Προγνωστικά Βραζιλίας: Στο επίκεντρο ο νότος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά ποδοσφαίρου, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Βραζιλίας, Στοίχημα

Βραζιλία: Στο επίκεντρο ο νότος

Δημοσιεύτηκε: Άκης Αχλατλής στις 10:58 10/07/2024

Σε δύο μέρη το βραζιλιάνικο πρόγραμμα στο μεσοβδόμαδο μενού. Τρία παιχνίδια από την Α Βραζιλίας και ένα για το κύπελλο. Πάμε να δούμε τι κράτησα στο πινακάκι μου. Κοινός παρονομαστής είναι ότι μπλέκω σε τρία παιχνίδια όπου κυριαρχεί το στοιχείο του βραζιλιάνικου νότου. Ρίο Γκράντε ντο Σουλ και Κουριτίμπα στο επίκεντρο αφού τέσσερις από τις έξι ομάδες των τριών αγώνων είναι παραδοσιακά κλαμπ του νότου.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Βραζιλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Σούπερ καλοκαιρινή προσφορά με συνολικά 1200 🍒🍒🍒 και 15 💰💰💰!

 

Προγνωστικά Βραζιλίας: Έχουν παράδοση στα γκολ

Καταρχάς μπαίνει στο πινακάκι ο ασιατικός άσος 1 0.0 ΑΗ σε απόδοση 1,67 στη Novibet της Γκρέμιο με την Κρουζέιρο. Εντελώς οριακό παιχνίδι και αυτό για την Γκρέμιο. Δέχτηκε άγρια μπάτσα με 3-0 στο μίνι ντέρμπι από την Ζουβεντούδε την Κυριακή. Ο κόσμος είναι στα κάγκελα και επισκέφτηκε τον πρόεδρο για να μιλήσουν (σε ήρεμο κλίμα είναι η αλήθεια) ενώ υπάρχει και στήριξη στον Ρενάτο Γκαούσο.

Τα έχουμε πει πολλές φορές για την Γκρέμιο. Πολλοί παράγοντες που την έχουν φέρει εντός επικίνδυνης ζώνης. Το εξωαγωνιστικό επηρέασε άγρια το αγωνιστικό. Απανωτά ταξίδια, ξεσπίτωμα λόγω πλημμύρων, πνευματική κούραση, προτεραιότητα στο Κόπα Λιμπερταδόρες και σε αρκετά παιχνίδια έντονο το στοιχείο της ατυχίας.

Στο παιχνίδι με την Κρουζέιρο θα κατέβει με σχεδόν ιδανική ενδεκάδα. Με ελαφρώς καλύτερη από το 2-2 κόντρα στην Παλμέιρας. Δεν υπάρχει περίπτωση να το δει χαλαρά η ομάδα του Ρενάτο Γκαούσο. Την περιμένω τσιτωμένη για μία μάχη μέχρι τέλους ώστε να κερδίσει την Κρουζέιρο. Μία Κρουζέιρο που δεν έλυσε ακόμη το “εκτός έδρας” στη φετινή πορεία της.

Διατηρεί το απόλυτο στο Μπέλο Οριζόντε και χάνει προσανατολισμό όταν παίζει μακριά από αυτό. Με παραδοσιακή δυσκολία να κερδίσει στο Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, (1-4-5 στα δέκα τελευταία με την Γκρέμιο), δεν νομίζω ότι η συγκυρία για την ίδια καθώς θα αντιμετωπίσει μία Γκρέμιο σε ανάγκη για αποτέλεσμα. Το κρατάω από προγνωστικά Βραζιλίας και προγνωστικά στοιχήματος.

 

Καλοκαιρινή προσφορά Novibet 2024, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Βραζιλίας

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιεσμένη η Ιντερνασιονάλ

Ακολούθως έχουμε το Ιντερνασιονάλ – Ζουβεντούδε για το κύπελλο. Επιλογή μου είναι το ασιατικό 2 +1 ΑΗ σε απόδοση 1,67 στη Novibet. Όποιος παίξει σύστημα, είναι πάνω στο τραπέζι των επιλογών το 2 +0,5 σε απόδοση 2,20 στη Novibet.

Ντέρμπι είναι το συγκεκριμένο. Σε βαθιά κρίση η Ιντερνασιονάλ. Δεν πείθει σε όλο το 2024. Παρότι δεν χάνει εύκολα ως ομάδα, οι εμφανίσεις είναι μετριότατες. Μετά το κυριακάτικο 1-2 από τη Βάσκο ο κόσμος είναι στα σχοινιά και πάλι. Έτσι θα μπει και στο αποψινό. Αν στραβώσει το παιχνίδι, θα αρχίσουν και τα λαϊκά δικαστήρια.

Η Ζουβεντούδε στο ίδιο γήπεδο πήρε 1-1 στον επαναληπτικό ημιτελικό πρωταθλήματος Γκαούσο. Πέταξε εκτός συνέχειας την Ιντερνασιονάλ στη διαδικασία των πέναλτι. Κάτι που κόστισε πολύ στην Ιντερνασιονάλ ενώ η αλήθεια είναι πως δεν συνήλθε πραγματικά από εκείνη την αναμέτρηση και έπειτα. Μια χαρά είναι η Ζουβεντούδε στο αγωνιστικό.

Γνωρίζει άριστα τα κατατόπια στο Μπέιρα Ρίο και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει. Πήρε 3-0 την Γκρέμιο την Κυριακή και άντλησε ψυχολογία. Μία σοβαρή εμφάνιση θέλω και αν χάσει, αυτό θα συμβεί οριακά. Δεν θυμάμαι πρόσφατη νίκη της Ιντερνασιονάλ με πάνω από ένα γκολ διαφορά.

Ειδικότερα είναι μία στα είκοσι πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Το εκτός έδρας 0-2 στην Ρεάλ Τομαγιάπο για το Κόπα Σουνταμερικάνα με γκολ στο 89′. Μπήκε και αυτό στο πινακάκι από προγνωστικά Βραζιλίας και προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ στη Λίγκα Αρίνα

Κλείνω με το αμφίσκορο στο Ατλέτικο Παραναένσε – Μπαΐα σε απόδοση 1,79 στη Novibet. Να μην πλατιάζω και επαναλαμβάνω τα ίδια. Παραθέτω εδώ το ρεποτρτάζ. Στο μυαλό μου από 1-1 ξεκινά το παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που διαθέτουν έντονη ποιότητα μεσοεπιθετικά.

Προγνωστικά Βραζιλίας

00:30 Γκρέμιο – Κρουζέιρο 1 0.0 ΑΗ (1,67), Novibet

01:00 Ατλέτικο Παραναένσε – Μπαΐα G/G (1,79), Novibet

01:00 Ιντερνασιονάλ – Ζουβεντούδε 2 +1 ΑΗ (1,62), Novibet

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!