Προγνωστικά Ιταλίας: Ακόμα καλύτερα στο 2,55 - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ιταλίας

Ιταλία: Ακόμα καλύτερα στο 2,55

Δημοσιεύτηκε: Γιάννης Γιαννούλας στις 00:15 24/08/2024

Δυναμικό ξεκίνημα η Μπρέσια, αξία στο 2,55 του άσου με την Τσιταντέλα. Ικανή για εκπλήξεις η Τσεζένα, σε καλή κατάσταση στην εκκίνηση της χρονιάς και η Λάτσιο.
Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Ιταλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Σούπερ προσφορά για τη νέα σεζόν! 60 💰💰💰 για στοίχημα και 600 🍒🍒🍒 και 40 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά Ιταλίας: Η δυναμική της Μπρέσια

Σε ένα ξεκίνημα οποιασδήποτε σεζόν, είναι πλεονέκτημα για τις ομάδες να διατηρούν τον περσινό κορμό τους. Και φυσικά τον προπονητή τους, είναι ελάχιστος ο απαιτούμενος χρόνος για την προσαρμογή στα δεδομένα του νέου πρωταθλήματος.

Η Μπρέσια στην εκκίνηση λοιπόν της νέας σεζόν δεν έχει πρακτικά αλλαγές στο ρόστερ. Κόντρα στην Παλέρμο την περασμένη Παρασκευή, το μόνο νέο πρόσωπο ήταν ο χαφ Βέρετ, οι άλλοι δέκα ήταν «παλιοί». Ομοίως και ο προπονητής, ο Ρολάντο Μαράν, παραμένει από πέρυσι, πάει να γίνει κάτι αρκετά καλό στην Μπρέσια.

Νίκη επί της Παλέρμο στην πρεμιέρα, νίκη επί της Βενέτσια της Serie A πια, αμέσως νωρίτερα στο κύπελλο. Η ομάδα του Μαράν θέλει να αξιοποιήσει το ευνοϊκό πρόγραμμα με τα εντός έδρας παιχνίδια, δημιουργεί δυναμική. Ο άσος με την Τσιταντέλα εμφανίζει ανοδική πορεία, στο 2,55 είναι ακόμα καλύτερα. Η Τσιταντέλα είχε το σοκ να χάσει από τη Σαλερνιτάνα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, θα είναι επηρεασμένη.

 

Σούπερ προσφορά για τη νέα σεζόν! 60 💰💰💰 για στοίχημα και 600 🍒🍒🍒 και 40 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Ικανή για σπουδαία πράγματα

Για την Τσεζένα τα έχουμε πει αναλυτικά και στην εφημερίδα, αλλά και στη στήλη της προηγούμενης Κυριακής στο site. Είναι ομάδα που δείχνει ήδη «περπατημένη» στη Serie B, παρότι επέστρεψε σε αυτή μετά από έξι χρόνια. Με ένα δίδυμο που σαρώνει μπροστά (Σπέντι-Κάργκμπο), απέκλεισε τη Βερόνα της Serie A στο κύπελλο, ενώ κέρδισε την Καραρέζε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Είναι ικανή για σπουδαία πράγματα και έχει μπροστά το πρώτο κρας-τεστ, το ντέρμπι με τη Σασσουόλο. Η οποία δεν είναι στα καλύτερά της, από την εξής άποψη: Προσπαθεί να συνηθίσει τον υποβιβασμό ενώ έχει παίκτες, όπως ο Λοριαντέ, που ζητούν μεταγραφή και το μυαλό είναι αλλού. Η Τσεζένα έχει την ευκαιρία της, με το συνδυαστικό X2 & Over 1,5 στο 2,50 είμαστε ΟΚ.

Προγνωστικά στοιχήματος: Σωστό φαβορί η Λάτσιο

Στο πρόγραμμα της Serie A το διπλό της Λάτσιο έχει μια σχετική αξία στο Ούντινε. Η Ουντινέζε στην πρεμιέρα με την Μπολόνια είχε αρκετή τύχη για να πάρει το 1-1, προφανώς και συγκυριακά ήρθε ο βαθμός. Η Μπολόνια ήταν άστοχη, ενώ η Ουντινέζε αξιοποίησε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες της.

Από την πλευρά της η Λάτσιο, παρότι είχε μπροστά της την ελλιπή Βενέτσια, έδειξε σε καλή κατάσταση επιθετικά. Βρήκε τρία γκολ και είχε δημιουργία για την εποχή, με πιο φρέσκο πρόσωπο μπροστά. Σε τιμή 2,40 το διπλό είναι ελκυστικό.

Προγνωστικά Ιταλίας

Σάββατο

19:30 Ουντινέζε – Λάτσιο 2 (2,40), Novibet

21:30 Μπρέσια – Τσιταντέλα 1 (2,55), Novibet

21:30 Σασσουόλο – Τσεζένα Χ2 & Over 1,5 (2,50), Novibet

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS