Σάο Πάουλο - Ατλ. Μινέιρο (29/8/24, 03:30) | Ανάλυση, προγνωστικά
HOT MATCH

ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ

0 - 1 29-08-24

ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ

Για τον αγώνα ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ-ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ γράφει ο Άκης Αχλατλής Ημερομηνία: 23:00 27/08/24
Μπουκ
1
0.00
X
0.00
2
0.00
UNDER 2,5
0.00
OVER 2,5
0.00
GOAL
0.00
NO GOAL
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00
0.00

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

*** Πρώτος αγώνας για τα προημιτελικά κυπέλλου Βραζιλίας. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Σάο Πάουλο - Ατλ. Μινέιρο ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Σάο Πάουλο ΑΝΑΛΥΣΗ

Σχετικά άνετη η πρόκριση επί της Γκοϊάς (2-0, 0-0) από τη φάση των 16. Είναι η εν ενεργεία κάτοχος του τροπαίου και θέλει να το υπερασπιστεί. Σταθερά σε νικηφόρο μομέντουμ με τον τεχνικό Λουίς Σουβελδία στον πάγκο. Πέρασε στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες επί της Νασιονάλ Μοντεβιδέο (0-0, 2-0) και την Κυριακή με πολλές αλλαγές, κέρδισε δύσκολα 2-1 (1-0/6', 2-0/30', 2-1/62') τη Βιτόρια Μπαΐα.

Σάο Πάουλο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Σάο Πάουλο μπορεί να μην έχει το βάθος των Παλμέιρας, Φλαμένγκο, Μποταφόγκο ή ακόμη και της Ατλέτικο Μινέιρο αλλά λειτουργεί ως ομάδα. Της βγαίνουν και τα εκτεταμένα ροτέισον (καλή ώρα με την Βιτόρια), οπότε διατηρεί ένα εξαιρετικό κλίμα στον κόσμο αλλά και τα αποδυτήριά της.

Ικανοποιημένος ο Λουίς Σουβελδία από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του. Δεν σχολίασε πάρα πολύ την τακτική ή το παιχνίδι αλλά περισσότερο στάθηκε στην περίπτωση του Ισκερδός (του παίκτη της Νασιονάλ Μοντεβιδέο που κατέρρευσε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Σάο Πάουλο). “Δεν μπορούν οι παίκτες να μείνουν ανεπηρέαστοι από ένα τέτοιο συμβάν. Ένα νέο παιδί κατέρρευσε ενώ παίζαμε με τη Νασιονάλ και δίνει μάχη για τη ζωή του. Το γεγονός ότι ξεπέρασαν οι παίκτες μου και το ψυχολογικό βάρος για να είναι συγκεντρωμένοι με τη Βιτόρια λέει πολλά για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους” σχολίασε ο χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.

Τιμωρημένος ο φορμαρισμένος στόπερ Άλαν Φράνκο (17/0, 1 ασ.). Παραμένουν πολύ καιρό εκτός και δεν επηρεάζουν καθόλου οι μέσοι Πάμπλο Μάια (3/0), Άλισον (11/0, 1 ασ.) ενώ πιο φρέσκοι τραυματισμοί είναι του μεσοεπιθετικού Φερέιρα (19/5, 1 ασ.), του μπακ/χαφ Πατρίκ (7/0) και του δεξιού μπακ Μορέιρα (3/0).

Σάο Πάουλο BETTING TIPS

-Σκοράρει από ένα τουλάχιστον γκολ σε δέκα σερί εντός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

-Κράτησε επτά καθαρές εστίες στα δέκα τελευταία εντός έδρας.

Ατλ. Μινέιρο ΑΝΑΛΥΣΗ

Ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κλαμπ ντε Ρεγκάτας (2-2, 3-0) στην προηγούμενη φάση. Δεν είναι στην καλύτερη φόρμα της εδώ και αρκετό διάστημα. Δεν άξιζε να περάσει τη Σαν Λορέντζο (1-1, 1-0) στους 16 του Κόπα Λιμπερταδόρες. Με πολλές αλλαγές το Σάββατο, ήταν εντελώς ακίνδυνη, άθλια, μπερδεμένη και νευρική για να χάσει δίκαια με 0-2 (23', 59') από τη Φλουμινένσε που την κλείδωσε τακτικά.

Ατλ. Μινέιρο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπάρχει προβληματισμός και πίεση στην Ατλέτικο. Ειδικότερα στον τεχνικό Μιλίτο που δεν έχει βελτιώσει την ομάδα. Ελαφρυντικό είναι μεν το γεγονός ότι του ήρθαν πολλές και καλές μεταγραφές τον Ιούλιο, και αυτό σημαίνει πως οι παίκτες ήταν σε διαφορετική φάση από το υπόλοιπο γκρουπ οπότε θέλουν το χρόνο τους. Από την άλλη επιμένει να παίζει αυτό το 3-5-2 ή 3-6-1 που δεν δείχνει να ταιριάζει στην Ατλέτικο και τους παίκτες που έχει, την κάνει μονόπατη και προβλέψιμη επιθετικά αλλά και ευάλωτη στην άμυνα. Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι δέχεται γκολ και δεν αποπνέει σιγουριά η τριάδα των στόπερ.

“Διανύουμε μία κρίση ως ομάδα και φυσικά αυτός που φταίει για την κατάσταση είμαι εγώ. Παίζουμε άσχημα, δεχόμαστε εύκολα γκολ, το κέντρο μας είναι ασύνδετο και οι επιθετικοί μας δεν μπορούν να έχουν ευκαιρίες για γκολ. Κάνουμε σουτ από μακριά αλλά χωρίς ακρίβεια. Όταν πέφτει η απόδοση μιας ομάδας είναι λογικό κάποιος να κριτικάρει τις επιλογές του προπονητή αναφορικά με το σχήμα και τα πρόσωπα. Δεν σκέφτομαι έτσι και δεν πιστεύω ότι φταίει το σχήμα για την φόρμα μας” είπε ο Μιλίτο που τουλάχιστον αναγνώρισε την δύσκολη κατάσταση της ομάδας του.

Λίγες πιθανότητες αλλά δεν αποκλείεται να δούμε την επιστροφή στην αποστολή του σημαντικού φορ Χουλκ (14/7, 3 ασ.) που είναι εκτός εδώ και ένα μήνα. Εξαιρετικά αμφίβολοι δίνονται ο μπακ/στόπερ Ζούνιορ Αλόνσο (5/1) και ο στόπερ/μπακ Σαράβια (18/0). Σίγουρα εκτός ο μεσοεπιθετικός Σαράτσο (13/2) και ο επιθετικός Ντέιβερσον (3/0) με τον μέσο Βέρα (6/0) που έπαιξαν σε προηγούμενο γύρο του κυπέλλου με τις Κουιαμπά και Κορίνθιανς αντίστοιχα.

Ατλ. Μινέιρο BETTING TIPS

-Δέχεται από ένα γκολ τουλάχιστον σε 9/10 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Σάο Πάουλο - Ατλ. Μινέιρο ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (2,01)

Από τα πιο λαμπερά παιχνίδια στην προημιτελική φάση του κυπέλλου μεν και στα χαρτιά αμφίρροπο αλλά υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η Σάο Πάουλο με τον άσο να είναι νορμάλ στο 2,01 της Novibet.

Δεν έχουν καμία σχέση στη φόρμα, τη συνέπεια και το κλίμα τους. Η Σάο Πάουλο ακόμη και στην μπλοκαρισμένη βραδιά της βρίσκει τρόπους να κερδίσει και ο κόσμος στηρίζει απόλυτα την ομάδα. Η Ατλέτικο περνάει τη χειρότερη στιγμή της με τον Μιλίτο στον πάγκο. Κάκιστη συνέχεια, με προβληματική άμυνα και μπερδεμένη επιθετική λειτουργία. Λίγο σοβαρή να είναι η Σάο Πάουλο θα το πάρει το παιχνίδι και μαζί το προβάδισμα για τον επαναληπτικό. Ούτε παραγγελία να έκανε για να πετύχει την Ατλέτικο σε αυτό το χάλι. Μία Ατλέτικο που έχει παικταράδες στο ρόστερ της αλλά δεν τραβάει τη δεδομένη στιγμή και περνάει πάλι σε κυκλοθυμική φάση.

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Σάο Πάουλο

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Ατλ. Μινέιρο

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ