Προγνωστικά Ολλανδίας: Φουλ επίθεση - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Ολλανδίας, Δανίας, προγνωστικά στοιχήματος

Ολλανδία: Φουλ επίθεση

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Πετρής στις 00:22 14/09/2024

Στη σέντρα και πάλι η Δανία με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Μίντιλαντ και την Κοπεγχάγη. Τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Αμφότερες έφτιαξαν ηθικό μετά τις νίκες που σημείωσαν πριν τη διακοπή. Η μεν Κοπεγχάγη θριάμβευσε στο ντέρμπι με την Μπρόντμπι (3-1), ενώ και η δε Μίντιλαντ, νίκησε την Σίλκεμποργκ στη γειτονική εκτός έδρας κόντρα. 
Δες εδώ τα προγνωστικά Ολλανδίας – Δανίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Τριπλή προσφορά, εντελώς δωρεάν*, χωρίς κατάθεση*

 

Προγνωστικά Ολλανδίας: Θέλει όσο τίποτα τη νίκη

Στην Eredivisie το Άγιαξ – Ουτρέχτη δεν θα γίνει. Αιτία η απεργία της αστυνομίας, ένα μεγάλο θέμα που έχει κάνει άνω κάτω το πρόγραμμα. Από την αγωνιστική μας ενδιαφέρει το Γκρόνινγκεν – Φέγενορντ. Νεοφώτιστη η Γκρόνινγκεν, αλλά προφανώς ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι σεβαστό όνομα στο ολλανδικό ποδόσφαιρο και έχει ιστορία πίσω της, ενώ είναι από τις πολύ θετικές εκπλήξεις έως τώρα. Παραμένει αήττητη, έχοντας βγάλει καλά στοιχεία.

Βέβαια, στο ματς με την Άλκμααρ εντός (0-0) είχε την τύχη με το μέρος της. Δεν έκανε τίποτα επιθετικά κι κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις. Σημασία έχει ότι το ξεκίνημα είναι εξαιρετικό και δεν τρέχει κάτι, αν έρθει και η πρώτη ήττα. Η Φέγενορντ με δύο ματς λιγότερα, μιας που αναβλήθηκε αυτό με τον Άγιαξ και πρέπει να μαζέψει τη διαφορά από την Αϊντχόφεν. Θέλει όσο τίποτα μια νίκη, καθώς μεσοβδόμαδα ρίχνεται και στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν στο Ρότερνταμ. Φαβορί, με το διπλό στο 1,50.

 

Τριπλή προσφορά, εντελώς δωρεάν*, χωρίς κατάθεση*

 

Προγνωστικά στοιχήματος – προγνωστικά Δανίας: Ντέρμπι αποδείξων

Στη Δανία με το καλημέρα τεράστιο ντέρμπι. Η πρωταθλήτρια Μίντιλαντ περιμένει την Κοπεγχάγη που φιλοδοξεί να της πάρει τα σκήπτρα. Με διαφορά οι πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, με εξαιρετικά ρόστερ. Ακόμη και στο τέλος των μεταγραφών προχώρησαν σε σπουδαίες κινήσεις, η Μίντιλαντ μεσοεπιθετικά. Διαθέτει παίκτες στον πάγκο που θα μπορούσαν να παίξουν σε οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα, η Κοπεγχάγη έχασε τον επιθετικό Όσκαρσον, για αυτό και απέκτησε τον Ονιούγκα της Βέιλε. Τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος. Παράλληλα, για να ενισχυθεί αμυντικά, πήρε και τον Παντελή Χατζηδιάκο. Είναι ένα ντέρμπι αποδείξεων, επιθετικές οι δυνατότητές τους, καλή επιλογή το G/G & Over 2,5 στο 1,85. Είναι ένα ματς που μπορούν να γίνουν τα πάντα και περιμένω φάσεις, γκολ.

Προγνωστικά Ολλανδίας

Σάββατο

19:00 Μίντιλαντ – Κοπεγχάγη: G/G & Over 2,5 (1,85), Stoiximan

19:45 Γκρόνινγκεν – Φέγενορντ: 2 (1,50), Stoiximan

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS