Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς (27/8/24, 22:00) | Διάθεση αποδείξεων για Νόριτς
HOT MATCH

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

4 - 0 27-08-24

ΝΟΡΙΤΣ

Για τον αγώνα ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΝΟΡΙΤΣ γράφει ο Αντώνης Τσούτης Ημερομηνία: 20:47 26/08/24

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

Τι ισχύει: Δεύτερος γύρος του Λιγκ Καπ. Νοκ άουτ αναμετρήσεις, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονικά διάρκεια, ακολουθούν κατευθείαν πέναλτι.

Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κρίσταλ Πάλας ΑΝΑΛΥΣΗ

Ηττημένη και στο δεύτερο λονδρέζικο ντέρμπι, μετά την Μπρέντφορντ το πικρό χάπι ήρθε από τη Γουέστ Χαμ με 0-2 (67’, 72’). Με καλύτερα πατήματα και πιο απαιτητική στα πρώτα 45’, καλύτερη στιγμή της ένα δοκάρι προς την ανάπαυλα, δεν βρήκε όμως το κομβικό γκολ. Άλλαξε αρκετά το αφήγημα στην επανάληψη και δεν έγινε αισθητή, ένα 5λεπτο μπλακ άουτ στάθηκε αρκετό για να τη ρίξει στα σχοινιά.

Κρίσταλ Πάλας ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Δεν είμαι άνθρωπος που ονειρεύομαι, ούτε πετάω στα σύννεφα. Πέρσι κλείσαμε εντυπωσιακά, φέτος ξεκινήσαμε άσχημα, όμως δεν ωφελεί να σκέφτεσαι το τι μπορεί  να συμβεί στο μέλλον, πρέπει να είσαι παρόντας στη στιγμή. Δεν με απασχολεί το ποιοι έφυγαν και το ποιοι ήρθαν, αυτή η ομάδα έτσι όπως είναι τώρα, μπορεί να κερδίσει τέτοια παιχνίδια» η γνώμη του Γκλάσνερ.

Νέο λονδρέζικο ντέρμπι την Κυριακή, εκτός με την Τσέλσι.

Δυο απώλειες, στη Φούλαμ ο βασικός στόπερ Άντερσεν, στη Λέστερ ο έμπειρος φορ Αγιού. Ίσως επιστρέψει ο ενδεκαδάτος χαφ Χιουζ. Ψάχνεται για επιθετικό.

Νόριτς ΑΝΑΛΥΣΗ

Έμεινε στο 1-1 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ούτε τώρα κέρδισε στο πρωτάθλημα, μπροστά στο 22’ με τον φορμαρισμένο Σάρτζεντ, γρήγορα το 1-1 (32’), μπορούσε να κάνει παντού η μπίλια στη συνέχεια, σε ματς πάντως με λίγες μεγάλες ευκαιρίες.
Μια ανοδική πορεία τη βγάζει αγωνιστικά σε σχέση με το χάλι της πρεμιέρας στην Οξφόρδη (ήττα με 2-0), δεδομένα ψάχνει τα πατήματά του στην κατηγορία και ο νεοφερμένος Δανός τεχνικός Τόρουπ.

Νόριτς ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Πιστεύω πως είχαμε μομέντουμ στο παιχνίδι και ένιωθα πως το δεύτερο γκολ ήταν θέμα χρόνου. Πρέπει να βελτιωθούμε στο τελευταίο τρίτο, πρέπει να αποδείξουμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερες ευκαιρίες, καθώς ήμασταν γύρω από την περιοχή τους» δήλωσε ο Τόρουπ.
Πήρε τον ταλαντούχο Δανό επιθετικό Σβάρταου (Μπρόντμπι) και τον Κροάτη φορ Τσρνατς (Ράκοφ, 11 εκατομμύρια), αποχώρησε προ εβδομάδας ο εξτρέμ Ρόου (Μαρσέιγ, δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγορά για του χρόνου). Ξανά εκτός ο χαφ Σόρενσεν (1/0), ο εξτρέμ Φάσναχτ (1/0) και ο φορ Μπαρνς.

Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 (2,85)
Υπάρχουν προϋποθέσεις για να σκεφτεί κάποιος την κόντρα. Με την Τσέλσι να ακολουθεί, ο Γκλάσνερ θα ανακατέψει πράγματα στην Κρίσταλ Πάλας, η οποία αυτή τη στιγμή επιχειρεί να βρει νέες ισορροπίες και στίγμα, μετά το καλοκαιρινό ανακάτεμα. Η Νόριτς είναι ποιοτική, δεν θα το φοβηθεί και θα το δει και σαν ευκαιρία αποδείξεων. Το Χ2 στο 2,85 στη Stoiximan.

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Κρίσταλ Πάλας

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΙΓΚ ΚΑΠ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Νόριτς

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΙΓΚ ΚΑΠ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ