Προγνωστικά Αγγλίας: Παιχνίδι με φαβορί

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Αγγλίας, προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλιδούλες: Παιχνίδι με φαβορί

Δημοσιεύτηκε: Αλέξανδρος Αντωνίου στις 06:19 21/09/2024

Από πού να το πιάσει κανείς στην ερχόμενη αγωνιστική, η οποία σφύζει από επιλογές και ντέρμπι. Τρία τέτοια έχει η Τσάμπιονσιπ (ΚΠΡ – Μίλγουολ, Σάντερλαντ – Μίντλεσμπρο, Πρέστον – Μπλάκμπερν), πιο μικρής αντιπαλότητας το Φλίτγουντ – Μόρκαμ από τη Λιγκ 2.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Αγγλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Αγγλίας: Διαλύει τον ανταγωνισμό η Μπέρμιγχαμ

Πολλές οι επιλογές, όπως αναφέρθηκε ήδη, πάμε να δούμε προς το πού θα κινηθούμε. Αρχικά, ξεχωρίζω το διπλό στο Ρόδεραμ – Μπέρμιγχαμ. Στο ψάξιμο οι γηπεδούχοι, που δεν βγάζουν και την πιο προσαρμοστική συμπεριφορά μετά τον υποβιβασμό στη Λιγκ 1. Φάσεις φτιάχνουν, δεν τις τελειώνουν όμως και στο πίσω μέρος του γηπέδου δίνουν συνεχώς δικαιώματα, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά με ομάδες του Στιβ Έβανς.

Μακριά από τέτοιες ανησυχίες η Μπέρμιγχαμ, που έκανε επίδειξη δύναμης στο χολιγουντιανό ντέρμπι με τη Ρέξαμ (3-1). Πίσω μόλις στο 3’, δεν μάσησε όμως και το γύρισε άνετα, με τον σταρ-φορ Στάνσφιλντ να ξανασυστήνεται στο κοινό της ομάδας με δύο γκολ (αγωνίστηκε και πέρυσι στην Μπέρμιγχαμ ως δανεικός). Γενικότερα, διαθέτει με διαφορά το ποιοτικότερο ρόστερ της κατηγορίας και το γεγονός πως διέλυσε το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής για τη Λιγκ 1, προκειμένου να φέρει τον Στάνσφιλντ (17,8 εκατομμύρια ευρώ), τα λέει όλα. Τις χωρίζουν πολλά επομένως, ΟΚ το διπλό στο 2,00.

Προγνωστικά στοιχήματος: Με αέρα ανωτερότητας η Πορτ Βέιλ

Πάμε σε ένα ακόμα διπλό-φαβορί, από τη Λιγκ 2 αυτή τη φορά. Απαράδεκτη η Άκρινγκτον, που διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και επιθετικά έχει τα φεγγάρια της. Στο ψάξιμο φανερά και ο τεχνικός Τζον Ντούλαν, που δεν μπορεί ακόμα να μπει στα παπούτσια του θρυλικού Τζον Κόουλμαν. Ο Κόουλμαν απομακρύνθηκε τον περυσινό Μάρτιο, αν και οδήγησε προηγουμένως την Άκρινγκτον σε διαδοχικές υπερβάσεις.

Όλο και καλύτερη μοιάζει αντιθέτως η Πορτ Βέιλ. Έβγαλε μούδιασμα στις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν, αδικώντας το υλικό της, αρχίζει όμως να πατάει καλύτερα και το σούπερ 1-0 επί της Τσέστερφιλντ ήταν η απόδειξη αυτού. Παραπλανεί το οριακό του σκορ, επέτρεψε ελάχιστα σε έναν βασικό διεκδικητή ανόδου, ενώ η ίδια άξιζε περισσότερα γκολ. Έχει δώσει και τα διαπιστευτήρια της στον δρόμο (ρεκόρ 2-0-1), μια χαρά επομένως το διπλό στο 2,05. Τα ρόστερ των δύο ομάδων εξάλλου είναι η νύχτα με τη μέρα.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Σε δύσκολη θέση Μπουλούτ και Κάρντιφ

Από εκεί και πέρα, κρατάμε το διπλό της Λιντς στην έδρα της ουραγού Κάρντιφ. Μια Κάρντιφ που έχει βρει ένα γκολ σε πέντε παιχνίδια και κουβαλά σταθερά απουσίες, ενώ η δουλειά του Ερόλ Μπουλούτ κρέμεται από μια κλωστή, με τον κόσμο να βράζει. Η λογική μάλιστα λέει πως αν έρθει ακόμα μια ήττα, ο Τούρκος τεχνικός θα απολυθεί. Να κάνει δεύτερη κολλητή γκέλα η Λιντς μοιάζει δύσκολο, επομένως η απόλυση αυτή μοιάζει πολύ πιθανή. Προσαρμοσμένο προφανώς το διπλό στο 1,60-1,65, μπορεί να αποτελέσει ένα στήριγμα.

Προγνωστικά Αγγλίας

Σάββατο

14:30

Άκρινγκτον – Πορτ Βέιλ: 2 (2,05), Pamestoixima

17:00

Κάρντιφ – Λιντς: 2 (1,58), Pamestoixima

Ρόδεραμ – Μπέρμιγχαμ: 2 (1,98), Pamestoixima

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS