Προγνωστικά Μπαλάφας: Φαβορί χωρίς αξία - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος

Φαβορί χωρίς αξία

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 10:00 22/09/2024

Χορταστικό το κυριακάτικο πρόγραμμα και ο Λάμπρος Μπαλάφας στοχεύει σε Σέριε Α και Λα Λίγκα.
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr, εδώ όλα τα προγνωστικά του Λάμπρου Μπαλάφα.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας: Εφιαλτικό σκηνικό

Αρχικά πηγαίνουμε στην Ιταλία και το Ρόμα – Ουντινέζε. Καζάνι που βράζει είναι η Ρόμα, αφού η απόλυση του Ντε Ρόσι έφερε κόντρα ανάμεσα στη διοίκηση και τον κόσμο. Μάλιστα, σε μια στιγμή που η ομάδα έχει ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα και αγνοεί τη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Έτσι, νέος προπονητής ανέλαβε ο Ιβάν Γιούριτς, έμπειρος μεν, όμως χωρίς τις μεγάλες παραστάσεις, τεχνικός που ρίχνει το βάρος στην άμυνα. Όλο αυτό το σκηνικό έγινε πριν το ματς με την Ουντινέζε. Η οποία έχει κάνει το τέλειο μπάσιμο, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, παίζει επιθετικά, σκοράρει με συνέπεια.

Αδιαμφισβήτητα δεν είναι η ομάδα που μπορεί να αντέξει την πίεση και να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό. Παρ’ όλα αυτά, τη δεδομένη στιγμή παίζει καλά, παίζει ελεύθερα και της βγαίνουν σχεδόν τα πάντα. Η Ρόμα είναι σε πίεση, σε καταστάσεις κρίσης βγαίνουν μπροστά οι προσωπικότητες και οι «τζαλορόσι» τις έχουν.

Στο αντίποδα, το να βλέπεις τον άσο στο 1,65 το θεωρώ σχεδόν κωμικό, δεν παίζουν μόνες τους οι φανέλες. Η Ουντινέζε δεν είναι για να την υποτιμάς. Αρχικά σκέφτηκα να πάω στην κόντρα. Τελικά επιλέγω G/G και σε αυτό θα παίξει ρόλο η φιλοσοφία της φιλοξενούμενης που βγαίνει ταχύτατα στους χώρους.

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Υπερτερεί σε όλα η Ατλέτικο

Στη συνέχεια περνάω Ισπανία και στο Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο. Θετικότατη εκκίνηση έχει κάνει στην Ισπανία η Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι δύο νίκες σε αυτές τις πρώτες 5 αγωνιστικές έχουν φέρει αυτοπεποίθηση στην πιο μικρή εκπρόσωπο της Μαδρίτης στη μεγάλη κατηγορία. Έτσι, στο τελευταίο ματς, γύρισε τούμπα την κατάσταση κόντρα στην Οσασούνα. Αυτή η ανατροπή σε συνδυασμό με το ντεμπούτο του Χάμες Ροντρίγκες ήρθε να εκτοξεύσει την ψυχολογία και του κλαμπ και του κόσμου. Πράγματι επικρατεί ένας παροξυσμός για το σημερινό ματς με την συμπολίτισσα Ατλέτικο κι ας ξέρουν όλοι πως υπάρχει διαφορά δυναμικότητας.

Στον αντίποδα, οι «ροχιμπλάνκος» διαθέτουν άλλο ειδικό βάρος, είναι πραγματικά μεγάλο μέγεθος. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά εντός συνόρων, ενώ πέτυχαν και σπουδαία ανατροπή μεσοβδόμαδα κόντρα στη Λειψία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Προφανώς μπορεί να γίνει μια κουβέντα για κούραση παικτών, αλλά είναι ένα ρόστερ με πλειάδα λύσεων.

Επιπρόσθετα, στη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας, θα βάλω και την τρομερή παράδοση της Ατλέτικο, μετράει 12-2-0 σερί κόντρα στη Βαγιεκάνο. Ενώ πέρυσι έδωσε μια μοναδική παράσταση, κέρδισε 7-0 στο συγκεκριμένο γήπεδο. Το διπλό του 1.82 είναι μια χαρά απόδοση, εγώ θα το συνδυάσω και με Over 1,5 γκολ, για να φtάσω στο άκρως ικανοποιητικό 2,30.

 

Προγνωστικά Μπαλάφας

19:00 Ρόμα – Ουντινέζε: G/G (1,95), Pamestoixima

22:00 Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης: 2 & Over 1,5 (2,30), Pamestoixima

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS