Μπατιράκι στοίχημα: Με 5,00 στην εκκίνηση του Τσουλού - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά στοιχήματος, Μπατιράκι προγνωστικά.

Με 5,00 στην εκκίνηση του Τσουλού

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 11:03 17/09/2024

Ούτε γκολ δεν έφαγε μάγκα μου ο Μπατίρακας στην τριάδα που σου έδωσε το Σ/Κ. Τρεις κόντρες γκραν φαβορί, που τελικά έμειναν όλες στο 0-0. Ούτε σημειωμένα να τα είχε ο άτιμος. Βέβαια, αν ο Φωτάρας το κάρφωνε στο 94′ και αυτός ο Αμπουμπακάρ της Χατάισπορ δεν έχανε κλασική ευκαιρία στο φινάλε όλα θα ήταν διαφορετικά. Θα έγραφε το Μπατιράκι ένα 2/3 με αποδόσεις του 4,00+ και θα ξεχνούσε τη λευκή ισοπαλία της Ίπσουιτς το Σάββατο. Τώρα βέβαια με τα αν δεν κάνουμε δουλειά, άρα κρατάει τον τίτλο του ηθικού νικητή και πάει για τα επόμενα.
Μπατιράκι στοίχημα, δες τα όλα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.


Σούπερ προσφορά για τη νέα σεζόν! 60 💰💰💰 για στοίχημα και 600 🍒🍒🍒 και 40 τσιπσάκια για διασκέδαση!

Μπατιράκι στοίχημα: Ημέρες Καραϊσκάκης

Την τιμητική του έχει στο κουπόνι το Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά ο Μπατίρακας δεν πρόκειται να λείψει από το πανηγυράκι.

Στην Ελβετία, τα μαυράκια της Γιουνγκ Μπόις δεν κάνουν αστεία. Το έδειξαν με το καλύτερο τρόπο, παίρνοντας δύο νίκες στα προκριματικά από την πλούσια Γαλατασαράι. Όταν μόρτη μου αφήνεις εκτός ομίλων τα εκατομμύρια των Τούρκων, προφανώς και δεν έχεις λόγο να φοβηθείς την άβγαλτη σε αυτό το επίπεδο Άστον Βίλα.

Άσε που τα χαίρια των Αγγλων τα είδαμε πέρσι στις κόντρες τους με την ομαδάρα του Βάγγέλη. Εφτά γκολ άρπαξαν στον διπλό ημιτελικό και κοίταζαν σαν χάνοι το γεμάτο Καραϊσκάκης. Κάτι δεν μετρούν σωστά τα νερντς, που σου πετάνε ένα 5αράκι στον άσο, απλά γιατί ξέρουν πως η πλέμπα θα δει αγγλική ομάδα και θα ποντάρει πάνω της.

Μπατιράκι προγνωστικά στοιχήματος

19:45 Γιούνγκ Μπόις – Άστον Βίλα: 1 (5,00), Novibet

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS