Προγνωστικά Euro 2024 - Μπαλάφας: Απέμεινε ένα ακόμη φαβορί - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Euro, στοίχημα Euro, προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος

Λ. Μπαλάφας: Απέμεινε ένα ακόμη… φαβορί

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 10:16 14/07/2024

Ο Λάμπρος Μπαλάφας γράφει γαι τον μεγάλο τελικό του Euro 2024 Ισπανία – Αγγλία και κάνει παιχνίδι με την καλύτερη του τουρνουά.
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr, εδώ όλα τα προγνωστικά του Λάμπρου Μπαλάφα και εδώ όλα τα προγνωστικά Euro 2024. 

 

Ευρωπαϊκό 2024! Μακροχρόνιο Κάθε Μέρα με Ενισχυμένη Απόδοση μόνο στο Pamestoixima.gr!

 

Προγνωστικά Μπαλάφας: Μια ακόμη νίκη

Πριν την έναρξη του Euro 2024, η Ισπανία έπαιζε 5ο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Πίσω βέβαια από Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Πορτογαλία. Οι παίκτες του Ντε λα Φουέντε απέκλεισαν στα νοκ άουτ Γερμανούς και Γάλλους, θέλουν μία ακόμη νίκη, απέναντι σε ένα πανίσχυρο σύνολο, για να σηκώσουν την κούπα και να το κάνουν με τρόπο που δεν θα επιδέχεται καμία αμφισβήτηση, θα έχουν… προσπεράσει όλα τα «βαριά χαρτιά» της διοργάνωσης. Ακόμη και η Γαλλία των μεγάλων ονομάτων υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της «ρόχα», στο γκολ του Κόλο Μουανί, απάντησαν οι Γιαμάλ και Όλμο, ένα πεντάλεπτο ήταν αρκετό για την ανατροπή.

Η Αγγλία δεν έπαιξε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο ούτε κόντρα στην Ολλανδία, ωστόσο ο Γουότκινς «εκτέλεσε» τους «οράνιε» στο τελευταίο λεπτό! Τα «τρία λιοντάρια» θα παίζουν σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό, πρώτο μακριά από το Νησί. Ο Σάουθγκεϊτ ζήτησε από όσους συνεχίζουν την σκληρή κριτική, να χαρούν με την επιτυχία της και να νιώσουν περήφανοι.

 

Pamestoixima outrights euro 2024, προγνωστικά Euro, προγνωστικά Μπαλάφας

 

Προγνωστικά Euro 2024: Τον πρώτο λόγο

Η Ισπανία έχει σημαντικές επιστροφές. Καρβαχάλ και Λε Νορμάν εξέτισαν και προφανώς θα δώσουν μεγαλύτερη αμυντική σιγουριά. Επίσης, κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει ούτε στην Αγγλία, ο Τρίπιερ που είχε κάποιες ενοχλήσεις, θα είναι κανονικά διαθέσιμος. 

Σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν, μια λεπτομέρεια μπορεί να διαλύσει κάθε δεδομένο. Αν δεν υπάρξουν αστάθμητοι παράγοντες, η Ισπανία θα έχει τον πρώτο λόγο. Είναι η ομάδα που σε όλα τα ματς έπαιξε κανονικό ποδόσφαιρο και πράγματι όλοι πιστεύουν στην ανωτερότητά της. Θα πάρει ξανά τη μπάλα, θα υποχρεώσει την Αγγλία σε δεύτερο ρόλο. Θα προσπαθήσει να επιβάλλει τους κανόνες της. Από την πρώτη στιγμή την έχω χρίσει φαβορί, για τους ποδοσφαιρικούς λόγους που έδειξε σε όλο το τουρνουά, θα πάω στον άσο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Προγνωστικά Μπαλάφας, Προγνωστικά Euro 2024

22:00 Ισπανία – Αγγλία: 1 (2,60), Pamestoixima

 

Ακολούθησε το Match Money στο Instagram και πάρε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς!