Προγνωστικά Euro 2024 - Ασιατικό χάντικαπ: Αντίπαλος ο Ντεσάν - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ

Ασιατικό χάντικαπ: Αντίπαλος μας ο Ντεσάν

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 00:30 09/07/2024

Θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα σήμερα. Βάλτε το χιούμορ στη ζωή σας. Στην καθημερινότητά σας. Σε όλα. Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές χρειάζεται. Βοηθάει. Και μια έκφανση της καθημερινότητας είναι και το στοίχημα. Πρώτα και πάνω απ’ όλα, παίζει ο καθένας ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ. Με κεφαλαία αυτά. Το έχει γράψει η στήλη προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ 400 φορές. Είναι ο κανόνας Νο1 που μαθαίνει όποιος ξεκινάει στον παιδικό σταθμό (στοιχηματικά). Όλα τα υπόλοιπα έπονται. Μετά μαθαίνεις να παίζεις. Μετά μαθαίνεις να χάνεις. Διότι αν δεν μάθεις να χάνεις, δεν θα κερδίσεις. Και μετά κερδίζεις. Θα «βιώσεις» στοιχηματικά πολλά σερί. Ασχημα και καλά. Θα πρέπει να ξέρεις ότι το στοίχημα έχει διακυμάνσεις. Ανά μέρες, ανά εβδομάδες, ανά μήνες. Αλλωστε όπως έχει γράψει η στήλη προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ είναι ένας μαραθώνιος ετών. Και μέσα σε όλα, βάλτε το χιούμορ και στο στοίχημα.

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες του Euro 2024 με ενισχυμένες αποδόσεις! |21+

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Ετσι μου ήρθε, ξέρετε ότι το κάνω συχνά πυκνά. Θεωρώ πως αυτή η εντελώς διαφορετική στήλη απ’ ότι άλλο κυκλοφορεί στο ελληνικό διαδίκτυο δεν είναι απλά για να πετάξει στο τέλος ένα-δύο μπετ. Προσωπικά προσπαθώ να περάσω σε αυτήν εδώ τη γωνιά που λέγεται προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ, διάφορα πράγματα που έχω ζήσει στοιχηματικά σε αυτά τα λίαν συντόμως 28 έτη.

Πάμε και στο δια ταύτα τώρα. Τι κάνουμε ρε παλικάρια; Τι είχε το Σάββατο η στήλη; Ολλανδία – Τουρκία Over 2,5. Πλερουά και πάλι. Ηταν το 10ο κερδισμένο μπετ στα τελευταία 11. Υπενθυμίζω στις μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη, σε Euro 2024 και Κόπα Αμέρικα. Είναι εξωφρενικό αυτό το νούμερο και να το σκεφτεί κανείς σε τέτοιες αγορές/διοργανώσεις. Προχωράμε, ιστορία και αυτό, παρακάτω, αυτό που μετράει είναι τι θα κάνει η στήλη προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ μετά. Στο επόμενο μπετ.

Δες εδώ όλες τις στήλες με ασιατικό χάντικαπ. Και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες του Euro 2024 με ενισχυμένες αποδόσεις! |21+

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ: Αφήστε τον στην άκρη

Προσπαθώ εδώ και μέρες να καταλήξω στο ποιος είναι ο χειρότερος προπονητής του Euro 2024. Είναι τρεις οι υποψήφιοι, πολύ μακριά από τους υπόλοιπους. Ετη φωτός απέχει η αμπαλίασή τους και η ανικανότητά τους. Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, Ντιντιέ Ντεσάν και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ο τρίτος πήγε σπίτι του, καλές διακοπές και καλά μπάνια να έχει. Εμειναν δύο που «ταλαιπωρούν» τα προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ. Ο Ντεσάν μας απασχολεί εδώ. Ισπανία – Γαλλία σήμερα. Με βάση τα όσα έχουν δείξει στο τουρνουά «άσαρος» είναι το ματς. Χμ… αν απολυθεί μέχρι τη σέντρα ο Ντεσάν η Γαλλία ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. Όχι δεν παίρνω χάπια. Μιλάμε ο άνθρωπος είναι 200 χρόνια στον πάγκο και συνεχώς ευνουχίζει τους παίκτες του και κάθε φορά παρουσιάζει χειρότερο σύνολο.

Αλλά τα προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ θα πάνε κόντρα στον πλανήτη και στην εικόνα σήμερα. Ναι, παίρνω τελικά χάπια (λολ). Ελπίζω απλά μόνο να μην εμπλακεί ο Ντεσάν στο ματς,. Να τον γράψουν στα (μπιπ) οι παίκτες και να παίξουν αυτό που μπορούν: Κόντρες, ταχύτητα, κενός χώρος.

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες του Euro 2024 με ενισχυμένες αποδόσεις! |21+

Προγνωστικά Euro 2024: Της ταιριάζει

Νομίζω ότι ο καλύτερος δυνατός αντίπαλος για τη Γαλλία είναι η Ισπανία. Και τούμπαλιν, ο χειρότερος δυνατός αντίπαλος για την Ισπανία είναι η Γαλλία. Χωρίς εμπλοκή του χαζού (σόρι), όμως. Η Ισπανία θέλει κατοχή και να είναι στο μισό της αντιπάλου. Τέλεια. Μπαπέ, Ντεμπελέ, Τιράμ, Μπαρκολά, Μουανί έχουν ως καλύτερα στοιχεία του παιχνιδιού τους την ταχύτητα στον κενό χώρο. Αν δεν (μπιπ) ο Ντεσάν να πετάξει μέσα ξέρω γω κανέναν Ζιρού σήμερα, η Γαλλία θα βρει 300 κόντρες στο ματς. Όχι μία και δύο, 300. Μέχρι τώρα στο τουρνουά έχει το απίστευτο 0/86 σουτ πλην πέναλτι. Ναι, έχει κάνει 86 σουτ και δεν έχει βάλει γκολ. Τρομερό.

Επειδή ξέφυγα, Γαλλία +0,25 στο 1,70 (Stoiximan) το μπετ της στήλης. Τρέλα ή όχι, εξήγησα γιατί το παίζω. Αντίπαλος δεν είναι η Ισπανία. Είναι ο Ντεσάν και η άρνησή του να δει την πραγματικότητα. Θα τον κερδίσουμε και αυτόν (λολ). Γιατί +0,25; Διότι έχει μπόλικη ισοπαλία μέσα με την κοτούλα του πάγκου. Φυσικά και θα έπαιζα +0 στο 2,05, αλλά θέλω και με το Χ να παίρνω κάτι. Αυτά.

Μπάι

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ – Προγνωστικά Euro 2024

22:00  Ισπανία – Γαλλία: Γαλλία +0,25 (1,70), Stoiximan

Ακολούθησε το Match Money στο Twitter για να μην χάσεις… στοίχημα!