Ασιατικό χάντικαπ: Εκατέρωθεν της Μάγχης - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ

Ασιατικό χάντικαπ: Εκατέρωθεν της Μάγχης

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 00:15 21/09/2024

Σκληρή εβδομάδα αυτή που πέρασε με κερασάκι στην τούρτα το Ατλέτικο Παραναένσε – Ράσινγκ. Έπαιξε η στήλη προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ Over 2 στο 1,70, έκλεισε κάτω από 1,50. Εξαιρετικό διάβασμα της αγοράς, δηλαδή, αλλά φευ. Τελικό 1-0, μίνιμουμ άξιζε η στήλη επιστροφή, παρότι δεν έγινε το ροντέο που περίμενα. Κερασάκι σε μια εβδομάδα που ξεκίνησε με γκολ της Μίλαν στο 3’ σε Under και στη μοναδική της προσπάθεια στο τέρμα σε όλο το ματς. Συμβαίνουν αυτά, απλά 1,5 μήνα που είχε αρχίσει η σεζόν δεν είχε βιώσει τέτοια μαζί η στήλη προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ και υπήρχε… ανησυχία. Όλα καλά, επιστροφή στις λίγκες.

Τριπλή προσφορά, εντελώς δωρεάν*, χωρίς κατάθεση*

Δύο μπετ σήμερα, ένα Αγγλία, ένα Γαλλία εκατέρωθεν της Μάγχης δηλαδή.
Δες εδώ όλες τις στήλες με ασιατικό χάντικαπ. Και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Τριπλή προσφορά, εντελώς δωρεάν*, χωρίς κατάθεση*

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ: Ο φίλος και η Ρεν

Μοιάζει εκτός… λογικής αλλά για ένα ακόμη Σάββατο έχω δύο μπετ. Well, κάτι έχω πάθει που λένε και στο χωριό μου. Ένα γαλλικό και η πρώτη απόπειρα στην Πρέμιερ Λιγκ για φέτος. Τα χάπια μου τα έχω, οπότε ας δοκιμάσω στους μπαγλαμάδες. Και το περίεργο είναι ότι αφορά και φυσιολογικό μπετ, δηλαδή όλα… εναντίον της στήλης προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ. Υπάρχει όμως και μεγάλο υπέρ, είναι ο φίλος μου ο Ουνάι Εμερι εκεί στο ματς, οπότε όλα καλά.

Καταλάβατε που πάει η δουλειά. Αρχικά Άστον Βίλα – Γουλβς το ματσάκιον, Over 2,75 το μπετ στο 1,73. Όντως μου αρέσει πολύ η Βίλα, πάρα πολύ. Εκτιμώ αφάνταστα τον Έμερι, αφού παίζει χωρίς σκοπιμότητες και κάνει δουλειά. Πράγματι, θα κάνει ροτέισιον λόγω Τσάμπιονς Λιγκ; Ε και να αλλάξει 2-3 παίκτες όμως δεν μου λέει κάτι. Παρ’ όλα αυτά, το θέμα στο μπετ είναι η Γουλβς και πιστεύω ότι θα πάει να παίξει μπάλα και κατά συνέπεια θα βρει γκολ. Αλλωστε μόνο στην εξαιρετική αμυντικά Αρσεναλ δεν έβαλε φέτος. Μην το κουράζω Over 2,75 το μπετ στα προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ, εύκολα θα έπαιρνα και Over 3 πέριξ του 1,95.

Τριπλή προσφορά, εντελώς δωρεάν*, χωρίς κατάθεση*

Δεύτερο μπετ η κολλητή μου (από την προηγούμενη Κυριακή) Ρεν. Όντως δεν έχει παρτάλια αντίπαλο αυτή τη φορά όπως ήταν η Μονπελιέ, όμως δεν έχει και κανά μεγαθήριο. Η Λανς κατά λάθος, για την ακρίβεια, λόγω του γκολκίπερ της δεν έχασε από τη Λυών. Αδιαμφισβήτητα έχει θέματα μπροστά με τις αλλαγές που έκανε. Για τη Ρεν εντός έδρας τα είπαμε και την προηγούμενη Κυριακή στη στήλη προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ, απλά μεταμορφώνεται. Συμπερασματικά λοιπόν, Ρεν +0 στο 1,73, με την «ασφάλεια» της ισοπαλίας.

Μπάι

Προγνωστικά ασιατικό χάντικαπ

17:00  Αστον Βίλα – Γουλβς: Over 2,75 (1,73)
20:00  Ρεν – Λανς: Ρεν +0 (1,73)

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS