Προγνωστικά Τσάρλι: Τριάδα από το Nations League - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Nations League

Τριάδα από το Nations League

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλι στις 00:10 05/09/2024

Ο Τσάρλι διαβάζει το κουπόνι της Πέμπτης και βγάζει μια τριάδα από το Nations League, που πληρώνει 3,95+.
Δες εδώ τα προγνωστικά Τσάρλι, εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr.

 

Σούπερ προσφορά για τη νέα σεζόν! 60 💰💰💰 για στοίχημα και 600 🍒🍒🍒 και 40 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά Τσάρλι: Διαφορά επιπέδου

Στον 4ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας του Nations League έχουν κληρωθεί οι πρωταθλητές Ευρώπης Ισπανοί, οι Ελβετοί που έκαναν ένα αξιόλογο Ευρωπαϊκό, οι Σέρβοι που απογοήτευσαν σε ακόμη μία διοργάνωση και οι Δανοί που σε σχέση με το πρόσφατο Μουντιάλ έδειξαν μία πρόοδο στο Euro.

Την πρώτη αγωνιστική οι πρωταθλητές Ευρώπης Ισπανοί πηγαίνουν στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουν τους Σέρβους. Ο Στάνκοβιτς, παρότι δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει μία πραγματικά ανταγωνιστική ομάδα σε κάποιο τουρνουά, κρατά τη θέση του στη Σερβία.

Η αλήθεια είναι πως η εμμονή του σε τακτικές με τρεις στόπερ και στη χρησιμοποίηση εξτρέμ σε ρόλο μπακ, δημιουργεί πρόβλημα συνοχής στην ομάδα. Μοιάζει αλλοπρόσαλλο αυτό που προσπαθεί να παίξει η Εθνική Σερβίας. Ταλέντο υπάρχει, ομάδα όμως δεν έχει γίνει ποτέ. Παρόλαυτα ο Στάνκοβιτς συνεχίζει.

Μάλιστα, στην πρεμιέρα του Nations League απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης οι απουσίες μοιάζουν πολύ σημαντικές και δύσκολα διαχειρίσιμες. Ο Στάνκοβιτς δεν έχει μαζί του τους  επιθετικούς Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς, τον αρχηγό Τάντιτς που αποσύρθηκε από την εθνική με γκρίνια από τη διαχέιρηση του Στάνκοβιτς στο Euro, οι μέσοι Σ.Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κόστιτς, ο γκολκίπερ Β.Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και ο αμυντικός Γκουντέλι.

Έχουμε δηλαδή μία ανανεωμένη Εθνική Σερβίας, με τον Στάνκοβιτς να θέλει να δει το βάθος στο ρόστερ του και να δώσει ευκαιρίες. Δεν μπορεί μία τόσο νέα ομάδα να αντιμετωπίσει την Ισπανία του Ντε Λα Φουέντε.

Εντυπωσίασαν οι Ισπανοί στα γήπεδα της Γερμανίας, εκεί που κατέκτησαν με απόλυτη ανωτερότητα το Euro. Μάλιστα δεν θα έχει πολλές απουσίες. Το διπλό της Ισπανίας στο 1,63 στα προγνωστικά Τσάρλι.

 

Σούπερ προσφορά για τη νέα σεζόν! 60 💰💰💰 για στοίχημα και 600 🍒🍒🍒 και 40 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιο σεταρισμένοι

Η εποχή Κάσπερ Χιούλμαντ στη Δανία τελείωσε στα γήπεδα της Γερμανίας μετά από τρεις επίσημες διοργανώσεις. Με τον Χιούλμαντ έφτασε στα ημιτελικά του Euro 2021, στα τελικά του Μουντιάλ του 2022, αλλά είχε προβληματική εικόνα και αποκλείστηκε στον όμιλο. Η άσχημη παρουσία που είχαν οι Δανοί στο Μουντιάλ είχε φέρει τον Χιούλμαντ σε πίεση και τον έκανε να μετρά αντίστροφα. Δεν μπορεί να πει κανείς πως ήταν άσχημη η εικόνα των Δανών στο φετινό Euro. Έφτασαν στους 16 με τρεις ισοπαλίες και αποκλείστηκαν με την ήττα 2-0 στο πρώτο νοκ άουτ από τους Γερμανούς.

Αλλά η ομοσπονδία αποφάσισε να τον αντικαταστήσει, χωρίς πάντως να έχει βρει κάποια μόνιμη λύση. Η επιλογή ήταν να συνεχίσει ο βοηθός του  Μόρτεν Βέγκχορστ, μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση. Αλλά εμφάνισε συμπτώματα κρίσης πανικού και την ευθύνη θα αναλάβει ο ασίσταντ Λαρς Κνούντσεν, μαζί με τον άλλοτε στόπερ της Λίβερπουλ Ντάνιελ Άγκερ.

Επίσης, είχαμε τέλος εποχής για τους εμβληματικούς Κιάερ (στόπερ) και Ντιλέινι (χαφ), που σταμάτησαν από την εθνική. Επιπλέον, τώρα είναι τραυματίες ο γκολκίπερ Ρένοφ (Ουνιόν Βερ.), ο στόπερ Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα), ο μπακ Μέλε (Βόλφσμπουργκ) και ο φορ Χόιλουντ (Μάντσεστερ Γ.). Εκτός κλήσεων ο χαφ Γένσεν (Μπρέντφορντ) και ο εξτρέμ Λίντστρομ (Εβερτον).

Οι Ελβετοί έφυγαν με κέρδη από το Euro 2024. Απέκλεισαν στους 16 τους Ιταλούς, ενώ έδωσαν μάχη με τους Άγγλους και έμειναν εκτός στα πέναλτι. Ο Γιακίν βγήκε κερδισμένος από τη διοργάνωση. Από την Ελβετία αποχώρησαν οι Σακίρι, Σόμερ και Σαρ. Στην πραγματικότητα πρόβλημα είναι μόνο η απουσία του επί χρόνια βασικού τερματοφύλακα Σόμερ.

Πιο σεταρισμένοι για το παιχνίδι μοιάζουν οι Ελβετοί. Το Χ2 παίζει στο 1,57 στα προγνωστικά Τσάρλι.

 

Σούπερ προσφορά για τη νέα σεζόν! 60 💰💰💰 για στοίχημα και 600 🍒🍒🍒 και 40 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά Nations League: Εντυπωσιακή στην επίθεση

Εποχή Φερνάντο Σάντος στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Πορτογάλος πέρασε μία δύσκολη σεζόν. Γνώρισε μέσα σε λίγους μήνες τρεις απολύσεις. Αρχικά αποχώρησε απο την Εθνική Πορτογαλίας, η θητεία του στους Πολωνούς δεν κράτησε ούτε μισό χρόνο, ενώ ακόμη μικρότερη ήταν η παρουσία του στην Μπεσίκτας. Πράγματι, έπρεπε να κατέβει επίπεδο στα 69 του χρόνια για να βρει δουλειά και επέλεξε να χτίσει την Εθνική Αζερμπαϊτζάν.

Στο Nations League, στην 3η κατηγορία, η κλήρωση έδωσε στο Αζερμπαϊτζάν τη Σουηδία, τη Εσθονία και τη Σλοβακία.

Το ζήτημα είναι πως η Σουηδία έπεσε τόσο χαμηλά… Η ομοσπονδία ανέθεσε τον πάγκο στον παλιό Δανό στράικερ, τον Γιον Νταλ Τόμασον, με τον μέχρι τώρα απολογισμό, σε πέντε φιλικά, να είναι δυο νίκες και τρεις ήττες. Ο Τόμασον είναι αγαπητός στο σουηδικό ποδόσφαιρο καθώς έχει κατακτήσει ως προπονητής δύο πρωταθλήματα στη Μάλμε. Έχει αποστολή να σηκώσει ξανά το ανάστημα της Σουηδίας. Πράγματι είναι ντροπή να παίζει στην τρίτη κατηγορία.

Πρώτο επίσημο παιχνίδι, σημαντικό προφανώς να ξεκινήσει με διπλό. Εντυπωσιακές επιλογές για την επιθετική τριάδα οι Ίσακ, Γκιόκερες, Ελάνγκα, αλλά και Κουλουσέφσκι. Το διπλό στο 1,55.

Προγνωστικά Τσάρλι

19:00 Αζερμπαϊτζάν – Σουηδία: 2 (1,55), Novibet

21:45 Σερβία – Ισπανία: 2 (1,63), Novibet

21:45 Δανία – Ελβετία: Χ2 (1,57), Novibet

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS