Τσέλσι - Μπάροου (24/9/24, 21:45) | Ανάλυση, προγνωστικά
SPECIAL BET

ΤΣΕΛΣΙ

21:45 24-09-24

ΜΠΑΡΟΟΥ

Για τον αγώνα ΤΣΕΛΣΙ-ΜΠΑΡΟΟΥ γράφει ο Αντώνης Τσούτης Ημερομηνία: 21:05 23/09/24

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

Τι ισχύει: Τρίτος γύρος του Λιγκ Καπ. Νοκ άουτ αναμετρήσεις, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονικά διάρκεια, ακολουθούν κατευθείαν πέναλτι.

Τσέλσι - Μπάροου ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τσέλσι ΑΝΑΛΥΣΗ

Φιναλίστ πέρσι στη διοργάνωση, με σκυμμένο το κεφάλι σε μια οριακή ήττα από τη Λίβερπουλ.

Στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι τώρα το  πάει μια χαρά στο δρόμο, 3-0 τη Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι και 3Χ3 διπλά που φέρνουν και την ανάλογη ψυχολογία. Παράσταση για μία όλο το ματς, βρήκε μια χάρτινη άμυνα και την τρύπησε νωρίς-νωρίς με τον Τζάκσον και γκολ καρμπόν (4’, 18’), αν εξαιρεθεί ένα μικρό διάστημα στο α’, ήταν το απόλυτο αφεντικό και θα μπορούσε να έχει σκοράρει περισσότερα γκολ.

Τσέλσι ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Δεν είναι τόσο οι νίκες, όσο το να βλέπω πως κάτι θετικό πάει να γίνει σε όλα τα επίπεδα. Η εμφάνιση είναι το πρώτιστο, βλέπω ότι βαδίζουμε σε σωστά μονοπάτια, οι παίκτες αντιλαμβάνονται τη φιλοσοφία που θέλω να περάσω και υπάρχει πάθος, απόκριση και ανταπόκριση» ο φυσικά ικανοποιημένος Μαρέσκα.

Όχι  και σήμερα ο Βέλγος χαφ Λάβια (1/0), έτοιμος ο μπακ Γκουστό (3/0). Πάγια έξω ο κάπτεν/μπακ Τζέιμς.

Μπάροου ΑΝΑΛΥΣΗ

Πάτησε κορυφή μετά το άνετο 2-0 επί της Νιούπορτ. Αφεντικό από την αρχή έως το τέλος, μπροστά στο 27’, το τελείωσε στο 82’, δεν επέτρεψε ούτε ένα σουτ στην εστία της.
Σάλο προκάλεσε προ εβδομάδας ένα δημοσίευμα που ανέφερε πως οι παίκτες της Μπάροου θα πάρουν μεγαλύτερο πριμ αν αποκλειστούν από την Τσέλσι, παρά αν την κερδίσουν! Η εξέλιξη αυτή προβλημάτισε την αρμόδια αρχή, με την ίδια την Μπάροου να δεσμεύεται πως θα αλλάξει τον τρόπο που μοιράζει τα πριμ.

Μπάροου ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Κάνουμε καλές εμφανίσεις φέτος και μπορώ μονάχα να σκεφτώ δύο ημίχρονα που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να θυμόμαστε τι μας έφερε εδώ και έχουμε δώσει μονάχα εφτά παιχνίδια» τα λόγια του Στίβεν Κλέμενς, που εντυπωσιάζει στην Μπάροου μετά από μια χλιαρή σεζόν στην Τζίλιγχαμ.
Ξανά εκτός ο στόπερ Μπαρνς (-), ο βασικός χαφ Γκοτς (5/0) και ο ποιοτικός εξτρέμ Μαχόνι (2/0), ερωτηματικό ο στόπερ Κάναβαν (6/0).

Τσέλσι - Μπάροου ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 & Over 3,5 (1,45)

Φορτωμένη επιθετικά η Τσέλσι, θα δούμε ροτέισον με παίκτες όπως ο Ζοάο Φέλιξ, ο Ενκουνκού, ο Νέτο. Το χάσμα από την Μπάροου είναι παραπάνω από μεγάλο και δύσκολα θα προκύψει περίεργο βράδυ και δεν θέλει και ο Μαρέσκα άσκοπες γκρίνιες. Μαζεμένα στο 1,46 στο Pamestoixima το combo 1 & Over 3,5 στο 1,45.

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Τσέλσι

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Μπάροου

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΛΙΓΚ ΤΡΟΦΙ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ