Προγνωστικά Γαλλίας: Ώρα για άσο - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Γαλλίας, προγνωστικά στοιχήματος.

Γαλλία: Ώρα για άσο

Δημοσιεύτηκε: Μιχάλης Σινάκος στις 09:40 24/09/2024

Να’ τη και η πρώτη εμβόλιμη της δεύτερης κατηγορίας, μ’ έναν άσο από τα χαμηλά της βαθμολογίας να ξεχωρίζει.
Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Γαλλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money. 

                                             Τριπλή προσφορά, εντελώς δωρεάν*, χωρίς κατάθεση*

 

Προγνωστικά Γαλλίας: Κάτι της χρωστάει η τύχη

Η Κλερμόν πασχίζει να συνηθίσει τα κατατόπια της Ligue 2. Καλά ήταν στη Ligue 1 τα τελευταία χρόνια αλλά τώρα επέστρεψε εκεί που είναι η φυσική της θέση. Αλλά θέλει λίγο το χρόνο της. Είχε και αρκετές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, προπονητή και βασικούς παίκτες.

Μουδιασμένο το ξεκίνημα και μια γρήγορη ματιά στον πίνακα δείχνει τρία κολλητά 1-0. Τρεις ήττες αλλά και τόσο οριακές που δείχνουν πως δεν είναι και για τα πανηγύρια. Είναι κοντά στο να γυρίσει κάπως το κλίμα. Οι δύο τελευταίες ήττες με Ροντέζ και στην Αμιάν ήταν άδικες. Ο κορυφαίος παίκτης της, ο έμπειρος Σεβέ που αποκτήθηκε από την Πο έχασε πέναλτι για το 1-1 και όλη η εικόνα του αγώνα έδειχνε πως θα μπορούσε να το γυρίσει.

Στο ματς με τον Αστέρα δεν είναι απίθανο να βοηθήσει και ο 33χρονος Φαμαρά Ντιεντιού. Ο έμπειρος Σενεγαλέζος στην Κλερμόν έφτιαξε το όνομά του. Ηταν πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 21 γκολ το 2015/16 και πήγε στην πρώτη κατηγορία (Ανζέ), στην Μπρίστολ Σίτι και αλλού.

Ο Αστέρας είχε τα χάλια του με τη Λαβάλ. Εκανε μεν δύο νίκες ως τώρα, 1-0 εντός την Αζαξιό και το εντελώς κουφό 4-3 στην Γκινγκάμπ. Αλλά δείχνει ανέτοιμος, κάπως ασύνδετος και με άμυνα παιδική χαρά.

Τουλάχιστον σε επίπεδο άμυνας η Κλερμόν έχει κάποιες βάσεις. Τρώει κατά μέσο όρο 1 γκολ ενώ ο Αστέρας 2 και κάτι. Πάμε δηλαδή για το 1-0. Νομίζω πως αν κάνει ο Αστέρας το 0-1 θα είναι δύσκολο να γυρίσει. Αλλά νομίζω πως κάτι χρωστάει η τύχη στην Κλερμόν στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Δεν είναι ευκαιρία αλλά είναι έστω δίκαιο το 2,05 στον άσο στην Stoiximan.

 

Τριπλή προσφορά, εντελώς δωρεάν*, χωρίς κατάθεση*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Ροντέζ και γκολ πάνε (συνήθως) ασορτί

Λέτε να πήρε ξανά μπροστά η μηχανή της Ροντέζ; Στην Τρουά έπαιζε βέβαια την Παρασκευή. Αλλά η Τρουά ανέβαινε σταθερά παιχνίδι με παιχνίδι. Εδειχνε να είναι κοντά σ’ ένα καλό αποτέλεσμα και πήγε η Ροντέζ και την καθάρισε με 3-0.

Σίγουρα το μεγάλο πρόβλημα της Ροντέζ είναι η αστάθεια. Και είναι λογικό αφού είναι σε μεγάλο βαθμό μια νέα ομάδα, με τους παίκτες να γνωρίζουν τώρα ο ένας τον άλλο. Κι αυτό επηρεάζει και μπορεί να έχει μεταπτώσεις σε απόδοση. Αλλά η φιλοσοφία του Σαντινί παραμένει αναλλοίωτη. Τους ζητάει να παίζουν ακόμα πιο απελευθερωμένα. Και σίγουρα μετά το πρώτο διπλό θα ψάξει και την πρώτη εντός έδρας νίκη. Στα δύο πρώτα στο γήπεδό της έχασε με Over 2,5 & G/G, έχει κι αυτό τη σημασία του.

Στη Λαβάλ ο Φραπολί δηλώνει ευχαριστημένος όταν δεν τρώει γκολ η ομάδα του κι αυτό μπορεί να δίνει την αίσθηση πως παίζει με χαμηλωμένο πήχη. Η Λαβάλ όμως από πέρυσι μετατράπηκε σε μια εξαιρετική εκτός έδρας ομάδα. Πέρυσι είχε 9 διπλά, φέτος έχει 1-1-1 και άγγιξε το διπλό και στη Μετς αλλά ισοφαρίστηκε στο 94’. Το 3-0 στον Αστέρα δείχνει πως δεν παίζει απλά για το μισό μηδέν αλλά το κυνηγάει όσο μπορεί. Το Over 2,5 στο 2,05 στην Stoiximan είναι ΟΚ.

Προγνωστικά Γαλλίας

Τρίτη

21:30  Κλερμόν – Ερ. Αστέρας: 1 (2,05), Stoiximan

21:30  Ροντέζ – Λαβάλ: Over 2,5 (2,05), Stoiximan

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS