Προγνωστικά Τσάρλι: Να πανηγυρίσει στο ντέρμπι - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Τσάρλι

Να πανηγυρίσει στο ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλι στις 00:10 14/09/2024

Ο Τσάρλι διαβάζει το κουπόνι του Σαββάτου και βγάζει δυάδα από Γαλλία και Ισπανία.
Δες εδώ τα προγνωστικά Τσάρλι, εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr.

 

Σούπερ προσφορά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 70 💰💰💰 για στοίχημα και 500 🍒🍒🍒 και 230 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά Τσάρλι: Άλλη ομάδα με Ντε Τζέρμπι

Ξεκίνημα με νέους προπονητές, ξεκίνημα με προοπτική για Μαρσέιγ και Νις. Η Μαρσέιγ στο θέμα του προπονητή έκανε την κίνηση της χρονιάς φέροντας στη Μασσαλία ένα όνομα που απασχόλησε τεράστια κλαμπ. Ο Ντε Τζέρμπι είναι ένα hot όνομα, η συμφωνία του με τη Μαρσέιγ έκανε αίσθηση και το ξεκίνημα ήταν ελκυστικό.

Η Νις έκλεισε έναν τεχνικό που δεν είναι γνωστός στα υπόλοιπα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στη Γαλλία όμως ο Φρανκ Ες είναι ένας καλός νοικοκύρης προπονητής που κάνει τη δουλειά. Μετά από μία εξαιρετική τετραετία στη Λανς, πήρε ένα καλύτερο συμβόλαιο και πήγε σε μία ομάδα που μπορεί να του δώσει ένα μεγαλύτερο όραμα, λόγω της μεγαλύτερης ευρωστίας που έχει η διοίκηση της Νις, σε σχέση με εκείνη της Λανς.

Το ξεκίνημα του Ντε Τζέρμπι πράγματι μοιάζει όσο ελκυστικό και το όνομα που έφτιαξε τα τελευταία χρόνια. Τρία παιχνίδια που η Μαρσέιγ κυριάρχησε και μοιάζει άδικο που έχει 7 αντί για 9 βαθμούς. Στο 2-2 με τη Ρεμς τα xGoals ήταν 2,94-1,01. Μετά την Παρί Σεν Ζερμέν είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη επιθετικότητα στο φετινό Σαμπιονά, με ευκαιρίες για 7,20 xGoals.

H Νις έχει σοβαρές απουσίες. Ο Ες, που υπολόγιζε για την επιθετική τριάδα τους Μόφι, Λαπόρτ δεν τους έχει διαθέσιμους. Απουσιάζουν επίσης ο τιμωρημένος στόπερ Μπομπίτο, αλλά και ο χαφ Μπουνταΐ, που ήταν βασικός στα τρία πρώτα παιχνίδια. Από το ξεκίνημα είναι έξω ο έμπειρος χαφ Σανσόν, αλλά και ο χρήσιμος αριστερός εξτρέμ Λουσέτ. Για τη Μαρσέιγ ήρθε η ώρα να κάνει και τους φίλους της στο Βελοντρόμ να πανηγυρίσουν σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι. Ο άσος στο 1,75.

 

Σούπερ προσφορά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 70 💰💰💰 για στοίχημα και 500 🍒🍒🍒 και 230 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Να μαζέψει τη διαφορά

Η Ρεάλ δεν μπήκε καλά στο ξεκίνημα. Μετρά δύο ισοπαλίες στις ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έχει δώσει. Και μάλιστα σε έδρες που κανονικά θα έπρεπε να έχει κερδίσει, με Μαγιόρκα και Λας Πάλμας. Και τα δύο παιχνίδια ήρθαν στο 1-1, αλλά με διαφορετική εικόνα μεταξύ τους. Στη Μαγιόρκα η Ρεάλ δεν βλεπόταν, ενώ το τελικό 1-1 ήρθε με 1,31-0,61 xGoals. Με τη Λας Πάλμας το τελικό 1-1 ήρθε σε ένα παιχνίδι που η Ρεάλ είχε δημιουργία, κυριαρχία, αλλά ήταν σπάταλη με 0,81-3,28 xGoals.

Έχοντας ήδη μείνει 4 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα, προφανώς και πρέπει να περάσει με διπλό από το Ανοέτα. Μία έδρα όπου τα τελευταία 8 χρόνια τρέχει ρεκόρ 2-1-6. Η Σοσιεδάδ και τους 4 βαθμούς της τους πήρε στα εκτός έδρας, στο Ανοέτα η εικόνα είναι απογοητευτική με δυο ήττες. Θέλει διπλό η Ρεάλ το βράδυ του Σαββάτου για να περιμένει λάθος της Μπαρτσελόνα στη Χιρόνα το απόγευμα της Κυριακής, για να μαζέψει τη διαφορά. Το διπλό στο 1,71.

Προγνωστικά Τσάρλι

18:00 Μαρσέιγ – Νις: 1 (1,75), Novibet

22:00 Σοσιεδάδ – Ρεάλ: 2 (1,71), Novibet

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS