Έβερτον - Ντονκάστερ (27/8/24, 21:45) | Ανάλυση, προγνωστικά
SPECIAL BET

ΕΒΕΡΤΟΝ

3 - 0 27-08-24

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Για τον αγώνα ΕΒΕΡΤΟΝ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ γράφει ο Αντώνης Τσούτης Ημερομηνία: 20:52 26/08/24

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

Τι ισχύει: Δεύτερος γύρος του Λιγκ Καπ. Νοκ άουτ αναμετρήσεις, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονικά διάρκεια, ακολουθούν κατευθείαν πέναλτι.

Έβερτον - Ντονκάστερ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έβερτον ΑΝΑΛΥΣΗ

Εφιαλτικό ξεκίνημα, 4-0 εκτός από την Τότεναμ, χωρίς νίκη σε 12 (0-4-8) κολλητά εκτός, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία της χάνει τα δύο πρώτα της σεζόν δεχόμενη 3+ γκολ στο καθένα. Δεν υπάρχουν και πολλά να πεις, από τη στιγμή που ήρθε το 1-0 (14’) το γήπεδο κατηφόρισε, στο 2-0 του 27’ πρακτικά μπήκαν και τίτλοι τέλους παρά την όποια προσπάθεια.

Έβερτον ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Να πει πολλά δεν είχε ο Ντάις, φιλοσοφικά το πήρε ο άνθρωπος και με ειλικρίνεια: «Δικαιολογίες και άλλοθι υπάρχουν αλλά δεν στέκομαι εκεί. Στους 19 μήνες που είμαι στο κλαμπ χτίζουμε κάτι και μετά αναγκαζόμαστε να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή, να σκαρφαλώσουμε ξανά το βουνό. Έχουμε περάσει τέτοιες προκλήσεις, δεν θα είναι το πρώτο μας ροντέο» ο γλαφυρός Ντάις.

Εξέτισε ο βετεράνος μπακ Γιανγκ. Ούτε τώρα ο στόπερ/κλειδί Μπράνθγουεϊτ. Και σε αυτό εκτός ο αναπ/κός πέρσι μπακ Πάτερσον και ο μπακ απ φορ Τσερμίτι, ίσως γυρίσουν ο κάπτεν/μπακ Κόλεμαν και ο ενίοτε βασικός χαφ Γκάρνερ.

Ντονκάστερ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αντέδρασε στην ήττα από τη Νιούπορτ (3-1), επικρατώντας της Μόρκαμ με 1-0 (20’). Μπορούσε πολύ πιο άνετα, είχε δύο δοκάρια και πολλές ακόμα κλασικές στιγμές, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.

Ντονκάστερ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Είναι εύκολο σε αυτό το πρωτάθλημα να κάνεις συνεχόμενες ήττες και το βιώσαμε πέρυσι αυτό. Το πιο δύσκολο είναι να αντιδράσεις και το κάναμε αυτό» δήλωσε ο Γκραντ ΜακΚαν.
Χτύπησε ο έμπειρος στόπερ Γουντ (2/0) και θα απουσιάσει για περίπου δύο μήνες. Ο ΜακΚαν δήλωσε ψύχραιμος με την εξέλιξη αυτή και δεν είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για αντικαταστάτη. Μόνιμα εκτός ο μπακ/χαφ Μάξουελ (1/0) και ο χαφ Κλόουζ.

Έβερτον - Ντονκάστερ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 & G/G (2,65)

Προβληματικό μπάσιμο στην Έβερτον, δεν γίνεται να μην το δει κάποιος. Ο Ντάις και για λόγους ψυχολογίας δεν θα σνομπάρει το συγκεκριμένο, ένα νέο κάζο θα φέρει έξτρα μουντάδα εντός/εκτός αποδυτηρίων. Παρ’ όλα αυτά, αμυντικά η ομάδα του είναι θάλασσα σε αυτό το ξεκίνημα και αν η Ντόνκαστερ δεν κωλώσει θα βρει  στιγμές. Στο 2,65 το combo 1 & G/G στην Betsson.

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Έβερτον

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΙΓΚ ΚΑΠ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Ντονκάστερ

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΛΙΓΚ ΤΡΟΦΙ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ