Προγνωστικά Αγγλίας:Δυάδα με χάντικαπ - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Αγγλίας, προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία: Δυάδα με χάντικαπ

Δημοσιεύτηκε: Αντώνης Τσούτης στις 00:03 21/09/2024

Το ριστάρτ ξεκίνησε φορτσάτο. Ήταν βέβαια γνωστό πως σε αυτό τον ένα μήνα μέχρι το επόμενο μπρέικ, το πρόγραμμα θα είναι παραπάνω από εξοντωτικό. Έτσι, μέσα σε 20 μέρες υπάρχουν ομάδες που έχουν να παίξουν 7 και 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η πυκνότητα εξουθενωτική, κατά συνέπεια και τα παράπονα πάρα πολλά από πλευράς παικτών.
Δες εδώ τα προγνωστικά Αγγλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money. 

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Αγγλίας: Κόντρα νεοφώτιστων

Αρχικά από το σημερινό πρόγραμμα μένω στο Σαουθάμπτον – Ίπσουιτς. Κόντρα νεοφώτιστων αφού χέρι-χέρι ανέβηκαν πέρσι. Επιπλέον, ένα ακόμη κοινό του είναι πως και οι δύο ψάχνουν σεφτέ στην κατηγορία. Με τη μόνη διαφορά όμως, το ότι  η Σαουθάμπτον κουβαλάει τέσσερις ήττες με ένα γκολ ενεργητικό. Στον αντίποδα, η Ίπσουιτς έχει πίσω της δυο ισοπαλίες, δυο καλές ισοπαλίες για την ακρίβεια. Ενώ ας κρατήσουμε στο μυαλό μας πως τα πρώτα δύο στη σεζόν ήταν κόντρα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Τώρα, ποια είναι η κατά τη γνώμη μου διαφορά τους. Καταρχάς, η Σαουθάμπτον προσπαθεί να βρει ποδοσφαιρικό ρεαλισμό. Παράλληλα να προσαρμόσει την αγωνιστική φιλοσοφία του Μάρτιν στις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ. Αδιαμφισβήτητα ένα δεδομένο καθόλου απλό προς το παρόν.  Η Ίπσουιτς με τον ορυμαγδό των καλοκαιρινών μεταγραφών στοχεύει στην όσο το πιο γρήγορη χημεία. Και αν κρίνω από τα δύο τελευταία, ειδικά με την Μπράιτον, η ενσωμάτωση αρχίζει να είναι όλο και πιο εμφανής. Το σετ δεν έχει κάποιες λάθος αποκλίσεις. Το διπλό παίζει κάπου στο 3,25, στο 2,00  με ασιατικό +0.25. Περισσότερο πάνω στην αίσθηση πως είναι η Ίπσουιτς που φτάνει πιο γρήγορα σε εκείνα που έχει στο μυαλό του ο ΜακΚένα.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Παραπάνω απ’ όσα αξίζει

Στη συνέχεια υπάρχει το Φούλαμ – Νιούκαστλ. Καταρχάς, στο κομμάτι της Νιούκαστλ μπορεί κάποιος να πει ότι μπήκε μια χαρά. Από τη στιγμή που στο ποδόσφαιρο μετράνε οι πόντοι, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Υπάρχει όμως και η πλευρά των εμφανίσεων. Σε αυτή την πλευρά λοιπόν, η ομάδα του Χάουι έχει πάρει παραπάνω από όσα της αξίζουν, αφού σύμφωνα με τα xGoals της θα έπρεπε να είναι 6. Το 2-1 με την Τότεναμ είναι πλασματικό. Στο 2-1 με τη Γουλβς μπορούσε να χάνει και 2-0 στο ημίχρονο. Με την Μπόρνμουθ γλύτωσε από ακυρωθέν γκολ στα χασομέρια, ενώ στο 1-0 με τη Σάντερλαντ έπαιζε 60’ κόντρα σε 10 και της βγήκε η ψυχή.

Όντως δεν ξέρω ως πότε θα το πηγαίνει τόσο οριακά, ή το πότε θα συνδυάσει αποτέλεσμα με πειστική εμφάνιση. Αυτό που βλέπω όμως, είναι πως η περίπτωση της σηκώνει σκέψη κόντρας. Ειδικά σε μια έδρα που δεν τη λες εύκολη. Απέναντι σε μια φιλόδοξη Φούλαμ, με ποιοτικές μονάδες. Που είναι και στην τσίτα μετά το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ, το οποίο είχε και ψηλά στην ατζέντα της. Συνεπώς προς τα αριστερά, με τον άσο στο 1,85 με ασιατικό +0.25.   

 

Προγνωστικά Αγγλίας

17:00 Σαουθάμπτον – Ίπσουιτς 2 +0.25 ΑΗ (2,00) Pamestoixima

17:00 Φούλαμ – Νιούκαστλ 1 +0.25 ΑΗ (1,85) Pamestoixima

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS