Προγνωστικά Βραζιλίας: Επιστρέφει στο σπίτι της

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Βραζιλίας, Προγνωστικά Χιλής, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, προγνωστικά στοιχήματος, Στοίχημα

Βραζιλία: Επιστρέφει στο σπίτι της

Δημοσιεύτηκε: Άκης Αχλατλής στις 02:50 27/07/2024

Γεμάτο το πρόγραμμα του Σαββάτου σε Α Βραζιλίας, Β Βραζιλίας και Α Χιλής. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια και τι κράτησα στο πινακάκι από το σημερινό μενού. Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Βραζιλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Σούπερ καλοκαιρινή προσφορά με συνολικά 1200 🍒🍒🍒 και 15 💰💰💰!

 

Προγνωστικά Βραζιλίας: Για το πρώτο τρίποντο ο Ζαΐρ Βεντούρα

Καταρχάς από την Α Βραζιλίας και το Ζουβεντούδε – Κρισιούμα (2,15-3,15-3,60). Αναφέρω και στο ρεπορτάζ ότι ο άσος του 2,20 στη Novibet έχει μικρό προβάδισμα. Κάτι σαν ντέρμπι είναι. Αμφότρες νότιες και μεταξύ τους παίζουν λίγο ξύλο παρόλο που δεν ανήκουν στην ίδια πολιτεία. Αμφότερες μου αρέσουν αλλά η Ζουβεντούδε είναι ένα κλικ πιο μπροστά. Ειδικά στο Αλφρέντο Ζακόνι όπου φέτος τρέχει ρεκόρ 9-8-1. Αυτό είναι το πρώτο του Ζαΐρ Βεντούρα στη φυσική έδρα της ομάδας ενώ αυτό που πληρώνει ακριβά η Κρισιούμα είναι η αμυντική αστάθεια. Δίνει γκολ σε 14/15 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Μην το κουράσω άλλο. Αν είναι λίγο σταθερή αμυντικά η Ζουβεντούδε μπορεί να χαρίσει την πρώτη νίκη στον Ζαΐρ Βεντούρα.

Στο Παλμέιρας – Βιτόρια (1,35-5,05-8,90) ο άσος είναι δικαιολογημένα χαμηλός καθώς η Βιτόρια είναι ντεφορμέ και η Παλμέιρας θέλει άμεση αντίδραση. Παίζει σε υψηλές στροφές στο Αλιάνζ Παρκ και θα είναι έκπληξη μεγατόνων αν πετάξει βαθμούς με αυτή τη Βιτόρια.

Δύσκολο το Μπαΐα – Ιντερνασιονάλ (2,05-3,35-3,65). Κάκιστη η Μπαΐα στα τρία τελευταία και με απουσίες. Θετική παράδοση στο Σαλβαντόρ η Ιντερνασιονάλ αλλά με απουσίες και κλίμα απίστευτα βαρύ. Ήθελα να παίξω κάτι σε κόντρα και δεν μου βγαίνει με τίποτα. Αν η Μπαΐα ξαφνικά βγει από τον λήθαργο, αυτή την Ιντερνασιονάλ μπορεί να την πάρει όμως με τα “αν” δουλειά δεν κάνουμε.

 

Καλοκαιρινή προσφορά Novibet 2024

 

Προγνωστικά Βραζιλίας: Επιθετικά στο Καστελάο

Στο Μποταφόγκο – Κρουζέιρο θα πάρω την κόντρα στο ασιατικό 2 +0,5 ΑΗ σε απόδοση 1,83 στη Novibet. Δεν κοντράρω φόρμα στην Μποταφόγκο. Δύσκολο είναι το παιχνίδι. Έχει απουσίες η Μποταφόγκο μεν αλλά μπορεί να τις καλύψει. Η Κρουζέιρο είναι το θέμα μου. Έχει καλή ομάδα και πιστεύω κάπου θα την κάνει τη δουλειά εκτός έδρας. Δεν της κάθεται ένα μεγάλο παιχνίδι να πάρει αποτέλεσμα ως τώρα εκτός Μπέλο Οριζόντε. Καλοδουλεμένη, με γερές μεταγραφές και παράδοση που λέει ότι δεν χάνει από το 2013 στο Ρίο ντε Τζανέιρο από την Μποταφόγκο. Εδώ όποιος θέλει ακολουθεί γιατί κοντράρουμε καλή ομάδα.

Στο Φορταλέζα – Σάο Πάουλο (2,25-3,30-3,40) έχουμε ένα ισορροπημένο ζευγάρι και κράτησα το αμφίσκορο σε απόδοση 1,95 στη Novibet. Δέκα σερί που σκοράρει εντός έδρας η Φορταλέζα και πιστεύω πάλι θα βάλει. Ο Βοϊβόδα ξεκούρασε και ορισμένους μεσοεπιθετικούς στο 1-1 με την Κρισιούμα. Η Σάο Πάουλο με Σουβελδία σε δώδεκα εκτός έδρας έμεινε άσφαιρη μόνο στο 0-0 με την Ιντερνασιονάλ όπου είχε φάσεις και στο 0-0 με τη Ζουβεντούδε.

Παίζει επιθετικά, δεν έχει Λούκας Μόουρα στην ενδεκάδα αλλά παίζουν όλοι οι υπόλοιποι. Κανονικά Καλέρι, Λουσιάνο και Φερέιρα. Στο μυαλό μου ξεκινάμε από το 1-1 και το κρατάω από προγνωστικά Βραζιλίας και προγνωστικά στοιχήματος.

 

Σούπερ καλοκαιρινή προσφορά με συνολικά 1200 🍒🍒🍒 και 15 💰💰💰!

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Οριακό για την ακέφαλη Κοριτίμπα

Ακολούθως πάμε να περάσουμε γρήγορα από τη Β Βραζιλίας. Να μην πλατιάζω. Αφήνω εδώ το Over 5,5 κάρτες σε απόδοση 1,73 στη Novibet από το Κοριτίμπα – Σαπεκοένσε (1,65-3,55-5,50) όπου η Κοριτίμπα πάει ακέφαλη στο παιχνίδι.

Οριακά για νίκη της Μιρασόλ βλέπω το Μιρασόλ – Οπεράριο (1,85-3,15-4,75) αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλα. Πονόματος θα είναι το συγκεκριμένο. Προς το αμφίσκορο κλίνω για το Σπορτ Ρεσίφε – Πόντε Πρέτα (1,70-3,50-5,05) όπου ζητάω το γκολ της Πόντε Πρέτα. Σε ένα γήπεδο όπου σκόραρε και στις τέσσερις επισκέψεις της από το 2019. Η Σπορτ Ρεσίφε θα σπρώξει από νωρίς. Έδιωξε και τον Μαριάνο Σόσο από τον πάγκο ενώ ήδη ανακοινώθηκε (λογικά δεν θα προλάβει να ντεμπουτάρει) τον Γκούτο Φερέιρα.

Πάμε και στη Χιλή όπου δεν θέλω να μπλέξω με το Κοπιαπό – Κοκίμπο (2,85-3,30-2,40) ενώ ανοιχτό παιχνίδι θα γίνει στο Ουν. Εσπανιόλα – Κομπρεσάλ (1,70-4,10-4,05) με τον άσο χαμηλά. Εν μέρει δικαιολογημένα αλλά θέλει λίγο προσοχή η Ουν. Εσπανιόλα όσο είναι σε ασταθή φάση μετά από απανωτές σφαλιάρες.

Κράτησα από το Κόλο Κόλο – Ο’ Χίγκινς (1,55-4,10-5,65) το Over 2,5 σε απόδοση 1,80 στη Novibet. 3-1 κέρδισε πρόσφατα στο κύπελλο η Κόλο Κόλο ενώ πιο πριν είχε πάρει 2-2 στο πρώτο παιχνίδι. Κοινός παρονομαστής οι απουσίες που έχουν αμφότερες (κυρίως) στην άμυνα. Η Ο’ Χίγκινς με τον Φουέντες στον πάγκο σπάνια κρατά καθαρά δίχτυα ενώ η Κόλο Κόλο πιστεύω θα δώσει γκολ με το αναπληρωματικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο που θα παίξει.

Προγνωστικά

00:30 Κόλο Κόλο – Ο’ Χίγκινς Over 2,5 (1,80), Novibet

01:00 Ζουβεντούδε – Κρισιούμα 1 (2,20), Novibet

03:30 Μποταφόγκο – Κρουζέιρο 2 +0,5 ΑΗ (1,83), Novibet

03:30 Φορταλέζα – Σάο Πάουλο G/G (1,95), Novibet

 

Ακολούθησε το Match Money στο Instagram και πάρε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς!