Προγνωστικά Γαλλίας: Άσος στην ντερμπάρα - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Γαλλίας, προγνωστικά στοιχήματος.

Γαλλία: Άσος στην ντερμπάρα

Δημοσιεύτηκε: Μιχάλης Σινάκος στις 08:03 20/09/2024

Εχουμε μεν φουλ πρόγραμμα στη Ligue 2 αλλά αξίζει περισσότερο να πάμε να σκάψουμε κάπως πιο βαθιά σήμερα, σε Νασιονάλ και 4η κατηγορία.
Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Γαλλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money. 

 

Τριπλή προσφορά, εντελώς δωρεάν*, χωρίς κατάθεση*

 

Προγνωστικά Γαλλίας: Για το 2-1

Στον 2ο όμιλο της 4ης κατηγορίας, φέτος παίζουν 3 και όχι 4 όμιλοι όπως τα προηγούμενα χρόνια, έχουμε ένα γειτονικό ντέρμπι. Είμαστε στην Βαντέ, περιοχή Λίγηρα και η Ερμπιέ, που έχει κάνει γερές πορείες στο κύπελλο τα προηγούμενα χρόνια περιμένει την Λα Ρος. Η Ερμπιέ την περασμένη σεζόν σώθηκε στο φινάλε ενώ η Λα Ρος έκανε πορεία πρωταθλητισμού. Εχασε όμως την άνοδο στην Νασιονάλ στην ισοβαθμία από την Παρί 13.

Φέτος όμως η Λα Ρος ξεκίνησε μουδιασμένα, έχασε 3/5 και μόλις την περασμένη εβδομάδα έκανε νίκη, με 1-0 στη Σατομπριάν.

Την πρώτη της νίκη έκανε και η Ερμπιέ, με 3-0 στην Μπριοσέν, παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 13’. Ένα βαθμό πάνω είναι η Ερμπιέ, με σχεδόν ανάλογες επιδόσεις οι δύο ομάδες αλλά με τους γηπεδούχους να υπερτερούν σε επιθετική ποιότητα. Η Λα Ρος είναι καλή στην κυκλοφορία αλλά η Ερμπιέ μπορεί να χτυπήσει κάθετα και γρήγορα με πιο καταξιωμένους (για τα επίπεδα της κατηγορίας) παίκτες.

Το παιχνίδι θα περνούσε εντελώς απαρατήρητο αν έβλεπα τον άσο κάπου στο 2,50. Στο 3,05 της Stoiximan όμως μας παίρνει να το ψάξουμε για το γενναίο 2-1.

 

Τριπλή προσφορά, εντελώς δωρεάν*, χωρίς κατάθεση*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Νεοφώτιστες αλλά με διαφορετικές πορείες

 Η Παρί 13 Ατλέτικο, πρώην Γκομπλέν, που έφαγε πέρυσι την μπουκιά από το στόμα της Λα Ρος ανέβηκε στη Νασιονάλ και είναι η πέμπτη ομάδα του Παρισιού στις τρεις πρώτες κατηγορίες. Εχουμε Παρί Σ.Ζ., Παρί FC, Ερ. Αστέρα, Βερσάιγ και την Παρί 13. Δεν ξέρω αν θα μακροημερεύσει αλλά η πρώτη μου εκτίμηση είναι πως του χρόνου θα παλεύει ξανά στην 4η κατηγορία.

Εχει 0-3-2 σε 5 αγώνες, είναι προτελευταία αλλά φυσικά είναι νωρίς για οριστικά συμπεράσματα. Αξίζει στην περίπτωσή της να σημειώσουμε πως το γηπεδάκι της ως το 2023 ήταν γνωστό σαν «Μπουτρού» αλλά μετονομάστηκε προς τιμήν του Πελέ. Δεν τους συνδέει κάτι αλλά έτσι ήθελαν οι άνθρωποί της.

Η Μπουλόν είναι πολύ πιο γνωστή ομάδα, έχει φτάσει και στην πρώτη κατηγορία. Παλεύει τα τελευταία χρόνια να ξαναβγεί στο προσκήνιο. Ανέβηκε κι αυτή φέτος από την 4η κατηγορία, με σχετική άνεση. Και με τη φόρα της ανόδου ξεκίνησε δυνατά και είναι αήττητη (3-1-0). Δείχνει απόλυτα προσαρμοσμένη και δεν φοβήθηκε καθόλου από τα ονόματα των αντιπάλων της.

Κοντινή η μετακίνηση στο Παρίσι, πηγαίνει χωρίς σχεδόν κανένα πρόβλημα. Τίμιο το διπλό στο 2,37 στην Stoiximan.

Προγνωστικά Γαλλίας

Παρασκευή

20:30 Παρί 13 – Μπουλόν: 2 (2,37), Stoiximan

21:00 Ερμπιέ – Λα Ρος: 1 (3,05), Stoiximan

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!