Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ (24/9/24, 21:45) | Ανάλυση, προγνωστικά
SPECIAL BET

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

21:45 24-09-24

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Για τον αγώνα ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ γράφει ο Αντώνης Τσούτης Ημερομηνία: 20:58 23/09/24

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

Τι ισχύει: Τρίτος γύρος του Λιγκ Καπ. Νοκ άουτ αναμετρήσεις, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονικά διάρκεια, ακολουθούν κατευθείαν πέναλτι.

Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μάντσεστερ Σίτι ΑΝΑΛΥΣΗ

Πέρσι αποχαιρέτισε με το καλημέρα από τον ίδιο γύρο, μετά την τρομερή 4ετία 2017/21 όπου σήκωσε ισάριθμες φορές το τρόπαιο, έχει… σιγάσει. Πολύ σκληρή για να πεθάνει, 2-2 στη μεγάλη ματσάρα της Κυριακής με την Άρσεναλ.  Από το 9’ μπροστά με Χάαλαντ και πάλι, δυο στημένα την έβαλαν πίσω (22’, 45’), στο 8ο των καθυστερήσεων με κόκκινη η Άρσεναλ. Ενας εξοντωτικός μονόλογός της το β’ με 26 προσπάθειες, κλεφτοπόλεμος, στο 90+8’ το 2-2. ֿ

Μάντσεστερ Σίτι ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Περήφανος για το μυαλό μας, την εξυπνάδα και την υπομονή μας. Αν κάποιος νομίζει ότι το β’ ημίχρονο ήταν απλό, μάλλον δεν έχει επαφή με το ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα έχει ψυχή» ο ανακουφισμένος Γκουαρντιόλα.

Προφανώς εξοντωτικό το πρόγραμμα, την Τετάρτη υποδέχτηκε την Ίντερ, την Κυριακή είχε το ντέρμπι, τώρα η Γουότφορντ και το Σάββατο νωρίς το μεσημέρι πάει στο Νιούκαστλ. Πολλές φωνές από τους ανθρώπους της και δικαιολογημένα, θα δούμε κάτι παραπάνω από βαθύ ροτέισον.

Τεράστιο πλήγμα, χτύπησε ο ηγέτης Ρόδρι (2/0) και όλα δείχνουν πως δεν θα ξαναπαίξει φέτος. Δεν θα ρισκαριστεί πάλι ο αναντικατάστατος Ντε Μπρούιν (4/1). Έξω και τον επόμενο μήνα ο Άκε (1 αλλ./0).

Γουότφορντ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πραγματοποίησε αναμφίβολα τη χειρότερή της εμφάνιση στην εκτός έδρας ήττα από τη Νόριτς με 4-1. Περίεργο ματς πάντως, πίσω στο 3’, ύστερα είχε δοκάρι, ισοφάριση (26’) και απίθανη χαμένη ευκαιρία, πριν της κόψει τα πόδια το 2-1 στο 45+3’. Ανύπαρκτη στην επανάληψη, δέχθηκε ακόμα δύο γκολ (54’, 89’). Σβήνει το μομέντουμ της, αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τρία ματς.

Γουότφορντ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Το μεγαλύτερό μου τεστ σαν προπονητής είναι το πώς θα αντιδράσουμε σε αυτό. Πάντα λειτουργούσα σε καταστάσεις με έντονη πίεση και ξέρω πώς να αντιδράσω σε μια αναποδιά. Προφανώς πρέπει να ξεκινήσουμε από το πώς ξεκινάμε τα παιχνίδια» σχολίασε ο Τομ Κλέβερλι, αναφορικά με την τάση της ομάδας του να δέχεται συνεχώς γκολ στις αρχές των αγώνων (δέχεται γκολ για τέσσερα συνεχόμενα ματς μέχρι το 4’).

Φρέσκα προβλήματα ο γκολκίπερ Μπάχμαν (6/-7) και ο στόπερ Σιεράλτα (6/0), δεν θα προλάβουν το ερχόμενο ματς και υπάρχει αναμονή για την εκτίμηση της κατάστασής τους. Θα προφυλαχθεί ακόμα ο βασικός μπακ Άντριους (6/2), που κουβαλά μικροτραυματισμό. Ξανά εκτός ο στόπερ Κεμπέν (-) και ο μπακ Ενγκάκια (2/0). Μη διαθέσιμος ο φορ Τζέμπισον (3/0), που έχει ήδη αγωνιστεί στη διοργάνωση φέτος με την Μπόρνμουθ.

Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 & G/G (2,65)
Κάτι παραπάνω από εξαντλητικό το ροτέισον που θα κάνει ο Γκουαρντιόλα, δεν γίνεται και διαφορετικά, οι τύποι έχουν λυγίσει… Πάντως είναι ξεκάθαρο πως όποιοι και όσοι πάρουν την ευκαιρία τους έχουν την ποιότητα για να το καθαρίσουν. Ένα έλλειμμα χημείας θα υπάρχει, ενδεχομένως να το εκμεταλλευτεί ως ένα σημείο η Γουότφορντ. Στο 2,60 το combo στην Bet365.

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Μάντσεστερ Σίτι

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΚΟΜΙΟΥΝΙΤΙ ΣΙΛΝΤ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Γουότφορντ

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΙΓΚ ΚΑΠ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ