Προγνωστικά Μπαλάφας: Μοιάζει καλύτερη χωρίς τον Εμπαπέ - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Μπαλάφας, στοίχημα Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Μοιάζει καλύτερη χωρίς τον Εμπαπέ

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 09:48 18/09/2024

Δεύτερη μέρα σε αυτή την πρώτη γεύση του νέου Τσάμπιονς Λιγκ και ο Λάμπρος Μπαλάφας παίζει με δύο bets από Γαλλία  και Αγγλία.
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr, εδώ όλα τα προγνωστικά του Λάμπρου Μπαλάφα.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας: Περισσότερο ομαδική.

Αδιαμφισβήτητα έπεσαν βροχή τα γκολ στην πρώτη μέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι φανερό πως οι ομάδες προσπαθούν να σκοράρουν πολύ, αφού στις ισοβαθμίες, οι διαφορές τερμάτων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα και αρχικά στο  Παρί Σεν Ζερμέν – Τζιρόνα.

Η αποχώρηση του Εμπαπέ για την Ρεάλ, σαν να απελευθέρωσε ολόκληρη την Παρί Σεν Ζερμέν και κυρίως τον Λουίς Ενρίκε. Έτσι πλέον υπάρχει περισσότερο ομαδικό πνεύμα. Κατά συνέπεια αυτό που μπορεί να διακρίνει κανείς, είναι ένα συμπαγές σύνολο με σωστή τακτική. Αλλά και μονάδες που κάνουν την διαφορά όταν θα χρειαστεί.

Στον αντίποδα, η Τζιρόνα θα κουνήσει σεντόνι για πρώτη φορά στην ιστορία της, καθώς εξαργυρώνει την τρομερή περσινή πορεία. Όντως, δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η εμπειρία σε αυτό το επίπεδο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο άπειρες φορές. Την Κυριακή έχασε εντός έδρας 4-1 από την Μπαρτσελόνα. Ομολογουμένως δείχνει να είναι μια σκάλα κάτω σε σχέση με αυτό που μας παρουσίασε πριν λίγους μήνες. Πράγματι, υπάρχει χρόνος για βελτίωση, όμως στην παρούσα φάση το θεωρώ δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα στο Παρίσι. Παρ’ όλα αυτά, ένα γκολ μπορεί να το βρει, κάτι παραπάνω θα είναι έκπληξη.Επιλέγω το combo 1 & G/G  στο 2,40.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει σε άλλους ρυθμούς

Στη συνέχεια έχουμε το Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ. Η Μάντσεστερ Σίτι  βγάζει με το  καλημέρα διάθεση για να σαρώσει τα πάντα στο Νησί. Ξεκίνησε με 4Χ4, επομένως φυσικά αυτή η ορμή θα της δώσει ώθηση και στο ευρωπαϊκό πρώτο βήμα. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα φιλοξενεί την Ίντερ, σε μια επανάληψη του τελικού του 2023 στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί που το είχε σηκώσει η Μάντσεστερ Σίτι με γκολ του Ρόδρι. Είναι αλήθεια πως διαθέτει τόσες ποιοτικές λύσεις, που δεν καταλαβαίνεις την παραμικρή απουσία.

Στον αντίποδα, οι «νερατζούρι» μπήκαν πιο χαλαρά στις υποχρεώσεις τους και μετρούν δύο ισοπαλίες στις πρώτες αγωνιστικές. Κατά συνέπεια, μια ανησυχία υπάρχει. Ο Ιντζάγκι ξέρει καλά την ομάδα. Αυτός την έχει αναμορφώσει και προσπαθεί να βρει τις λύσεις. Το 3-5-2 δεν αλλάζει ποτέ και για κανέναν λόγο, όμως είναι σημαντική η απουσία του αριστερού μπακ Ντιμάρκο. Παρ’  όλα αυτά και στην περίπτωση της Ίντερ, υπάρχει βάθος στον πάγκο. Αυτή την εποχή η Μάντσεστερ Σίτι είναι στα καλά της, συνεπώς δεν μπορεί να την κοντράρει κανείς. Ο άσος δεν έχει αξία, άρα θα ψάξω μια «ελεγχόμενη» νίκη και επιλέγω τα 2-3 γκολ, στο 2,05.

Προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Τζιρόνα: 1 & G/G (2,40) Pamestoixima

22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ: 2-3 γκολ (2,05) Pamestoixima

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS