Μπρέντφορντ - Λέιτον Όριεντ (17/9/24, 21:45) | Ανάλυση, προγνωστικά

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

3 - 1 17-09-24

ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Για τον αγώνα ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ γράφει ο Αντώνης Τσούτης Ημερομηνία: 20:21 16/09/24

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

Τι ισχύει: Τρίτος γύρος του Λιγκ Καπ. Νοκ άουτ αναμετρήσεις, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονικά διάρκεια, ακολουθούν κατευθείαν πέναλτι.
*** Ομάδες του Λονδίνου.

Μπρέντφορντ - Λέιτον Όριεντ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μπρέντφορντ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δύσκολο το 1-0 επί της Κόλτσεστερ στο προηγούμενο γύρο, αν και με ανταγωνιστικότατο σχήμα συνάντησε εμπόδια, ενώ στο 80’ ο κίπερ της έπιασε πέναλτι. Έχει βρει τον τρόπο για να βάζει δύσκολα στη Μάντσεστερ Σίτι, μπορεί να μην απέφυγε την ήττα (2-1), όμως κρατάει πολλά θετικά.

Μπροστά με τη σέντρα, τούμπαρε το σκηνικό ως το ημίωρο, παρ’ όλα αυτά η εμφάνιση του πρώτου μισού ήταν σεμινάριο για το πώς πρέπει να παίζει μια ομάδα στην κόντρα.

Μπρέντφορντ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Από τη μία έχω νεύρα γιατί δεν πήραμε τίποτα, από την άλλη πανευτυχής για όσα κάναμε απέναντι σε μια τέτοια αντίπαλο. Ξέρω απόλυτα το τι είναι σε θέση να πετύχει αυτό το γκρουπ, είμαστε μια ομάδα που μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο, το να παίζεις τόσο άφοβα και έξυπνα, δεν είναι απλό» τονίζει ο Φρανκ.

Χτύπησε και πρόβλημα αφού χάνει ένα 2μηνο ο καλός φορ Γουίσα (4/3).Χάνει κάποιες εβδομάδες ο βασικός χαφ Γιένσεν (3/0). Το επόμενο 10ήμερο ο καλός μπακ Χένρι (-). Παραμένουν εκτός οι νέος επιθετικοί Τιάγκο (-), Νούνες (-), ο άτυχος πέρσι χαφ Ντασίλβα (-) και ο βασικός μπακ Χίκεϊ (-). Λονδρέζικο  ντέρμπι στο Τότεναμ το Σάββατο.

Λέιτον Όριεντ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πήρε επιτέλους την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με το σούπερ διπλό στην έδρα της Ρέντινγκ (1-0: 27’). Δυνατή εμφάνιση, περιόρισε έναν δυνατό αντίπαλο και θα μπορούσε να κερδίσει πιο εύκολα, μονάχα προς το τέλος πιέστηκε. Ενθαρρυντικές οι περισσότερες εμφανίσεις της ως τώρα και το απόλυτο ηττών την αδικούσε πολύ.

Λέιτον Όριεντ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Θα μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο. Κάποιες στιγμές πρέπει να είμαστε καλύτεροι στη λήψη αποφάσεων. Όπως έχω πει ξανά όμως, είμαστε σε φάση μονταρίσματος και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε» δήλωσε ο Ρίτσι Γουέλενς.
Μόνιμα εκτός ο εξτρέμ Άρτσιμπαλντ επέστρεψε μετά από έναν χρόνο ο εξτρέμ Γκρέαμ (1/0).

Μπρέντφορντ - Λέιτον Όριεντ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: G/G (1,95)

Σύμφωνοι, φαβορί η Μπρέντφορντ, το ξέρουμε όλοι αυτό. Όμως είναι κάπως επίφοβη στο Λιγκ Καπ, τις δυο τελευταίες σεζόν πέρασε στα πέναλτι τις Τζίλιγχαμ, Νιούπορτ, δεν το σνομπάρει βέβαια, αλλά… Η Λέιτον Όριεντ θα το δει και λίγο πατριωτικά κόντρα στη συμπολίτισσα της. Μένουμε στα γκολ, με το αμφίσκορο στο 1,95 στην Bet365.

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Μπρέντφορντ

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΙΓΚ ΚΑΠ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Λέιτον Όριεντ

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΛΙΓΚ ΤΡΟΦΙ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ