Προγνωστικά Ιταλίας: Διπλά από 1,85 ως 2,75 - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ιταλίας

Ιταλία: Διπλά από 1,85 ως 2,75

Δημοσιεύτηκε: Γιάννης Γιαννούλας στις 00:20 15/09/2024

Σε ανοδική πορεία και με περισσότερες λύσεις η Νάπολι, μπορεί τη νίκη στο Κάλιαρι. Αξία στο αουτσάιντερ διπλό της Πίζα στο Σαλέρνο.
Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Ιταλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Σούπερ προσφορά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 70 💰💰💰 για στοίχημα και 500 🍒🍒🍒 και 230 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά Ιταλίας: Το 1,85 της Νάπολι

Η Νάπολι μετά την τραυματική πρεμιέρα στη Βερόνα έδειξε να «στρίβει», σε ό,τι έχει να κάνει με τα αποτελέσματα τουλάχιστον. Στη δεύτερη αγωνιστική βρήκε μπροστά της την προβληματική στο ξεκίνημα Μπολόνια και επικράτησε με 3-0. Κατόπιν όταν αντιμετώπισε μια πιο ζωντανή και αλέγκρα ομάδα όπως η Πάρμα, είχε σημαντικά προβλήματα. Έχανε από το 19’, έπρεπε να μείνει η Πάρμα με δέκα και με τερματοφύλακα τον δεξιό της μπακ, για να γυρίσει το ματς με δύο γκολ, σε 11 λεπτά καθυστερήσεων.

Όμως και αυτές είναι νίκες που φτιάχνουν χαρακτήρα. Ειδικά για μια ομάδα όπως η Νάπολι, που πέρυσι από το ζενίθ της κατάκτησης του τίτλου έφτασε στο ναδίρ, στη δέκατη θέση και εκτός Ευρώπης. Ο Αντόνιο Κόντε είναι ειδικός στο να αναγεννά ομάδες και θα βρει τον τρόπο να φέρει ψηλά και τη Νάπολι. Ειδικά τώρα που έχει και σέντερ φορ, τον Λουκάκου, μπορεί να παίξει πιο ορθολογικά. Να έχει σταθερή απειλή στην αντίπαλη περιοχή. Τίποτα το ιδιαίτερο ως ώρας η Κάλιαρι, προβάδισμα το διπλό στο 1,85.

 

Σούπερ προσφορά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 70 💰💰💰 για στοίχημα και 500 🍒🍒🍒 και 230 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Το κίνητρο του Σούπερ Πίπο

Η Πίζα έχει κάνει θετικό ξεκίνημα και πριν την έναρξη της σεζόν είχα κάνει αναφορά στον Φιλίπο Ιντσάγκι. Που αν βρει ένα περιβάλλον χωρίς προβληματικό περίγυρο, μπορεί να αφήσει έργο. Οι τρεις τελευταίες δουλειές του (Μπρέσια, Ρετζίνα, Σαλερνιτάνα) είχαν πάσης φύσης προβλήματα, στην Πίζα τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά. Τουλάχιστον στην αρχή, η Πίζα έχει ξεκινήσει με 2-2-0 και μπορεί να επεκτείνει το σερί των αποτελεσμάτων.

Ο ίδιος ο Σούπερ Πίπο έχει και κίνητρο κόντρα στην παλιά του ομάδα τη Σαλερνιτάνα, από την οποία αποχώρησε τον Φεβρουάριο, μετά από διαφωνία με τη διοίκηση. Η Σαλερνιτάνα είναι η ομάδα με τις περισσότερες αλλαγές στο ρόστερ, μετά τον περσινό υποβιβασμό. Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και μέχρι να βρει ρυθμό, ίσως να είναι η ιδανική ομάδα για να την κοντράρεις. Σε τιμή αουτσάιντερ το διπλό στο 2,75 έχει λογική.

 

Σούπερ προσφορά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 70 💰💰💰 για στοίχημα και 500 🍒🍒🍒 και 230 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Η αδιάφορη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της Δευτέρας δεν προσφέρει κάποια στοιχηματική ευκαιρία. Στο Πάρμα – Ουντινέζε είναι αντιμέτωπες δύο ομάδες με αντίθετα χαρακτηριστικά. Η Πάρμα είναι πιο γρήγορη, πιο δημιουργική, ψάχνει την αντεπίθεση για να δώσει την ευκαιρία στους Μαν, Μιχάιλα και Μπονί να αξιοποιήσουν την ταχύτητά τους. Από την πλευρά της η Ουντινέζε είναι πιο πρακτική ομάδα, παίζοντας πίσω από την μπάλα. Θέλει να πηγαίνει τα παιχνίδια σε πιο σετ τέμπο και να τα οδηγεί στη  δύναμη, δεν έχει δει… τσάμπα 10 κάρτες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Αντίρροπες δυνάμεις που πιθανώς να εξουδετερωθούν, αν πήγαινα κάπου με το ζόρι είναι η ισοπαλία.

Στο Λάτσιο – Βερόνα έχουμε την ιδιαιτερότητα με τον Μάρκο Μπαρόνι να αντιμετωπίζει την περσινή του ομάδα, την οποία και έσωσε κάτω από πολλές αντιξοότητες. H Λάτσιο φέτος αλλάζει λογική μετά την αποχώρηση των ιστορικών ηγετών Ιμόμπιλε, Λουίς Αλμπέρτο, Φελίπε Άντερσον και ακόμα δεν έχει βρει πατήματα. Καλύτερες εμφανίσεις στην έδρα της ασφαλώς, στο 3-1 επί της Βενέτσια και το 2-2 με τη Μίλαν, αλλά το 1,65 του άσου δεν είναι ελκυστικό.

Και πώς να κοντράρω πάλι τη Βερόνα, το έχω κάνει και στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Οι «σκαλίτζερι» βγάζουν μέταλλο, με δύο νίκες επί των Νάπολι και Τζένοα, μαζί με την απαιτούμενη ρέντα. Ασχολήθηκα πολύ με τη Βερόνα, όχι και σε αυτήν την περίσταση.

Προγνωστικά Ιταλίας

Κυριακή

16:00 Σαλερνιτάνα – Πίζα 2 (2,75), Novibet

19:00 Κάλιαρι – Νάπολι 2 (1,85), Novibet

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS