Προγνωστικά Τσάρλι: Δυάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Δυάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλι στις 00:10 17/09/2024

Ο Τσάρλι διαβάζει την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και βγάζει δυάδα από τα Μίλαν – Λίβερπουλ και Γιουβέντους – Αϊντχόφεν.
Δες εδώ τα προγνωστικά Τσάρλι, εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr.

Αυτή την εβδομάδα ξεκινά το νέο Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο θα δούμε τη νέα μορφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

 

Σούπερ προσφορά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 70 💰💰💰 για στοίχημα και 500 🍒🍒🍒 και 230 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά Τσάρλι: Η ευκαιρία της Μίλαν

Η Λίβερπουλ από το ξεκίνημα προσπαθεί να παίξει ένα πιο ελεγχόμενο ποδόσφαιρο στην κατοχή της. Ξεκίνησε με 3 νίκες στη σειρά στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η διακοπή την έβγαλε από το ρυθμό της και ηττήθηκε με 1-0 από τη Νότιγχαμ στο Άνφιλντ. Δεν είχε καθόλου επιθετικότητα, ενώ τελείωσε το παιχνίδι με μόλις 1,17 xGoals. Δεν ήταν δηλαδή ένα παιχνίδι που σπατάλησε ευκαιρίες και δεν έμπαινε η μπάλα μέσα, αλλά μία απώλεια βαθμών που ήρθε μετά από άθλια εμφάνιση.

Η Μίλαν πήγε στη διακοπή χωρίς νίκη. Με ρεκόρ 0-2-1 και γκρίνια από τους φανατικούς οπαδούς. Οι οργανωμένοι της Μίλαν ήταν στα κάγκελα, ενώ πριν το παιχνίδι με τη Βενέτσια και είχαν προειδοποιήσει πως αν δεν κερδίσουν με εμφατική εμφάνιση θα έχουν προβλήματα. Οι παίκτες της Μίλαν κέρδιζαν με 4-0 από το ημίχρονο. Πράγματι, υπάρχει καλό υλικό και πιθανότατα ο Φονσέκα να χρειαζόταν λίγο χρόνο. Στο πρώτο παιχνίδι που ξεκίνησε ο Φοφανά στο Μεάτσα ήταν ηγέτης στη θέση 6 και μαζί με τους Ρέιντερς και Λόφτους-Τσικ έκαναν μία δυνατή τριάδα. Ταχύτητα πρόσφεραν οι Πούλισιτς, Λεάο, ενώ ο Άμπραχαμ έδειξε πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έπαιξε στη θέση του φορ καλύτερα από τον Γιόβιτς. Λογικά τη δυνατή πρεμιέρα με την Λίβερπουλ θα την προλάβει και ο Μοράτα.

Ευκαιρία έχει η Μίλαν να γυρίσει το κλίμα με μία καλή εμφάνιση με τη Λίβερπουλ. Η διπλή ευκαιρία του 1Χ είναι στο 1,80.

 

Σούπερ προσφορά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 70 💰💰💰 για στοίχημα και 500 🍒🍒🍒 και 230 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Κρατά εύκολα το μηδέν

Η Γιουβέντους έχει μία σταθερή εικόνα από το ξεκίνημα. Η νεανική ομάδα του Μότα, μέσα από την καλή κυκλοφορία της μπάλας -είναι πρώτη σε ευστοχία μεταβιβάσεων στο πρωτάθλημα με 90,2%, αλλά και σε απόλυτο αριθμό με 567,8 πάσες το παιχνίδι- έχει πετύχει να διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Δεν έχει φάει γκολ και αμυντικά δέχεται τις λιγότερες φάσεις. Έχει με διαφορά την καλύτερη αμυντική λειτουργία βάση των αμυντικών xGoals στο ιταλικό πρωτάθλημα με μόλις 2,03 σε 4 παιχνίδια. Αλλά έχει πρόβλημα στην παραγωγή ευκαιριών. Έχει τον έλεγχο, αλλά έχει δυσκολία στο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Μετά τις νίκες με 3-0 με την Κόμο και τη Βερόνα, ακολούθησαν δύο λευκές ισοπαλίες με Ρόμα εντός έδρας και Έμπολι εκτός, σε παιχνίδια που προσπάθησε να τα κερδίσει στο 1-0, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Αϊντχόφεν του Πίτερ Μπος ξεκίνησε με 5 στα 5 στο πρωτάθλημα Ολλανδίας. Αλλά παραδοσιακά έχει πρόβλημα στα εκτός έδρας όταν παίζει σε πιο υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Το γεγονός πως η Γιουβέντους κρατά το μηδέν θα τη βοηθήσει να ξεκινήσει με νίκη στη νέα εποχή του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο άσος στο 1,75.

Προγνωστικά Τσάρλι – προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

19:45 Γιουβέντους – Αϊντχόφεν: 1 (1,75), Novibet

22:00 Μίλαν – Λίβερπουλ: 1Χ (1,80), Novibet

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!