Προγνωστικά Γερμανία: Της έχει πάρει τον αέρα - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Γερμανίας

Γερμανία: Της έχει πάρει τον αέρα

Δημοσιεύτηκε: Ανέστης Ζαχαράκης στις 11:53 22/09/2024

Περάσαμε το Σάββατο τον άσο της Ουνιόν από το πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα, το Σάββατο. Πάμε να δούμε τι έχει το αποψινό μενού στο κορυφαίο γερμανικό πρωτάθλημα.
Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά της Γερμανίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος.

 

Προσφορά εντελώς δωρεάν* χωρίς καμιά κατάθεση! 

 

Το πρόγραμμα αρχίζει πλέον να φορτώνει, αφού στην εξίσωση αρχίζουν να μπαίνουν και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με την Μπουντεσλίγκα να έχει οκτώ εκπροσώπους, οι πέντε εκ των οποίων είχαν παιχνίδια μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μεγαλύτερο ματς της αγωνιστικής είναι αναμφίβολα το Στουτγάρδη – Ντόρτμουντ. Δύο κλαμπ, που έπαιξαν την Τετάρτη εκτός έδρας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αποστολές τους βέβαια είχαν εντελώς διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Η Στουτγάρδη τα έβαλε με την Ρεάλ και η Ντόρτμουντ με την πρωταθλήτρια Βελγίου, Κλαμπ Μπριζ.

Η Ντόρτμουντ κέρδισε, η Στουγάρδη φυσιολογικά έχασε, αλλά στο τέλος της βραδιάς, οι Σουηβοί άφησαν πολύ καλύτερες εντυπώσεις. Και αυτό διότι έπαιξαν στα ίσα τους πρωταθλητές Ευρώπης, μέσα στο Μπερναμπέου.

Είναι αλήθεια, πως η ομάδα του Χένες δεν έχει βρει ακόμη την απαιτούμενη αμυντική ισορροπία. Συνολικά πάντως, το ποδόσφαιρο που παίζει γεμίζει πολύ περισσότερο το μάτι συγκριτικά με αυτό της Ντόρτμουντ.

 

Προσφορά εντελώς δωρεάν* χωρίς καμιά κατάθεση! 

 

Προγνωστικά Γερμανίας: Με έξτρα κίνητρο

Καθόλου τυχαίο λοιπόν, ότι ο άσος είναι φαβορί, στο 2,25 στη Stoiximan, παρά το γεγονός ότι οι Βεστφαλοί αγόρασαν το καλοκαίρι από τη Στουτγάρδη, τον κορυφαίο της σκόρερ, Γκιρασί και τον ηγέτη της άμυνάς της, Αντον.

Ακριβώς αυτό το γεγονός βέβαια, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το κίνητρο των γηπεδούχων για το συγκεκριμένο ματς. Θα κρατήσω λοιπόν την έδρα, έχοντας και πρόσφατες τις περσινές μνήμες, όταν η Στουτγάρδη κέρδιζε την Ντόρτμουντ, όπου την πετύχαινε σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

 

Προσφορά εντελώς δωρεάν* χωρίς καμιά κατάθεση! 

 

Στο Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ, τα 1,25 του άσου δεν έχουν το παραμικρό νόημα. Προφανώς όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις της Μπάγερ. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προέρχεται επίσης από ευρωπαϊκό ματς και κυρίως ότι οι λύκοι δεν είναι για πέταμα. Ειδικά τώρα που θα έχουν στην άμυνά τους και τον Κουλιεράκη.

Κάπως πιο ελκυστικό φαβορί, σε απόδοση, η Λειψία στο 1,70 μέσα στο Αμβούργο απέναντι στη Σαν Πάουλι. Ποιοτικά, οι δύο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση. Κι εδώ πάντως κρατάω πισινή, γιατί η Λειψία έκανε μεγάλη προσπάθεια στη Μαδρίτη την Πέμπτη, απέναντι στην Ατλέτικο και το Μίλερντορ είναι έδρα που πρέπει να σέβεσαι.

Προγνωστικά Γερμανίας

18:30 Στουτγάρδη – Ντόρτμουντ 1 (2,25)

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS