Μπατιράκι στοίχημα: Πολωνικό ποδαρικό με διπλό του 4,90 - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά στοιχήματος, Μπατιράκι, προγνωστικά.

Μπατιράκι: Πολωνικό ποδαρικό με διπλό του 4,90

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 00:10 20/07/2024

Πάλεψε πράγματι αλλά έμεινε στο μηδέν ο Μπατίρακας, αφού τόσο η Ρουζόμπεροκ έχασε στα σημεία (0-1) από την Τόμπολ, όσο και η Ουν. Κατόλικα του Κίτο δεν άντεξε (0-2) στην έδρα της Λιμπερτάδ. Ακόμη και στα μέρη μας δεν αντέχει άνθρωπος, με τις θερμοκρασίες να έχουν βαρέσει κόκκινο και να έχουν κάνει το κεφάλι του Μπατίρακα καζάνι. Παρ’ όλα αυτά, σαν στυγνός επαγγελματίας, είναι έτοιμος να υποδεχτεί τα πρώτα χειμερινά πρωταθλήματα που κάνουν πρεμιέρα αυτό το Σ/Κ.
Μπατιράκι στοίχημα, δες τα συγκεντρωμένα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Σούπερ καλοκαιρινή προσφορά με συνολικά 1200 🍒🍒🍒 και 15 💰💰💰!


Μπατιράκι στοίχημα: Με τη φούρια της Κορόνα

Έτσι λοιπόν, Ελβετία, Δανία και Πολωνία ανοίγουν την αυλαία μόλις μια εβδομάδα μετά το τέλος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Βέβαια «μέσα στο κατακαλόκαιρο άντε να κάτσεις να ασχοληθείς σοβαρά με μπάλα» θα σου πει ο Μπατίρακας. Ωστόσο ξέρει πως οι πρώτες αγωνιστικές κάθε λίγκας είναι ιδανικές για κυνήγι φαντασμάτων και φυσικά μεροκάματο.

Καλοκαιρινή προσφορά Novibet 2024, προγνωστικά στοιχήματος, Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος, μπατιράκι στοίχημα

Αρχικά στην Πολωνία λοιπόν και στην αγαπημένη Εκστρακλάσα θα στρέψει το βλέμμα του ο μόρτης. Πιο συγκεκριμένα, τσέκαρε βλέπεις πως η Πογκόν ξεκινάει σε ξενέρωμα τη σεζόν μετά την περσινή αποτυχία της να βγει στα κύπελλα Ευρώπης. Καμία σημαντική προσθήκη ακόμη στο ρόστερ, με τον Σουηδό τεχνικό Γκούσταφσον να συνεχίζει με σκανδιναβική -χαλαρή- νοοτροπία. Δεδομένο που δεν κολλάει σε ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα δυναμικό και αγχώδες.

Στον αντίποδα, η Κορόνα πανηγύρισε με τη ψυχή της την εξασφάλιση της παραμονής στην τελευταία στροφή του περσινού πρωταθλήματος. Όταν όλοι την είχαν για φούντο. Έτσι, έκλεισε τη σεζόν με νίκη στην έδρα της Λεχ Πόσναν και διέψευσε τις Κασάνδρες, μένοντας στα σαλόνια. Με ψυχολογία στο φουλ, αλλά και με τη διοίκηση να ενισχύει σημαντικά το ρόστερ. Ώστε να μην επαναληφθούν οι ίδιες καταστάσεις και με έναν προπονητή – ίνδαλμα για την τοπική κοινότητα. Συνεπώς μπορεί να κάνει το μπαμ με το διπλό στο 4,90, σε μια πόλη πραγματικό γλωσσοδέτη με τόσα σύμφωνα στη σειρά (Σζσέσιν).

Μπατιράκι στοίχημα

18:30 Πογκόν – Κορόνα: 2 (4,90), Novibet

Ακολούθησε το Match Money στο Twitter για να μην χάσεις… στοίχημα!