλτατο Σαουθγκέιτ ο Μπατίρακας δεν θα κάνει άλλη αναφορά. Απλά τον γοητεύουν τα δημοσιεύματα που φέρουν τον προπονηταρά να έχει στο νου αλλαγή συστήματος στην άμυνα. Με τριάδα λέει κεντρικών αμυντικών και την είσοδο του μπατιρακίσιου πουλέν Κόνσα στην 11άδα. Ο Μπατίρακας θαύμασε αυτή την παικτούρα της Αστον Βίλα στο Κόνφερενς Λιγκ. Πραγματικά ήταν το κομμάτι που έλειπε από το παζλ του Γκάρεθ. Πάρτι θα κάνουν οι ιμιτασιόν Ελβετοί από την Ανω – Κάτω Ζυρίχη, με το 4,10 να έχει μπει ήδη στο τεφτέρι του Μπατίρακα.

EURO 2024 προσφορά Betshop, Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά Euro 2024: Με μνήμες Μουντιάλ

Στη βραδινή αναμέτρηση ο Μπατίρακας θα συμφωνήσει με τους περισσότερους πως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Μπορεί οι Ολλανδοί να μην έχουν φανεί μέχρι στιγμής ακριβώς ιπτάμενοι, ωστόσο υπερέχουν ποιοτικά των Τούρκων, ειδικά μεσοεπιθετικά. Εκεί ακριβώς θα κάνει το μπαμ, αφού η άμυνα των γειτόνων μας -πέρα από τις απουσίες- θα έχει και τον κέρβερο Ακαϊντίν να βάλει το χεράκι του.

Πάσο λοιπόν ο Μπατίρακας στην κόντρα του φαβορί. Πάει πλέον στα ειδικά στοιχήματα που μπορεί να κρύβουν διαμαντάκια. Μετά από λίγο ψάξιμο, ο μόρτης θυμήθηκε τις επελάσεις και τα γκολ του δεξιού μπακ Ντάμφρις στο τελευταίο Μουντιάλ. Παλιά του τέχνη κόσκινο, αφού ο Ολλανδός είναι τα τελευταία χρόνια ίσως ο πιο παραγωγικός αμυντικός στην Ευρώπη. Συμμετοχή στις στημένες φάσεις, κούρσες και διαρκείς προωθήσεις, ενώ συχνά – πυκνά δοκιμάζει και το καλό του σουτ. Ολιγαρκής σήμερα ο Μπατίρακας, θα του ζητήσει μόνο μια τελική προσπάθεια εντός εστίας που πληρώνει ένα πλουσιοπάροχο 3,50.

Μπατιράκι στοίχημα – Προγνωστικά EURO 2024

19:00 Αγγλία – Ελβετία: 2 (4,10)

22:00 Ολλανδία – Τουρκία: Ντάμφρις τελική εντός εστίας (3,50)

Ακολούθησε το Match Money στο Twitter για να μην χάσεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS