Προγνωστικά Ολλανδίας: Υπόδειγμα εμπιστοσύνης - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Ολλανδίας, Δανίας, προγνωστικά στοιχήματος

Ολλανδία: Υπόδειγμα εμπιστοσύνης

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Πετρής στις 00:25 17/08/2024

Στη δεύτερη αγωνιστική βρίσκεται η ολλανδική Eredivisie και πάλι λείπει το πολύ μεγάλο ματς από το πρόγραμμα. Ο Άγιαξ έπειτα από τη συγκλονιστική πρόκριση ενάντια στον Παναθηναϊκό, αγωνίζεται στην έδρα της Μπρέντα που έχει sold out. Θεωρητικά εύκολες αποστολές για Αϊντχόφεν και Φέγενορντ.
Δες εδώ τα προγνωστικά Ολλανδίας, εδώ τα προγνωστικά Δανίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Όλη η δράση της Ολλανδίας παίζει στη Stοiximan με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! 

 

Προγνωστικά Ολλανδίας: Πρόβλημα στο γκολ

Το Σάββατο υπάρχει στο πρόγραμμα το Άλκμααρ – Ναϊμέγκεν. Θα σταθούμε και θα ρισκάρουμε εδώ. Με το δεξί στη νέα σεζόν η Άλκμααρ. Και για αυτή μιλήσαμε την προηγούμενη αγωνιστική, στο ματς με την Άλμερε εκτός έδρας. Έκανε τα αυτονόητα, δίκαια πέρασε από την έδρα της με 1-0. Ματς που έγινε δυναμίτης, με τρεις αποβολές, νεύρα, αλλά η Άλκμααρ το πήρε.

Βέβαια, φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα στο γκολ. Σκόραρε μόλις μια φορά και η μεταγραφική απώλεια του Παυλίδη θα κοστίσει. Δεν είναι μόνο αυτή, πάντως. Γενικά στερείται ηγετών (μόνο ο Κλάσι), καθώς έφυγε και ο επιθετικός χαφ Ντε Βιτ. Η Ναϊμέγκεν δεν είναι στα καλύτερά της στο ξεκίνημα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν έχει ελπίδες. Το αντίθετο, είναι ομάδα με χαρακτήρα, που ξέρει να αντιδράει στα ζόρικα. Στο 2,75 η διπλή ευκαιρία της φιλοξενούμενης.

 

Όλη η δράση της Ολλανδίας παίζει στη Stοiximan με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! 

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Ψάχνεται στο ξεκίνημα

Την Κυριακή είναι το Καμπούρ – Χέλμοντ για τη 2η κατηγορία. Η Καμπούρ έκανε τα αναμενόμενα στην πρεμιέρα. Είχαμε μιλήσει για την περίπτωσή της από την προηγούμενη εβδομάδα. Με μεστή εμφάνιση πήρε αυτό που ήθελε, 1-0 στην έδρα της Μάαστριχτ. Αυτόματα φτιάχνει την ψυχολογία και το ηθικό της. Αντίθετα, η Χέλμοντ ψάχνεται στο ξεκίνημα. Δεν είναι μόνο το 1-1 εντός με την Ουτρέχτη και η πολύ μέτρια εικόνα, μάλιστα δεν έχει λύσεις από τον πάγκο. Χρειάζεται νέο αίμα, χρειάζεται νέους παίκτες, έτοιμους να βοηθήσουν. Αποδεκτός ο άσος στο 1,65.

 

Όλη η δράση της Δανίας παίζει στη Stοiximan με τις καλύτερες αποδόσεις! 

 

Προγνωστικά Δανίας: Λογικό φαβορί

Στη Δανία θα δούμε το ματς της Δευτέρας, αυτό ανάμεσα στην Άαρχους και τη Βέιλε. Η Άαρχους έως τώρα κάνει ότι περιμέναμε. Όχι μόνο από άποψης αποτελεσμάτων, αλλά όσον αφορά τη γενική εικόνα. Ίδια ομάδα με πέρυσι, ίδια στρατηγική και πλάνο. Δεν είναι τυχαία προφανώς τα αποτελέσματα και η βαθμολογική της θέση.

Υπόδειγμα εμπιστοσύνης η Άαρχους. Απολογισμός 2-1-1. Μέσα σε αυτά, είναι το 1-1 της πρεμιέρας εντός με τη Μίντιλαντ. Ματς που θα μπορούσε να το κερδίσει και με πολλά γκολ, μάλιστα, αλλά στάθηκε εξαιρετικά άτυχη. Η ήττα είναι στην έδρα της Κοπεγχάγης με 3-2, σε ματς που Άαρχους ήταν μπροστά με 2-1 στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν άντεξε έως τέλους. Απέναντί της έχει τη Βέιλε που ακόμη δεν έχει βαθμό. 4/4 ήττες. Δεν είναι κακή, αλλά αμυντικά παραμένει αφελής (όπως πέρυσι) και κάνει λάθη. Ο άσος στο 1,65 είναι αποδεκτός.

Προγνωστικά Ολλανδίας

Σάββατο

21:00 Άλκμααρ – Ναϊμέγκεν: Χ2 (2,70), Stoiximan

Κυριακή

13:15 Καμπούρ – Χέλμοντ: 1 (1,65), Stoiximan

Δευτέρα

21:00 Άαρχους – Βέιλε: 1 (1,65), Stoiximan

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS