Προγνωστικά Ιταλίας: Salutate la capolista

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ιταλίας

Ιταλία: Salutate la capolista

Δημοσιεύτηκε: Γιάννης Γιαννούλας στις 09:54 24/09/2024

Νοκ-άουτ γύρος στο κύπελλο Ιταλίας, ανάλυση των αγώνων του τριημέρου και επιλογές για ποντάρισμα.
Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Ιταλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Σούπερ προσφορά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 70 💰💰💰 για στοίχημα και 500 🍒🍒🍒 και 230 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά Ιταλίας: Χαιρετήστε την πρωτοπόρο

Κύπελλο Ιταλίας τρίτος γύρος, με τα ματς να είναι νοκ-άουτ και την ιδιαιτερότητα από φέτος να προχωρούν απευθείας στα πέναλτι, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο. Αυτό «στενεύει» τα χρονικά περιθώρια των αγώνων και οι ομάδες, αν θέλουν να αποφύγουν τη «ρουλέτα», πρέπει να ρισκάρουν νωρίτερα.

Σε κάθε περίπτωση πάμε να δούμε τι έχουμε και τι αξίζει να μπει στο πινακάκι μας. Στο «Ολίμπικο» η Τορίνο υποδέχεται την Έμπολι, με την εξής… ξεχασμένη συνθήκη για τους «γκρανάτα». Με το 3-2 επί της Βερόνα αλλά και τις απώλειες των Ίντερ, Ουντινέζε και Νάπολι, η Τόρο έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Κάτι που είχε να συμβεί από τον Φεβρουάριο του… 1977. Σαράντα επτά (ολογράφως) χρόνια, με τον πρόεδρο Ουρμπάνο Κάιρο να… παρανοεί.

 

Σούπερ προσφορά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 70 💰💰💰 για στοίχημα και 500 🍒🍒🍒 και 230 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Σε ανάρτησή του έγραψε τη χαρακτηριστική φράση των οπαδών, όταν η ομάδα τους μένει μόνη πρώτη: salutate la capolista, ήτοι «χαιρετήστε την πρωτοπόρο». Η Τορίνο αθόρυβα και κάνοντας τα απλά πράγματα είναι στην κορυφή και θέλει να το ζήσει όσο το περισσότερο. Ενώ εκτιμώ ότι, λόγω προπονητή και ιδιοσυγκρασίας του, δεν θα αδιαφορήσει για το κύπελλο.

Ο Βανόλι θα κάνει αλλαγές αλλά θα παρατάξει ανταγωνιστική ενδεκάδα, θα δώσω τον πρώτο λόγο στην Τόρο για το ματς με την Έμπολι. Την άλλη έκπληξη της σεζόν, αήττητοι και οι Τοσκανοί με 2-3-0 επίδοση και μόλις δύο γκολ παθητικό. Η Τορίνο ωστόσο έχει ποιοτικότερες λύσεις για ροτέισον και στο 1,80 ο άσος έχει λογική.

 

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Φανατισμός και κόντρα στο ντέρμπι

Το κύπελλο στους πρώιμους γύρους δεν έχει ενδιαφέρον, ο φανατισμός ωστόσο θα είναι στο μάξιμουμ, στο ντέρμπι της Γένοβας. Η κλήρωση έφερε αντιμέτωπες την Τζένοα της Serie A με τη Σαμπντόρια της Serie B. Και μπορεί πια η διαφορά δυναμικότητας να είναι αισθητή, ωστόσο στο συγκεκριμένο ντέρμπι περιμένω το χάντικαπ αυτό να μειωθεί.

Το ντέρμπι έχει να διεξαχθεί 879 μέρες αφού η Τζένοα απουσίασε από τη Serie A στη σεζόν 2022/2023, επέστρεψε άμεσα αλλά έπεσε η μισητή της αντίπαλος Σαμπντόρια, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στη Serie B. Και επειδή έχουν καιρό να τα… πουν, η ένταση είναι στο μάξιμουμ και θα υπάρξουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

 

Σούπερ προσφορά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 70 💰💰💰 για στοίχημα και 500 🍒🍒🍒 και 230 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Η Τζένοα δεν είναι καλά, μετά την ήττα με 2-0 από τη Βερόνα πήρε με τύχη το βαθμό από τη Ρόμα. Ενώ το Σάββατο στη Βενετία πήγε για βόλτα στα… κανάλια και ηττήθηκε με το πεντακάθαρο 2-0, ο Τζιλαρντίνο δεν σώζει τίποτα. Με τον ποιοτικότερο παίκτη του τον Μεσίας τραυματία (τρέχει για αποστολή του ντέρμπι), η Τζένοα έχασε σε δημιουργία. Παράλληλα χτύπησε σοβαρά και ο εξίσου ποιοτικός Μαλινόβσκι, οι «γκριφόνι» το αισθάνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Θα μου πείτε η αντίπαλος Σαμπντόρια, που μόλις πήρε την πρώτη νίκη στη Serie B, μπορεί να υποστηρίξει την κόντρα; Βάσει ρόστερ όχι, ωστόσο η διετής απουσία από τη Serie A και το δέλεαρ του αντιπάλου, θα την κάνουν να δώσει περισσότερα από όσα έχει. Ρίσκο στις αποδόσεις αουτσάιντερ στο ντέρμπι, μια ζαριά στη Σαμπ για το 2 DNB στο 2,90.

 

Προγνωστικά Ιταλίας

Τρίτη

22:00 Τορίνο – Έμπολι 1 (1,80), Novibet

Τετάρτη

22:00 Τζένοα – Σαμπντόρια 2 DNB (2,90), Novibet

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS