Προγνωστικά Ολλανδίας: Η μηχανή πήρε μπροστά - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Ολλανδίας, προγνωστικά στοιχήματος

Ολλανδία: Η μηχανή πήρε μπροστά

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Πετρής στις 00:10 13/09/2024

Επιστροφή στη δράση για σχεδόν όλες τις ομάδες, την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξαν μόνο Ντε Γκράαφστσαπ, Μάαστριχτ, ΦΚ Αϊντχόφεν και Τέλσταρ. Με το μεταγραφικό παζάρι να έχει ολοκληρωθεί και αρκετές να κάνουν κινήσεις, η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, πολλές είναι αυτές που ψάχνονται.
Δες εδώ τα προγνωστικά Ολλανδίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Τριπλή προσφορά, εντελώς δωρεάν*, χωρίς κατάθεση*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί για την άνοδο

Ξεκινάμε με το Μάαστριχτ – Φολεντάμ στη 2η κατηγορία της Ολλανδίας. Με έντονες διακυμάνσεις στην απόδοσή της η Μάαστριχτ. Φανερό ότι ψάχνει να βρει το δρόμο της. Το καλοκαίρι άλλαξε τεχνικό τιμ, ενώ έχασε και πολύτιμες μονάδες. Παίκτες που έκαναν τη διαφορά επιθετικά και έδιναν το κάτι παραπάνω. Η Μάαστριχτ από τις ελάχιστες ομάδες που έπαιξαν την προηγούμενη εβδομάδα. Γνώρισε το διασυρμό με 4-0 από την Τέλσταρ.

Η Φολεντάμ δεν αγωνίστηκε, έρχεται από ρεπό και μπόρεσε να δουλέψει κατάλληλα. Πήγε με ηρεμία στη διακοπή, καθώς αντέδρασε μετά τις τρεις σερί ήττες. Και στις τρεις αυτές, είχε από μια αποβολή. Η μηχανή πήρε μπροστά στο τελευταίο ματς με την ΟΣ. Και πράγματι η Φολεντάμ έδειξε τι μπορεί να κάνει. Ξέσπασε πάνω στην ΟΣ, τη διέλυσε με 4-0. Μια ομάδα με παίκτες κλάσης μπροστά, που στοχεύει στην άνοδο. Η πρώτη νίκη, οι πρώτοι βαθμοί που πήρε, της φτιάχνουν το ηθικό. Είναι ανώτερη σε όλα της Μάαστριχτ. Το σετάκι μαζεύτηκε, αφού κακώς δινόταν αουτσάιντερ η Φολεντάμ. Στο 1,90 το 2 DNB.

 

Τριπλή προσφορά, εντελώς δωρεάν*, χωρίς κατάθεση*

 

Προγνωστικά Ολλανδίας: Είναι σε θέση να απειλήσει

Το δεύτερο παιχνίδι που κρατάμε από τη Β’ Ολλανδίας, είναι το Ντε Γκράαφστσαπ – Χέλμοντ. Εδώ δεν πάμε σε λογική σημείου, μιας και είναι μπερδεμένο, αλλά θα πάμε σε ένα combo bet. Η Ντε Γκράαφστσαπ είναι μια από τις τέσσερις ομάδες που έπαιξαν την προηγούμενη εβδομάδα. Ήταν εξαιρετική, κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό απέναντι στη ΦΚ Αϊντχόφεν και έφτασε εύκολα στη νίκη με 2-0.

Είχε ευκαιρίες να σημειώσει και άλλα γκολ η γηπεδούχος, που έκανε μεταγραφές στο τέλος της περιόδου. Γενικά η Ντε Γκράαφστσαπ μέσα στην έδρα της κοιτάει από το ξεκίνημα να έχει τον έλεγχο. Βγαίνει μπροστά και ψάχνει από νωρίς το γκολ. Η Χέλμοντ είναι προφανώς από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είχε αποτέλεσμα. Τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, μάλιστα, πήρε παίκτες και η ενίσχυση ήταν καλή. Έχει λύσεις πια, έχει πάγκο και είναι σε θέση να απειλήσει και να βρει γκολ. Το G/G & Over 2,5 στο 1,85.

Προγνωστικά Ολλανδίας

21:00 Μάαστριχτ – Φολεντάμ: 2 DNB (1,90), Stoiximan

21:00 Ντε Γκράαφστσαπ – Χέλμοντ: G/G & Over 2,5 (1,85), Stoiximan

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS