Προγνωστικά Μπαλάφας: Με έναν άσο και ένα combo - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος

Με έναν άσο και ένα combo

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 10:42 24/09/2024

Γεμάτο μεσοβδόμαδο και ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με La Liga αλλά και τον 3ο γύρο του αγγλικού Λιγκ Καπ.
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr, εδώ όλα τα προγνωστικά του Λάμπρου Μπαλάφα.

 

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας: Μεγαλύτερη η ανάγκη της Βαλένθια

Αρχικά με απασχολεί το Βαλένθια – Οσασούνα από την Α’ Ισπανίας. Όντως η χρονιά ξεκίνησε με δυσκολίες για την Βαλένθια. Αδιαμφισβήτητα η αλήθεια είναι πως κάπου ήταν φυσιολογικό αυτό. Ο Ρούμπεν Μπαράχα και οι παίκτες του, το Σάββατο πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη, το 2-0 επί της Τζιρόνα αποτέλεσε ανάσα. Πράγματι, το ρόστερ έχει συγκεκριμένο ταβάνι, στόχος είναι να επιτευχθεί το ταχύτερο δυνατό η παραμονή. Παρ’ όλα αυτά δεν θα είναι εύκολο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Οι «νυχτερίδες» απέναντι στη Τζιρόνα έκανα την καλύτερη φετινή εμφάνιση, παρά τις απουσίες στην επίθεση. Συνεπώς θέλουν να επενδύσουν πάνω σε αυτή.

Σήμερα φιλοξενούν την Οσασούνα, η οποία είναι ομάδα έδρας, μπορεί να κερδίσει τους πάντες στο “Σαδάρ”. Όμως μακριά από εκεί δεν μπορεί να πάρει πράγματα, μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Είναι αλήθεια πως δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Όμως η Βαλένθια είναι αυτή που έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, είναι στην προτελευταία θέση, οπότε κρατάω τον άσο του 2,15.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Σοβαρή και στο Λιγκ Καπ

Στη συνέχεια πάω στο αγγλικό Λιγκ Καπ και το Γουίκομ – Άστον Βίλα. Όταν μια ομάδα σε δικαιώνει οφείλεις να την ακολουθείς και αυτό θα κάνω στην περίπτωση της Άστον Βίλα. Ήταν αξιόπιστη τόσο την Ελβετία με το διπλό επί της Γιουνγκ Μπόις για το Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στην ανατροπή απέναντι στην Γουλβς για την Πρέμιερ Λιγκ.

Σήμερα μπαίνει στη μάχη και του Λιγκ Καπ, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γουίκομ, η οποία παίζει στη Λιγκ 1. Αδιαμφισβήτητα ο Έμερι θα κάνει πολλές αλλαγές, καθώς πρέπει να δώσει ανάσες στους βασικούς. Όμως ο πάγκος της Άστον Βίλαα δεν είναι της πλάκας, αφού υπάρχει βάθος, αλλά θεωρώ και κίνητρο. Στον αντίποδα, η Γουίκομ παίζει επιθετικά, ακόμη και στις ήττες της βρίσκει δίχτυα. Κατά συνέπεια αυτό περιμένω να συμβεί και σήμερα, οπότε θα πάω με το διπλό και θα αναμένω γκολ από τους γηπεδούχους, combo που πληρώνει 2.65.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας:  

20:00 Βαλένθια – Οσασούνα: 1 (2,14), Pamestoixima

22:00 Γουίκομ – Άστον Βίλα: 2 & G/G (2,65) Pamestoixima

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS