Προγνωστικά Ολλανδίας: Δικαιολογημένα φαβορί - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Ολλανδίας, Δανίας, προγνωστικά στοιχήματος

Ολλανδία: Δικαιολογημένα φαβορί

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Πετρής στις 00:12 21/09/2024

Χωρίς το πολύ μεγάλο ματς η αγωνιστική, με δύο από τις μεγάλες (Αϊντχόφεν και Φέγενορντ) να έχουν πίσω του ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επιπλέον, η Ουτρέχτη έχει να παίξει πριν τη διακοπή, αφού πήρε άκυρο το ματς με τον Άγιαξ (απεργία της αστυνομίας). Θεωρητικά εύκολες αποστολές για τις μεγάλες δυνάμεις, συνεπώς δικαίως έχουν το ρόλο του φαβορί. Το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής, είναι το Χέρενφεν – Γκρόνινγκεν, μεγάλο ντέρμπι του βορρά.
Δες εδώ τα προγνωστικά Ολλανδίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Τριπλή προσφορά, εντελώς δωρεάν*, χωρίς κατάθεση*

 

Προγνωστικά Ολλανδίας: Χρόνια είχαν να το δουν

Αρχικά στην Eredivisie ξεκινάω με το Ουτρέχτη – Βίλεμ. Πήρε άκυρο το παιχνίδι της Ουτρέχτης με τον Άγιαξ την προηγούμενη εβδομάδα. Εξαιτίας της γνωστής απεργίας των αστυνομικών. Κατά συνέπεια, η γηπεδούχος να έχει να παίξει από πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Με τα έως τώρα δείγματα, είναι στα ίδια ακριβώς χνάρια με πέρυσι όταν και την ανέλαβε ο Ρον Γιανς. Αδιαμφισβήτητα σοβαρή στα αμυντικά της καθήκοντα και αποτελεσματική μπροστά.

Όντως, χρόνια είχαν να δουν οι οπαδοί της Ουτρέχτης την ομάδα τους να είναι σοβαρή πίσω. Ο Γιανς το κατάφερε αυτό, όπως και να της δώσει σαφή ταυτότητα και αγωνιστικό πλάνο. Το δεδομένο είναι η ότι η Ουτρέχτη ανεβάζει στροφές μπροστά στον κόσμο της. Στον αντίποδα, η Βίλεμ νεοφώτιστη και με βάση αυτό η πορεία της είναι εξαιρετική. Βέβαια, το ρόστερ είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και θα ξεφουσκώσει.  Η Ουτρέχτη είναι μεγαλύτερο μέγεθος, διψασμένη για επιτυχίες. Ο άσος στο 1,60 της Stoiximan αποδεκτός.

 

Τριπλή προσφορά, εντελώς δωρεάν*, χωρίς κατάθεση*

 

Προγνωστικά  ποδοσφαίρου: Το πιο μικρό μέγεθος

Πάμε στην Κυριακή και το δεύτερο παιχνίδι που μας ενδιαφέρει από το πρωτάθλημα της Eredivisie. Και αυτό είναι το Άλμερε – Τβέντε. Δαυίδ εναντίον Γολιάθ η συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως και να το δει κάποιος. Η Άλμερε το πιο μικρό μέγεθος της κατηγορίας. Ανέβηκε πέρυσι, έμεινε, αλλά φέτος τα πράγματα είναι ζόρικα. Άλλαξε τεχνικό, άλλαξε ρόστερ κατά μεγάλο βαθμό και ψάχνεται. Το 0-0 με τη Χέρακλες είναι θετικό και μια προσπάθεια αντίδρασης, αλλά εδώ αντιμετωπίζει ένα πολύ μεγάλο όνομα.

Η Τβέντε δεν έχει βρει ρυθμό ακόμα, αλλά δεν θέλει άλλες γκέλες. Ήδη έχει απώλειες και το 1-1 με τη Ζβόλε εντός, την ξύπνησε. Το απέδειξε στο εξ αναβολής εντός ενάντια στη Χέρενφεν. Νίκησε με 2-0, με πολύ καλή εμφάνιση και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Τις χωρίζουν πολλά. Η Τβέντε έμπειρη, μεθοδική, έχει τον πρώτο λόγο. Φαβορί το διπλό στο 1,55 της Stoiximan.

Προγνωστικά Στοιχήματος:

Σάββατο

17:30 Ουτρέχτη – Βίλεμ: 1 (1,60), Stoiximan

Κυριακή
15:30 Άλμερε – Τβέντε: 2 (1,55), Stoiximan

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS